2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Şıklarda Eşit oranlı Fedarlik ve eşit fedarligin oldugu bı soru vardı hatırlayan var mı cevap hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@kovaryans esit fedakarlik yaptim ben hocam esit orabda fedakarlik daha çok ayni oranda vergiye tabi herkes
-
@kovaryans eşit fedakarlık
-
@paretoseiko eşit oranlı fedakarlık kurumlar vergisinde olur .Ödenen vergi eşit olmaz sadece oran eşit olur.cevap eşit fedakarlık yaptım.
-
Teşekkürler bende öyle ama eşit oranli fedakarlık olan şıkkın arasında kalmıştım
-
Hangisi düzenleyici hesap değildir vardı muhasebede kıdem tazminatı karşılığı bunu da ekleyebilirsiniz
-
Fonksiyonel işsizlik cevap vardı
-
@ksünr o kesin mi hocam ,emin misiniz? diğer şıklar neydi?
-
Yaş üyelikte kadrosuzluk
-
@ayhan-ışık diğer şıklar yapisal friksiyonel ve konjonktureldi sanirim ben de fonksiyonel dedim.
-
@zenginmemur hocam 90 hiç bi il görmez bence . 90 üstü puan alan arkadaşlarımız bile basit hatalar yapmışlar . Ankara İzmir dışında çok yüksek beklemiyorum ama uçurumda olmaz . Örneğin Sivas 82 doğru kapattıysa Ankara’da 85 olur 3 4 oynar en fazla
-
@ksünr temel mali tablolar vardı, iyi niyetin kullanılması sorusu vardı, 7 B dışarıdan sağlanan hizmetler sorusu, hukukta geriye yürüyen idari işlemler sorusu vardı listede göremediklerim
-
@kovaryans daha önceki bir çıkmış soruda minimum etkin oran gibi bir şey okumuştum sanırım, normalde eşit oranlı yapacaktım ama o soru aklıma geldiği için minimumlu şıkkı işaretledim ben
-
@toby geri alma, iptal ve kaldırma yani i, ii ve iv olan şıkkı yapmıştım, doğru mu acaba ?
-
Hangileri geçmişe yönelik etkilidir diye idarede Bi öncüllü soru vardı düzeltme iptal kaldırma geri alma öncüleride
-
@toby temel mali tablolar da i ve ii yani gelir tablosu ve bilanço yaptım
-
@redsoldier doğrudur hocam
-
Hangisi vergi borcunu sona erdirmez diyodu tecil diğer şıklar da zamanalımı ödeme terkin vardı sanırım
-
@bsr cevap tecil hocam
-
@redsoldier biliyorum da hocam soruları toparlıyolar ya liste de görmediğim soruları aklıma geldikçe yazıyorum
Teşekkürler yine de️