2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ksünr tamm da hocam açın bakin savunma sanayi başkanlığı cb nına bağlı cb teşkilatında var
-
@ömer-faruk-0 tamam işte bağlıymış soruda bağlı olmayan sorulmuştu ben savunma ile AB arasında kalmıştım cevap da AB imiş sağlık olsun yapanları tebrik ediyorum
-
@ömer-faruk-0 aynen bence de bende çok merak ediyorum , hocam maliyede boşluk doldurma gecikme sorusu uygulama gecikmesi miydi ?
-
@ksünr hocam ben uygulama yaptım
-
@ksünr ya bide o yazılan 81 tane de yanlışlar varmi hocam sizce sorularin cevaplarinda
-
@ömer-faruk-0 bende uygulama yaptım bence cevap doğru boşluğa en uygun düşen de uygulama gecikmesi idi . Yani böyle bi soru sorarak da kendini aştığını gösteriyor kurum aslında sıyrıldı tamamen eski sınav sitilinden
-
@ksünr aynen kolay gibi görünen ama terse yatırmaya müsait sorular vardı
-
@ksünr ortalama kaç yanlışınız var hocam
-
Tekrar edilmiş bazı sorular yani orada 81 soru yok ayrıca mesela 80 kararlarının ekonomik boyutundan sorulan soruya ben faiz indirim olan seçeneği yapmıştım cevabın da bu olduğuna inanıyorum O 81 soru içinde bunun cevabı başka verilmiş o cevabı veren emin mi doğru olduğuna ben sanmıyorum siz ne yaptınız o soruyu mesela
-
@cons3693 22.000 yerine koyup ispatını yaparsan eyvallah
-
@ksünr bende faiz indirimi yaaptim ama ücret miş oyle konuşüldu burada
-
Dostlar tarihte yapılan tüm kurum sınavlarında en yüksek 85 le kapatmış üstelik bu sınav nispeten daha zorken 90+ ları nasıl söyleyebiliyor herkes
-
Aynen öyle aldatıcı sorular hayli fazlaydı aslında ben 2018 e de girdim ama bu sınav bana daha iyi olmama rağmen daha ağır geldi açıkçası sorular biraz düşünülerek hazırlanmış bence .
-
@ksünr hocam vallahi öyle bir konuşuluyoki 90 üsþü anca görür gibi geliyo insana şaştım kaldım
-
Mesela bir diğer yanlış yazılan soru muhasebede öncülü olan soru hangileri sadece uzun dönemde vardır sorusu idi diğer hepsi kısa uzun iki dönemde de varken sadece tahviller uzun dönem bu sebeple cevap 1 yani tahviller olacaktı d şıkkındaydu bende hatta hocam
-
@ksünr 2018 dede böylemiydi herkes kolay mı diyodu
-
@ömer-faruk-0 ben de onu merak ettim o zaman da herkes kolay diyor muydu ?
-
@ksünr aynenn hocam kesinlikle 1 o soruyu on kere okudum
-
Tam liste kimde var acaba sınav cevaplarının tamamlayabildik mi
-
@nimesay yani genelde guy tecrubesi olmadigi icin bende o dönemden birini bulmuşusuz soralim dedim