2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Etkinliklerin önemi çok ortada, ne kadar kişiye ulaşabilir sesimizi duyurabilirsek sorunlarımı o anlstabilirsek o kadar çözüm üretilebilinir dedikçe belli kişilerin dışında herkes ders çalışmaktan başka bir şey yapmadı. Yüksek puanlarımızla atanamıyoruz. Sorunlar daha da katlanacak artık bu forumu geriden takip edip hiçbir şey yazmayanlar da, dışarıda forumdan haberi olmayan kişiler de dahil herkesin etkinliklere katılması gerekmez mi?
-
Nedense şu “İhtiyaç var” lafına bir türlü ısınamadım.
-
Şükür listeye girdim. 1 yıldır bu forumdayım.
Sizlere hep dedim ki bakın sadece ders çalışarak çözülecek bir olaydan çıkmış bu. Mağduriyetlerimizi güzel, sağduyulu bir şekilde el ele verip duyuralım. İstediğin kadar çalış avuç içi kadar kadroya girmek kolay değil dedim. Ama bazıları deve kuşu misali sadece ders çalıştı, onun dışında tek birşey yapmadı. Sonra gördük ki çalışsa nolur 85-90 puan alıp dışarda kalındı çünkü olay ders çalışmak değildi. Neden kaldı az çalıştığı için mi? Hayır alımlar azaldığı ve onun yerine kurumiçinde ki açıköğretim mezununa kadro açıldığı için. Hatta bazılarınız kızdı bana böyle konuşup umutlarımızı tüketme diye. Hatta bugün bile arkadaşlar yeni ilan yakın falan yazıyorsunuz hala bir polyannacılıktır gidiyor. Bugün bile... Dediğim gibi ben listedeyim ama bir iki doğru eksik yapıp sizinle aynı kaderide paylaşabilirdim. O yüzden deve kuşu tribine girip yine çalışmaya devam etmeyin. Hayat akıp gidiyor. Elinizden kaymasın. Sevgilerle. -
@rabia89 Remzi Hoca kesinlikle
-
Dün sonuçlar açıklandı kimse bu şekilde olsun istemezdi. Bu durumun birçok sebebi var.
*Gelmeyen ve geldiğinde sayısı azalarak gelen ilanlar
*Malesef diğer bölüm mezunları gibi kendi aramızda birlik ve beraberliğin olmaması, geçmişte şahit olduğumuz birtakım konularda gruplaşmalar yoluyla sesimizi birçok konuda duyuramamak
Umarım ilerleyen dönemlerde hiç olmazsa tek ses olup ilanların bollaştığı, yaş şartının kalktığı günlere tanıklık edebiliriz.
-
Arkadaşlar kazanamayanlar canını sıkmasın. İlk sürece girdiğimde hep guy olucam diye diye kendimi tek ona odaklamıştım, sonra hiç beklemediğim bir kurum olumlu sonuçlandı. Gerçekten bir şeyler kısmet işi ben bunu gördüm. Allah vermiyorsa hayırsız diye vermiyordur. Lütfen takılı kalmayın hepimizin kısmeti bizi bekliyor bir yerde. Bu süreç bilgiden öte psikolojik bir süreç kendinizi hiç suçlamayın. Az daha sabır her şey bitti dediğinde Allah bir kapı açıyor kuluna.
-
2014 Aralık 2015 Mayıs 2015 Kasım hepsindede 1000'in üzerinde alım. Evet işte guy sınavları önce bu şekilde yapılıyordu. 1 aday 1 senede örneğin 2014 kpss'ye giren 11 ayda 3 tane guy sınavına girebildi. Şimdi gelinen nokta 2018 Mayıs 2021 Mart 2 buçuk senede 1000 kişilik bir sınav. İşte a grubunda gelinen nokta.
