2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sokrates12 hocam okadar doğru satiri satirina kelimesi kelimesine . Dún 20.000 ogretmenlk alimina az deyip gundemde olan ogretmenler bugun milyon tane alandan basini kasicak zamani olmayip cepdeki son parasini kitaba soru bankalarina yatiran bu guzel yurekli insanlar 1000 alima havalara zipladilar bir ogretmenler kadar olamadik sesimizi duyuracak kadar degerimiz yok yaziklar olsun bizede bu sistemede fun bizimle aglayip bugun kosa kosa torpil arayip arkadaki insanlari unutanada
-
bu sınav sonuçlarını sadece sınav kolaydı deyip işin içinden çıkamayız arkadaşlar. guy sınavı her seferinde benzer düzeylerde olan bir sınav. hepimiz emek verdik (ki sınav sonuçları ortada) ama bunun nedeni 3 senenin birikimidir. yapılmayan atamalar ve arkasından gelen trajikomik 1000 kişilik guy ilanı. bunun yanında 1500 kişilik kurum içi ilanı, yetmezmiş gibi bütün ilanların aynı zamanda yapılmış olması...
2018 yılında gerçekleşen ilandan sonra bazı illerin kontenjanları bile dolduramayıp memur almasının ardından sınava katılım sisteminde değişikler yapılması, bu sınavın ardından da benzer olayların olacağını düşünüyorum. ama biz mağduriyetimizle kalacağız.
şuanda o kadar üzgünüm ki bu sonuçlara baktığımda ve bu başarıyı yakalayan arkadaşlarımızın bile yarısının eleneceğini düşündüğümde... gerçektende boğazım düğümleniyor... -
Sivas'ı seçmiştim ucu ucuna girdim sınavına dahil oldum diğer illere yetmiyordu puanım p48 79 civarı benim,elimden geldiğince çalıştım ama bazı şeyler kader kismetten öteye geçmiyor sınavı kazanırım 4.girisim oldu guya tecrübeliyim gozuylede bakıyor ister istemez insan malesef olmadı 87 yaptım 89 la kapattı 2015 Kasım sinavindada Ankara'yı yazmıştım ondada 84 yapmıştim 85 le kapatmisti,gerçi hoş kocaeliyi 2017 Mayıs'ta kazandım ama mülakatta eklenmiştir,sınavda beni yakan hukuklar oldu korkuyordumda hukuklardan zaman kalmadı şöyle güzelce bı tekrar etme şansı bulamadım son günler özellikle bı anayasa idareyi özet olarak calissaydim farklı olabilirdi ama sınav anında olmuyorsa olmuyor basireti bağlanabiliyor insanın adım gibi biliyorum meclis başkanı bir yasama döneminde 2 kere seçilir ama sınavda gelmedi aklıma kazanan arkadaşları tebrik ediyorum mulakattan bı yarısının elenecegide kötü cidden 90 li puanlarla ve üzeri girenler özellikle
-
bir soruyu yanlış okumak ve en iyi bildiğin yer derken bir baktım ki 88le açıkta kaldım çünkü şehrim 89la kapattı... çok acımasız bir sistem kimse diyemez ki bu 85 üstleri çalışmamış hepimiz çok çalıştık ama sistem bozuk... sistem hatalı... çok yazık gerçekten.. ha bu arada fazladan 27 kişi yüzünden açıkta kalırsam dava açarımcılar vardı ya onlar sınavı geçti ya artık rahatlamışlardır burada huzursuzluk yaratıp bize ekstradan bir de kendi sıkıntılarını yaşatanlar size artık lafım bile yok...
-
@elara mulakattaki pisligi yasayinca baslarlar bagirmaya:) en kotusu mulakattan elenmek sinavdan elenmek birsey degil .
-
Guy sistemine şu an herkes itiraz ediyor
Bu hafta bişey yapıldı yapıldı
Sonra tekrar herkes kabuguna çekiliyor -
ya arkadaşlar burada bazıları gerçekten kötü niyetli şekilde boş yapıyor.
önce çok üzüldüm aman sistem yanlış vb güzellemeler, hemen arkasından mülakatta eleneceklere çok üzülüyorum! ya işine bak kardeşim. elenmişsin mülakata kalan adamın da sevincini kaçırmaya çalışıyorsun. ilan gelmeden kaç kişinin sınava gireceği, kaç kişinin mülakatta eleneceği belli. teşekkür ederiz üzüntüleriniz için ancak mülakatta eleneceklere üzülmenize gerek yok çoğu kişi bunu iyi niyetle söylemiyor.
1 puanla elenmek bu işin doğasında var arkadaşlar. sisteme lanet edeceğinize ben nerede hata yaptım, dikkatli olmalıydım gibi soruları da sorun bir zahmet kendinize. ben başarılıyım, kazananlar kendini çok başarılı görmesin gibi yorumlar var küçültmeyin kendinizi arkadaşlar daha çok çalışın alternatif sınavlarınız olsun yolunuza bakın. bu kadar yüksek kapatmasa 85 le kapatsa 84 ler diyecekti aynı şeyleri merak etmeyin. sistem size saçma da 90+ alan bu sınavdan kişilere saçma değil mi? 1 puanla dikkatsizliğinden, bildiğin soruyu yanlış yapmakla elendiysen senin hatan kardeşim. dikkatli olan kişi tabiki senden daha çok hak ediyor.
tekrardan mülakatta eleneceklere üzülmek yerine kpssden iyi puan alıp alternatifler yaratın kendinize. iyi çalışmalar.. -
Herkese merhaba tekrar.2 gündür kendime gelemedim üzüntüden 1 soruyla kaçırdım.Daha önce 3 kez sınavını geçip mülakatında elendiğim tek kurum sınavım gelir uzman yardımcılığıydı.Duy mülakatındanda umudum kalmadı.Bundan sonra alımlar böyle devam ederse guy eskisi gibi olmayacak.
