2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@extraordinary farktor donatim sorusunda kullandigi faktor teknikleri farklidir diodu ben onu yaptim yanls diye ama dogrusu ne arkdslar
-
@nimesay azalır min olur artar cevap
-
@nimesay ben ulkenin faktor teknigi farklidir diyodu onu yaptm cvp o mu hocam
-
@rabia89 Bir malın üretim fonksiyonu bütün ülkelerde aynıdır olmasi lazimdi farklidir diyordu
-
İdari vesayet sorusu vardı hangisi yanlıştır diyodu kanunda gösterilmesine gerek yoktur olağan Bi yetkidir gibi Bi şık vardı
-
Cumhurbaşkanın tek başına yaptığı işlemler yargı yoluna kapalı hocam CB kararı evet ama karar demiyodu
-
En son yapılan yazılı kaç gün de açıklandı bilen var mı arkadaşlar
-
@bsr mahalli idarelerin organlarj uzerinde de yetkisi var diodu sklarda bi de
-
Çarpan sorusunu 200 yaptınız değil mi arkadaşlar
-
@güneşşimsi cb nin tek basina yaptığı islemlere yargı yolu kapalidir maddesi anayasa değişikliği ile kaldirildi
-
@bsr genel bir yetki diyordu galiba onu isaretledim istisnai bir yetki çünkü
-
@rabia89 cevap bu değil mi
-
Muhasebedeki birim sorusunda 300.000/130-100=10.000 bulmuş cogu kişi ancak o soruda kari niye vermiş gereksiz bilgimiydi ben bu nedenle 22bin gibi bir sey buldum ama çoğunluk 10bin yapmiş
-
@hayırlısıı 3 haftada 2018
-
Meclis başkanlık seçimi sorusu ne yaptınız
-
@zenginmemur evet karla alakalı bi işlem yapılmıyordu orada bbn satış Miktarı sorulmuştu
-
@ksünr yanlış olanı soruyordu yasama döneminde baskanlik icin 1 kere secim yapiliri isaretledim hocam
-
@denizcicek07 evet genel yetki olan hiyerarşi
-
@ksünr orada satisi yaptiktan sonra kar yapmis sayisal veri olarak onu veriyordu. Karı eklenmesi gereken soru tipi söyle oluyor: sabit gider xxx birim fiyat xx degisken degisken gier xxxx iken xxxx kadar kar yapabilmesi icin basabas uretim miktari ne oalidir gibi soruluyor, o zaman kar + sabit gider yapılıyor
-
Sorular ve cevaplar ne zaman yayınlanır acaba gecmiş sınavlarda nasıldı