2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ben de o soruda baya afalladım. Bir de cumhurbaşkanının tek başına yaptığı işlemlere karşı artık yargi yolu açık dmi?
-
@nimesay ayni sorudan bahsediyorsunuz hocam aktif devir hizli olacakti cevap
-
@varol inşallah hocam
-
@nimesay ben açık diye biliyorum hocam hatta cumhurbaşkanı kararlarına karşı iptal davası da danıştaya
-
Ama hocam aktif devir hızında net satışlar/ortalama alacaklar yazıyordu bu doğru değil mi sanki yanlışı soruyordu?
-
O soruyu açık diye düşünerek çözdüm çünkü
-
@denizcicek07 işletme iktisadında azalan verimler gibi bi şık vardı o da eklenebilir
-
@nimesay brüt satışlar yazıyordu o yüzden yanlıştı
-
Aa gözden kaçırmışım onu o zaman :(((((
-
MC AC nin altındaysa AVC nasıldır diye bir soru vardi
-
@nimesay brüt satısş/ ortama alacak yazıyordu yanlış cevap bu idi
-
Vergi kapasitesi sorusu ve faktor donatim ile ilgili soru ve siklari hatirlayan var mi?
-
@extraordinary soruda verilenlere göre ürün terzinin elinde idi . O yüzden terzinin zilyetlik durumu sorulduğu iÇin kesinlikle cevap feri - dolaysız olacak
-
Faktor donatiminda her ülke farklı teknolojiyle üretir gibi bir sık vardı galiba cevap oydu.vergi kapasitesi de dayanabilme sınırları hangisidir diye sormuştu şıklarda vergi gayreti falan vardı ama galiba vergi kapasitesi.
-
@ksünr aynen hocam bence de
-
@toby hocam soru nasıldı bi türlü hatırlayamadım
-
@nimesay ya bu faktör donatımlı soruda işaretlediğim şıkkın başını hatırlıyorum sadece tek mal diyordu. Bende teoride iki mal var diye onu işaretledim ama o an çok mantıklı gelmişti :d
-
@ömer-faruk-0 evet hocam ben de öyle biliyorum onu yaptım ama biraz düşündürdü o soru umarım doğrudur
-
@extraordinary tek mal olan sık dogru diye bıluyorum hocam
-
Monetarostlerle ilgili olan soruyu tam hatırlayan var mı?