-
Hocam bir gidin işinize hala hatayı kendinizde arayın diyorsunuz kraldan çok kralcılıgı geçtim kralcidan çok şakşakcı olmuşsunuz.
Referansinız olduğuna da yemin edebilirim ama ispatlayamam hesabı.
Mülakata kalıpda ilk günden referans arama yarısına giren insanlar elbette isin dogasi bu dicek. Baska ne diyebilirler ki -
@kullanıcıadı-0 çok yanlış düşünüyorsun bence.. biz kimse kazanin başarısına gölge etmek niyetinde değil.. 91 le 90 la dışarıda kalmış ne kadar çok insan var farkında mısınız.. sınavın niteliğini konuşmuyorum bile.. resmen belli başlı sorularda iki sık arasında kalan lardan doğruyu isaretleyen kazandı yanlısı isaretleyen dışarıda kaldı.. diğer soruları zaten herkes yaptı.. sadece İzmir i düşün adam ennaz 85 kusur kpss puanı almış ki İzmir için sınava girebilmis. Kurumdan 91 almış ama mülakat ta değil.. siz daha çok çalışın daha iyisini yapin diyorsunuz.. şaka gibi...
-
@kullanıcıadı-0 mesele kpss den 75-80 arasinda alan kisililerin bu sinavda 90 ustu almasi yani eleyici bir olmamasi ne kadar calisirsa calissin gecemezfi basit bir sinavdi ve bir yanlis olmasi evet onu basarisiz kilmaz kpss de 80 net yapanlar 140 net yapanlarin 90+ alan kisilerin onune gecememeliydi bu sinavda tamamen adaletsizlik brda merkezi atama olmali ve herkes hak ettigipuana gore atanmali 90 alan adam disarda kalmamali
-
@kullanıcıadı-0 ben kazandım siz sürünün deseniz farki yok şu yazıyla sizin gibi bir insana daha fazla cevap vermeyi bile kendime yakıştıramıyorum Allah sizin gibi zihniyetleri ıslah etsin ne diyim.
-
@nic39
ya ilk defa mı guya giriyorsunuz? her seferinde hatalı böyle sıkıntılı sorular var. yüksek kapatınca bunlar daha çok batmaya başladı.. guyun tarzı hep böyle..
benim en büyük itirazım mülakatta eleneceklete üzülüyorum diyenlere. ya işine bak arkadaşım. kimsenin hevesini kaçıramazsın.
3 yıldır alım yok düzgün eyvallah da herkes eşit şu süreçte ya. kazananlar sanki şansına kazanmış muhabbetine geliyor yorumlarınız. sen 1 puanla kaçırınca 1 puanla kazanan şansla mı kazandı! süreç uzadıysa herkes ders çalıştıysa sen de çalışsaydın arkadaşım. çalışamadım şartlarım yoktu diyorsan bizim kazananların suçu ne kendini başarılı görmesine getiriyorsunuz.
bu kafadaki arkadaşlar umarım kafaları değişmeden kamuya da giremezler iş arkadaşı olmak istemem açıkçası. kayedince ona buna çamur hemen.
@sokrates12 kardeşim sen üzüntünü bile yönetemeyen bir insansın. emeğiyle bu sınavı kazanmış mülakata da emeğiyle girecek birine önyargın ile iftira atıyorsun. allah kalbini görmüş demek ki senin... hadi var git yoluna. -
@elara
yazdıklarımdan bunu anladıysan kardeşim senin sınavdaki soruları anlamaman da çok normal -
@elara bu sınavda 90 alan adam ili yüksek kapatti diye başarısız mi diyeceğiz? O adam zaten çalışmasa 90 alamaz ama sınav stresi vs herşey oluyor yanlış okuyorsun heyecanla... kimsenin mutluluğunu gölgeleyen yok yaşayan yaşasın kazanan herkesi tebrik ederim.
-
@kullanıcıadı-0 valla sana diyecek birşey yok.. çok iyi niyetlisin hiç değişme..
-
@kullanıcıadı-0 terbiyesizin tekisin
-
@elara
teşekkür ederim. gerçekleri söylemek terbiyesizlikse bu sıfatı gururla taşırım.
üzüntünüzü yönetmeyi, mantıklı konuşmayı herşeyden önce özeleştiriyi öğrenin.. -
@kullanıcıadı-0 yazdıklarına bak ondan sonra öz eleştiriden bahset. Gelmişin burada artistlik yapıyorsun.
-
@elara
hayır başarısız değil kpssden 85 alan. ama guy kpss ile almıyorsa o zaman başarını guy sınavında da göstereceksin bu kadar basit. kpss de başarılı olmuş guyda başarısız. çok basit ya.. ne romanrikleştiyorsunuz. 91 alıp iskiden elendim. kazananlar başarısız