2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@adanali01 vakıfbank sınavının da ertelenme durumu var. kılavuzda sokağa çıkma yasağı filan olursa ertelenir tarzından bir info var
-
@adanali01 bende bunu anlamıyorum ztn kafayı yemek üzereyim bekle bekle çalış çalış nereye kadar robotmuyuz biz 2013 den beri bu süreçteyim böyle bir dönem görmedim bir sürü mülakattan elendim ama hiçbir süreç 2018 den bu yana olanki gibi zorlamadı şimdi herles susup oturuyor sınav bu dönemde yapılmasın diyenlerde şunu bir anlasın bu sınavlar sonucunda hmb bünyesi için sınava girip 70 ve üzeri alan kişilerden sadece 2 bini sevinicel gerisi yine sıfırdan başlicak herşeye bu alımlar ne kadar uzarsa bir daha alımlarda o denli gecikicek belki 2020 puanlarını dahi kullanamayacaklar bir daha başlarına gelmeden anlamayacaklar
-
@poncik sınava kaç kişi girecekmiş diye soranlara. milyonlar girdi geçen sene uni sınavına. eylülde kpss icin ertelenir ertelenmez muhabbeti yapıliyordu sınavdan 10 gün once covid artmıştı ama yapildi.ya madem öyle 15 gün tam kapanma ver azalsın vakalar. insanların tinladigi yok dışarda gezen gezene avmler açık bizim sınavın sucu ne?
-
@earth11 bu sürecin sonunda atananlar çok şanslı olucak zira bir daha alım ne zaman olacak kim bilir işte bunu düşünemiyor sınav şimdi yapılmasın diyenler başlarına gelince anlayacaklar ama cok geç olucak malesef
-
Benim artik beklentim sınav tarihi belirlensin 20 mart vs. ona gore ayarlarız kendimizi çalışma isteğimiz gelir bu ne ya boyle neye çalıştığımız belli degil
-
@125478 ertelemezse ama bizim sınavı yapmamaları sadece alim yapmamak istemelerinin göstergesidir
-
hocam atladığınız nokta sürekli şu oluyor, ondan anlam veremiyorsunuz.
kısıtlama tedbirleri bi çok konuda aksaklığa neden oluyor. bunların 5000 kişilik bir sınavda yaratacağı koordine problemlerini bir düşünün. ki guy sınavına tarih açıklayacak merciyi sadece guy sınavı ilgilendirmiyor. kamu ihale kurumunun tarih kararı alması hem sınava girecek aday sayısı açısından hem de o kurumu ilgilendiren sınavların sayısı açısından koordinasyon aksaklılarını minimum düzeyde tutabilmenin sağlanabileceği düzeyde.
mevzu tam olarak o zaman da vaka vardı şimdi de vaka var vaka bitmicek ki mevzusu değil, aralıkta başlayan kısıtlama tedbirlerinin bu tarz sınavları ya da kararı tek bir sınavı etkilemicek olan sınavların koordinesini etkilemeyecek düzeyde seyreltilmiş olduğuyla alakalı. bu konudaki öngörü netleşmeden, bu sınavın tarihi hakkında karar almak da inisiyatif dahilinde olmayacaktır.
siz olayı sadece aynı sınıfta sınava girmekten ne olacak başkaları da aynı sınıfta giriyor, yap bi covidli sınıfı gibi değerlendiriyor ve sadece bu problemleri çözmek ile çözülür sanıyorsunuz ama kısıtlama tedbirleri şartları altında yaşanacak bir sürü aksaklık bunun çok ötesinde. yolculuğu, konaklaması, şehir içindeki yasak bir gündeki hareketlilikte oluşabilecek geç kalmalar vb... bunlar halihazırda ülkece içinde bulunduğumuz kısıtlama tedbirleri kapsamında organizasyonu çorba edecek hususlar.
-
@poncik insallah bizlerde atanir buraya yazariz neler cektigimizi onlari da deriz sessiz kalmanizin bedelini oduyosun deriz... o gunler bi gelse sessiz olanlara catir catir yazcam hocam.
-
@düdüklütencere2 iyi de kpss ye girdiğimizde sabahki oturumda başka öğleden sonrali oturumda başka sınıfta başkasının oturdu dokunduğu yere dokunmadıkmı oturmadık mı o zaman sorun değildi de sınava girmek şimdi mi sorun kısıtlamalar kalktıgında ne olacak temaslı yada covidliler olmicak mı 5 bin kişinin içinde o zaman nasıl yapacaklar bunu bna bir anlatırmısım kardeş Allah aşkına
-
@poncik o sinavin olmasini istemiyo engelleyin ben engelledim hocam artik bos konusanlari engelliyorum.
