2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Burada anket yapan arkadaşlar vardı defterdarlık için tekrar yapsalar ne güzel olur ulaşabilir miyiz acaba o arkadaşlara
-
@marshalerner Şu an manipülasyon yaptığını biliyorsun demi? Yazdığına kendin bile inanmıyorsun burada kalkmış algı kasıyorsun.
-
Istanbul 89 gibi ama 2 asagi 2 yukari oalbilir
-
Arkdaslar abartmadan tahmın yapın yahu.Tamam hepımız farkındayız bu yıl dıger yıllardan farklı yukselecek puanlar ama her ıl ıcın 90 ustu dıyorsunuz ınsaf.Buralarda olmayan, puanı dusuk olup yazmayan cok arkadas var .5000 bın kısıden bahsedıyoruz .Mantıklı olun bıraz
-
Hocam istanbul icin telegram yahut bir grup var mi
-
@colinmcrae ss al yazdığımı algı niye yapayım olmuş bitmiş şey için üç sene birikme var farkındaysan
-
@paretoseiko hocam gerçekten İstanbul için 500 kişi 91 yapmışmıdır üst sınıra +2 dediğiniz için söylüyorum 90-91 kapatması ihtimali var mı ki🥺
-
Ne zaman açıklanır acaba ya? Bende doğu için giricem 87-90 arası gelir bence 83-85 doğu ili diğer iller için bisey diyemicem
-
@mervenil yapmayın Allah aşkına 1250 kişinin girdiği sınavda puan nasıl 90 ile kapatabilir. olursa max 84-86 arası bi şey olabilir belki uçuk ihtimal olarak .
-
Ya arkadaşlar il göç sınavı il bolunmeli değildi ve resmen coook aşırı kolaydı ona rağmen 83 ile kapattı bu sınav eskilere göre kaliteliydi yanı aşırı kolay denemez ve iyiler şehirlere dağıldı vs.. sebeplerden içinizi ferah tutun istanbul max 85 ile kapatır bence ...
-
@nimesay inşş hocam her grupta İstanbul 90 la kapatacak şöyle yüksek kapatacak falan gibi yorumlar görüyorum ister istemez morel kalmıyor..inşş dediğiniz gibi olur hocam teşekkür ederim
-
Sorular tam olarak elinde olan var mi ? Atmışlar hep muhasebe var
-
@marshalerner Hangi kurum bu zamana kadar bazı istisnalar hariç 90 bandında kapatmış ki burada böyle yazıp insanların moralini bozuyorsun. Yazdığının kime yararı var. Önceden bir il 82 ile kapattıysa şimdi en kötü 85 olur ki çoğu kişi çok kolay hatalar yaptı bu sınavda. Sana tavsiye önceki yılların sınavlarını bir araştır istersen Sonra burada 90 olur diye atmazsın. tutarlı yazarsın
-
Objektif olarak yorum bekliyorum arkadaşlar kpss taban puanlarından ortalama kaç puan yüksek kapatır tahminen var mı fikri olan
-
@law bence 3/4 puan
-
@guyguy26 o zaman atıyorum 80 ile kapatan bir ilin 88leri görme ihtimali düşük galiba,bende aynı fikirdeyim
-
@hsmbga hocam bulursanız bana da atabilir misiniz
-
Ben Ankara için girdim. 86 87 gibi bisey bekliyorum. En son 2018 KPSS ye çalışmıştım. Buna 2019 puanıyla katıldım. Cok taze bilgilerle girdiğim söylenemez. Temelden kaynaklı bu kadar yapabildim. Yeni KPSS yle taze bilgilerle giren arkadaşlardan bence de 90 üstü yapan cok arkadaş vardır. Çünkü bence gercekten yapılabilecek bi sınavdı. Umarım herkes için hayırlısı olur.
-
Ankara için herkes 90 ve üstü sanırım Hayır o kadar da olmaz imkanı yok 90 ile kapatmasının diyorum ama bir yandan da korkuyorum açıkçası.Temennim biran önce açıklanması.
-
@gizem33 yapılmış olabilir ya zaten girecek en son adayın 84 kusuratlarda puanıyla girmiş olduğunu düşünürsek ve sınavın da yapılabilecek bi sinav oldugu gerçeği var. 2018 üstüne bu sınav gelseydi ben full u zorlardim diye düşünüyorum. Bu yüzden yine de umut edip yola devam etmek gerekiyor. Ben YDS yle yoluma devam ediyorum açıkçası