2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@güneşşş sorular açıklanmıyor
-
@extraordinary yanlış mı ki yasama döneminde bir defa yapılmaz mı seçim️
-
arkadaslar muhasebede mahsup sorusu vardi alicn hoca ne demis o soruya anladiniz mi bise hangi sk dogru olucakms
-
@ksünr hocam 2 kere oluyor diye biliyorum yani ilk bi donem basinda oluyor onun görev suresi 2 yıl sonrakinin görev süresi de dönem sonuna kadar.
-
@varol ben kaçırmışım o ayrıntıyı bildiğim bir detaydı oysa ki kafa karıştırmaya vermiş herhalde dedim .hedeflenen kar dememişti ama hocam soruda dikkat ettiniz değil mi o soru hedeflenen kar sorulduğunda o şekilde yapılmıyor mu ? Yani yaptığınız işlemin doğruluğundan yüzde yüz emin misiniz ona göre kendimi değerlendirdiğim için soruyorum da
-
@ksünr ben de hic dikkte almadm kari
-
@extraordinary doğru o detayı da atlamışız yamultucu bi sınavmış ️
-
@rabia89 soruyu çok net ifadeleri hatırlamıyorum fakat kar olarak söylemişti hedeflenen kar değildi soru 🧐
-
@ksünr şuan hicbir şeyden emin degilim kral. Hayatımı sorguluyorum son 3 4 saattir
-
@ksünr Başabaş noktası sıfır kar durumudur. Verilen kar ile bir işimiz yoktu bence. Soruda kurumlar vergisi filan da demişti ama tamamen kafa karıştırmak için. Ayrıca öyle yapınca zaten şıklarda çıkmıyordu.
0=130q-(300000+100q)
30q=300.000
q=10.000ya da
300.000/130-100=10.000
-
Kral işte sinav anında gitti bir soru daha.
-
@locke Allah razı olsun hocam ya bence de öyle hadi hayırlısı hakkımızda
-
@locke hocam şu hukukta yargı kısıntısı sorusunun bir şıkkı yaş kararı diğer bi şık cb tek başına sorumsuzluğu bu iki şık aynı soruya aitti değil.mi
-
Evet o sanırım cunku faktor de heryerde teknik aynı olmalı
-
@zenginmemur Üzdünüz hocam olsun hayırlısı
-
@ksünr Aynı soruda mıydı bilmiyorum ama kısıntı sorusu yaş kararları ve hakem kurulu kararları olacaktı.
-
Ütopik şekilde kapatmaz herhalde dimi,sınav öncesi 90+ bekliyorduk şuan durumlar nedir arkadaşlar
-
@locke değildir diye sorulmuştu hocam hakem olan yargı yolu kapalı yargı kısıntılarından biri yani , ben dikkatsizlik ile yaş ın kadrosuzluk nedeni ile emekliye ayırma işlemi olarak yaptım ama onun cevabı cb sorumsuzluğu olacakmış
-
@law 80 e yakın veya civarı hocam var mı öyle yüksek kapatır diye tahminde bulunan bilhassa İstanbul için
-
@ksünr yargı yoluna gidilemez diyordu hocam