-
@mrvguy bnde engellemiştim de hesabımda sorun yaşadım bütün engeller kalkmış nasıl olduysa
-
@düdüklütencere2 hocam vakıfbank sınavı olursadami aynı şeyi düşüneceksiniz yada iç isleri bakanlığı 9000 kisinin Mulakatina yapacak martta kurumda çıksın desin martta yapacaz diye bizde ona gore hareket edelim
-
Yemin ediyorum cani gonulde su cabalayip senelerini veren arkadaslarimin ben dahil atanmasini cok istiyorum en cok bize oldu olan.bu surece yeni girenler icin firsat ee tabi konulari yetistiremeyenlere bi de o yuzden ertelenmesi icin cabaliyorlar covid falan bahane diger kurumlara ugramiyo da maliye sinavlarina mi ugruyo .heytt masaalhhjhhh
-
@poncik
yine okumadan cevap veriyosun
kısıtlama şartları; yani ''şu an halihazırdaki yasaklar'' 5000 kişilik + diğer hmb sınavlarının tamamını düşündüğünde birçok koordinasyon problemine sebep oluyor.aradığınızda adamın size verdiği tepki de aslında bu. adam size hele bi anlatsana nasıl yapacan bu işi diyor...
mevzu aman çocuklar covid kapatacak mevzusu değil, şu anki mevcut kısıtlama tedbirleri altında, ve bu kısıtlamaların ulaşım konaklama vb konularda yarattığı problemler altında oluşacak olan koordine problemleri.
yani devletin kısıtlama dönemine girmiş olması ve bu dönemin beraberinde getirdiği bazı kurallar çerçevesi gereğiyle, inisiyatifin bu kuralların esneyip esnememesine bağlı olması asıl mevzu.
-
@125478 toplamda 340 kişi
-
Var mi baska bi yol arakadaslar telefonla aradik olmadi cimere yazdik olmadi artik baska yol dusunuyorum tek etkinlik onada affedersin allahin 4 5 kulu katiliyo digerleri pufff.... burda bizlerde kendi icimizde ugrasiyoruz.acikcasi yol da bulamiyorum...
-
@adanali01
şimdi şöyle hocam,bir tarafta daha önceden aralıkta yapılacağı ilan edilmiş sınavlarımız varken pat diye aralık ayında kısıtlama dönemine girmemiz sebeiyle bir ertelenilmiş durumu var
diğer tarafta ise ilanı ile birlikte daha sonra ilan edilmiş ve tarihi verilmiş bir sınav var.
şu an tarihi verilmiş olsa da kimse diyemez ki vakıf o sınavı yüzde yüz o tarihte yapacak. ama sınava kalır 5-10 gün ve görülür ki kısıtlama tedbirlerinde esnetilmeye gidilmiş, problem olmayacak ve vakıf sınavını yapar. ancak bunu şu an yüzde yüz kestiremezler.
misal sayıştay da ocakta bunu bekledi ve bir değişme olmayınca erteledi.yüzde yüz kestirme söz konusu olmadığından da zaten ertelenmiş olan hmb sınavına tekrardan sırf bi tarih vermek olsun diye de tarih veremezler.
-
@paretowilfredo hocam allah askina siz soyleyin ne yapalim bu tarihi ogrenmek iciin sizinle beraber 2016 yilindan beri bu sitenin icindeyim . Sizler bize yol gosterin bu rda senelerce bekleyen arkadaslarim var...
-
@düdüklütencere2 tüm samimiyetimle ve ösyargısız soruyorum sana Allah aşkına buna bir cvp ver bak kısıtlamalar var sınav ertelendi eyvallah ösym hala takvim belirlemedi gib de sınavı yapmıyor kabulüm yine fakat kısıtlamalar kalktığında ösym sınav yapmaya başladıgında gib de tarih belirledi sınava giricez pekalaaa bu 5 bin kişinin içinde yine covid veya temaslılar olmayacak mı gib o zaman sınavı hangi organizasyon dahilinde ve nasıl yapacak bunu bna bir anlat kardeşim ya Allah Muhammed aşkına bu sorunun cevabını cok merak ediyorum sende bnm sorunu okumadan başka şeylere cvp veriyorsun
-
@düdüklütencere2 sende bi okudugunu anla çok uzun yazıp boş laf ediyorsun yaa.eylül ayında kpss A,B grupları için sınava girerken o koordinasyon problemi yok muydu? O dönemde her şehir de 5 binden fazla kişi sınav girmiştir elle tutulur şeyler doyle artik ya analiz yapıp felsefe yapma burda düdüklü1 yasaklandı düdüklü2 nin de sonunu getirme.lutfen