-
Hepinize merhaba arkadaşlar şimdi bende 84 alıp evinde oturanlardanım hayalden öte bi şey oldu bize ekmek kazanmak bu zamanda , kendimizi mafettik hiç bi şey yapmadık hepimiz ders çalıştık hepimizin tek hedefi vardı emeklerimizin karşılığını almak bazımız pes etti çekildi, şimdi ben 5 senelik emeğimi de geçtim ben şimdi 90 puan ile listeye giremeyen kader ortaklarımı da geçtim ben şimdi 90 üzeri puanlar ile şimdi listeye girdiğine inanılmaz derecede mutlu olan arkadaşlarımızın yarısının hüsranla Ankaradan dönüşünü düşünüyorum en çok da onlara yanıyor canım bugün gerçekten kendimi geçtim ben ya biz insanlıktan çıktık arkadaşlar ders çalışmak iÇin neler feda etmedik ki hepimiz bilhassa 80 üzeri puanların boşta kalması ne demektir ya . Biz çalmadık dolandırmadık diye mi bi yere gelemedik . Biz hiç kimsenin hakkını yemedik diye mi yüzümüz gülmedi biz emek verdik ya benim ezberim de kıttır ben bu seneler içinde 17-18 karton a4 topu bitirdim yaza yaza ezberlemek için ya . Daha evvel 72-73 puanlar ile işe girenlerin bizden ne artısı vardı biz bunu mu hak ettik arkadaşlar sesimizin artık çıkması gerekiyor ben maddi manevi ne ama ne gerekiyorsa yapmaya razıyım işin sonunda işe girmesem bile bu sistemi düzeltebilmek için ne gerekiyorsa yaparım ama ben bi kişiyim bir elin nesi var iki elin sesi var . Sana da sesleniyorum listede ki arkadaşım hepinizi tebrik ediyorum ama henüz hiç biriniz garantileyemediniz işe girebilmeyi sizinde desteğiniz lazım şimdi sen belki gidip boş dönenlerden olacaksın yani nihayetinde yarınız aramıza o yüksek puanlarınız ile katılacaksınız bunu sizin adınıza da kendi adıma da istemedim açık ve net . Birşeyler yapmalıyız biz hakkımız olanı istiyoruz ya biz hakkımızdan fazla olanı başkasının hakkına düşeni istemiyoruz kadro arttırılmalı en yakın zamanda buna hakları yok hemde hiç kimsenin ... alana yeni hazırlanmaya başlayan veya başlamayı düşünen insanlar ne yapacak biz bu puanlar ile onların önünde olup da verilen kadro sayısı bu kadar kıt ve 3-4 yılda bir alıp yapıldıktan sonra burdan ekmek bulacağına umut eden arkamızdaki insanlar ne olacak ne kadar çok kişiye kıyıldı burda hepimiz farkındayız değil mi boğazım düğüm düğüm hadi ben hasta olarak sınava girdim bu puan ile kaldım da hadi ben gerçekten geçtim de hiç mi acımıyorsun haline sen 90 üzeri ile boşta kalacağına ya 90 üzeri puanın ne işin var guyda bir de yaaa. Hakkı guy mu yani bu insanların mükemmel öte bilgi sahibi olacaksın bu güne kadar hiç bir guyun bilmediği kadar bileceksin ama guy olacaksın bi denetmen değil bi müfettiş değil kurum içinden girip senin amirin olacak adamların emrinde olacaksın nereden bakarsam bakayım midem bulanıyor.......
-
@muhmul5811 hangi kurum oldu acaba
-
Az önce tvitirda 90 puanla elenen bir arkadaşın videosuna denk geldim... Oturdum ağlıyorum izlediğimden beri yazık şu yaşadıklarımıza..
-
Kendi yaptigimiz neti goremiyoruz mu arkadaslar
-
Dün mesaj atıp destek olan teselli vermeye çalışan tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Elendiğim 5 mülakatı verdiğim onca emeği iki damla gözyaşıyla devlete hibe ediyorum.
Süreci sonlandırmayi en azından bir b planı oluşturmaya başlamam gerektiğini de çok net fark ediyorum.Dostlar biliriz Adalet devletin temelidir.Tarihten günümüze tüm devirlerde devlet temeli adaletle atılmıştır .Bugünse hayatın her alanında durum çok başka bambaşka. Temelsiz ilerlemeye çalışıyoruz her konuda yolumuza.
