2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ksünr istanbul için teorisi olan varsa merakla bekliyorum gerçekten tecrübeli arkadaşlardan
-
90 falan görmez hiçbi yer bence içinizi sıkmayın. Önceki dönemlerdekine benzer kapatma puanlari olur diye düşünüyorum hadi 2 3 soru oynasın ama bence fazlası olmaz. Ne kadar kolay soru olsa da sınav anında herkes gözünden bir şeyler kaçırabiliyor çok doğal hatalar yapılabiliyor. Rica ediyorum bu görüşüm için de beni herhangi bi şeyle itham etmeyin samimi olarak böyle düşünüyorum.
-
@law bu soru öncülü bi soru değildi sorunun cevap tam olarak nedir şimdi
-
@extraordinary teşekkürler yorumunuz için bence sınav il göç gibi kolay değildi hatta 2018 guy bile daha kolay sanki.yuksek kapaticagini ben de sanmıyorum..
-
Maliyede boşluk doldurma sorusu vardı gecikmelerle ilgili onu ne yaptınız arkadaşlar
-
Kar sorusunun cevabı '22' başka kurumda çıkmış örneği var. Sınav kolaydı, il göc bazında yüksek kapatır istisnalar hariç. Süreç hızlı ilerleyecek yaz başı biter diye düşünüyorum.
-
@nimesay bence de İstanbul en çok 84 görür bu sınav gerçekten kaliteli bi sınavdı ama soruların derecesi olarak
-
@cons3693 kar sorusu hangisi hocam ?
-
@nimesay Başabaş noktası sorusu
-
@cons3693 10.000 değil mi yani
-
@cons3693 başka kurum gelir idaresini bağlamaz yani hiç sanmıyorum başka kurumlarla ilgilendiklerini açıkçası fazladan bilgi verilmiş kafa karıştırmak iÇin muhasebede fazla bilgi verilen sorulardan bir tanesiydi
-
@ksünr inşallah öyledir ya kafayı yicem
-
Soru net 22 süs olarak kar payı ve k.vergisi verilmemiş benzer çıkmışı da mevcut., kendi doğrunuzu da kabul edebilirsiniz tabi:) Herkese başarılar.
-
İnşallah hocam 🤲 Bende öyle valla
-
Rahat olun 10 000 o soruyla ilgili 50 tane soru çözdüm yanıltmak amacıyla verilen bir sürü örnekle karşilaştım aldansınlar diye fazla veri vermiş
-
Cevabı AB BİRLİĞİ Olan sorusu nedir arkadaşlar ya ben hatırlamadım bu soruyu sa cevabı da
-
@ksünr cumhurbaşkanına bağli olmayan mıydı heralde
-
@ömer-faruk-0 ama hocam onun iÇin iki ayrı cevap verilmiş eğer o soru ise , hem savunma demişler hem AB öyleyse . Ama cevap AB olmalı savunma yapmıştım bende bu soruyu yanlış yaptım
-
@cons3693 anlat hele sorunun cevabini gardas feyzlenelim
-
İllerin taban puanlarından kaç puan yüksek kapatır acaba ortalama