Yanlıs anlasilmak asla istemem. Sınav az da olsa çok da olsa ucundan da olsa ortasından da olsa adaleti tesis eder.Sınavla ilgili değil bu dediklerim. Sınav bilek güreşi gibidir. Kaybeden iki gün üzülür. Uçüncu gün bileğini güçlendirmeye başlar.Hem görüceksiniz bakın sınav nedeniyle üzülen arkadaslara. 2 hafta sonra nasıl küllerinden doğacaklar.Benim sitemim üzüntüm başka dostlar. Benim sitemim adaletsizliğe. Adaletsizlige yapacak bir şey yok. Ne bileğinizi güçlendirebilirsiniz ne ses çıkarabilirsiniz ne de bir şey yapabilirsiniz. Adaletsizlik bizler için nedir peki? Bize ait olanı kurumiçine vermektir. Adaletsizlik dün burada sınavı geçip bizlerle dertlenen pırıl pırıl insanları ilk günden fellik fellik torpil arayanların eleyecek olması demektir. Adaletsizlik bu insanların en guzel çağlarını hiç etmektir. Adaletsizlik -gavurların- size kendi ülkenizde gördüğünüz muameleden daha iyi muamele verecegini adınız gibi bilmeniz demektir. Adaletsizlik mezun olur olmaz hayallerimize giremeyecek kurumlara açıktan sınavsız kpss'siz atanan insanlar demektir. Adaletsizlik bu insanlara hayal kurdurmamaktir. Adaletsizlik torpilleriyle övünenlerdir.Adaletsizlik istihdam alanı yaratmamaktır. Adaletsizlik bu insanlara çare sunmamaktır. Alternatif sunmamaktır.
Benim sitemim her sabah istiklal marşını coşkuyla okuyan bu gençlerin yüzlerini solduranlara. Bir işimiz olsunda evlenelim diye bekleyen insanları kavuşturamayanlara. Anne olup da çocuğuna bakarken sınava hazırlanan insanlara çektirdiğinize. Annesine babasına ilk maaşıyla hediye almayı yillardir bekleyen insanlara gördürdüğünüz zulme.
Temelsiz nereye? -
@sokrates12 arkadaslar bence bu hak arama yontemini tüzel kişilik kazanarak yapmalıyız bunada ben öncülük etmeye hazırım bir dernek kurup muhattaplık düzeyimizi arttırıp bir olmalıyız kimler destek olur
-
Aşırı yükselmiş puanlar. Herkese geçmiş olsun. Kazananları tebrik ederim.
-
Bu guy'dan sonra alan bitmistir artik yaziklar olsun dune kadar 70 ile girilen kurumlara bugun 89 90 ile giremiyoruz bu sisteminde buna sebep olanlarinda allah binturlu belasini versin
-
Mülakatlar ne zaman yapılır arkadaşlar ?
-
Geçen sene 1000 guy alınsaydı bunlar olmazdı.
2020 ocak da eli kulagında dendi
2020 martta şöyle alım böyle alım dendi
Ekimdi sınav mart oldu
Sonra neden böyle oldu 19-20 de neden guy alımı yapılmadı da neyse..
Kamu da çalışan arkadaşlar bilir sendikalar kamuda çok güçlüdür
Bu yüzden kurum içi artık alır yürür -
Puanlarinin eksik oldugunu dusunen bir grup arkadasimiz var ( biri de benim) Dilekcelerimizi bugun kimimiz elden kimimiz posta yoluyla ilettik.Sonuc alamazsak yargi yoluna basvurmaya kararliyiz.
-
Arkadaslar mülakat için nasıl hazırlanmayi planliyorsunuz.
Mülakat sorulari kitaplarını gördüm gruplarda onları alan kullanan var mı nasıl sizce o kitaplar. -
Guy denilen vergi dairesi memurluğu çıkması şu kadro için verilen emeklere çekilen çileye bak. Çok şükür ben çalışıyorum da üzülüyorum kardeşlerimin halini gördükçe. Allah yardımcınız olsun.