2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@maltus95 23.00 olan mı
-
arkadaslar dersaneler guy kampı baslatacak mi tekrar bu kamplar bir aylık oluyor yani demek oluyor ki mart 15 den once bize sinav yok
-
@rabia89 instagramda gordum baskent kariyer baslatiyormus 15 subatta
-
@rabia89 yandik.sanirim mart da kritik nisan ayinda yaparlar yaziklar olsun zaten kpssye hazirlaniriz. Bu gidisle.... tekrar kpss yolu gozuktu.
-
@mrvguy guy kampları tarih belirler ,1 aylık oluyor ama sınav tarihine göre değiştiriyorlar. Bi öngörüde bulunarak bu tarih belirlenmiş. Sınav da Mart ortasından önce gerçekten zor gibi. Zaman ne gösterir orası da meçhul.
-
Artık tek umudum sınav yapıldıktan sonra mülakat ve sonuç açıklama işe başlama süreçlerini uzun tutmazlarda en geç eylül de iş başı yaptırırlar inşallah ben bu guy sınavının yapılcağına olan inancımk kaybettim sanki hiç yapılmayacakmış gibi gelmiyor mı sizede
-
@rabia89 4t yayınları guy kampı yapmıstı. Su anda offline olarak kamp kayıtlarını satın alabiliyorsunuz. Fiyatı da daha uygun canlı olmadığı için. Ben almadım ama belki ilerde alırım. Hocalar da iyi piyasada tanınan hocalar.
-
Sınav değil direk mülakat yapılsa artık ya
-
@harmanhh degistirmezler bence hocam.bir sey biliolar ki kamp koymuslar, 15 marttan once bu sınavin olmayacagi belli oldu gibu
-
@homecinomiss
çok haksızlık olur 5000 gibi geniş bi yelpaze için.75 alan ile 80 arasında 5 puan fark gibi görünse de ciddi bilgi farkı var keza 80 alan ile 85 arasında da... bu belli bi puan noktasından sonra bilgiden ziyade adanmışlığa dönüşüyor lakin 75-85 arası için 5000 kişilik bir örneklemde direkt mülakat çok büyük haksızlıklar olur.
kurum sınavı bi nebze bunun önüne geçerken, aynı zamanda bu süreçte eksiklerini tamamlayarak önündeki adayları eleyebilmek adına daha aşağıda bulunan adaylara yeniden çalışma fırsatı da sunarak bence güzel bir denge kuruyor.
-
@düdüklütencere2 hocam haklısınız ben de bir yerde böyle demiştim bana dediler ki değişen hiçbişey yok zaten her halukarda referanslı olan gidiyor
-
Kurumu aradım yine aynı cevabı aldım duyuruları takip edin bu belirsizlik kadar kötü bi durum yok
-
Allahinda bulsunlar.bekle bekle bekleeee neyi bekliyoruz yeminle bilmiyorum artik senelerce zaten bekliyoruz.bir tarih aciklamalari zor degil var ya cok iyi biliyorlar ama ertelemek islerine geliyor .
-
@ztrkrdvn o kadar dilekçe geliyormus sınav su şartlarda olmasın tehlikeli diye.bu durumda erken olması mucize olur zaten vefat sayıları 100 un altına inmeden olmaz zaten bu sınav. vefat sayıları 150 ye dayanınca iptal ettiler ki o zamanlar vakalar da düşüktü 2 binlerdeydi simdi en düşük 9 binlerde .geçen sene ilk vaka martta görüldü nisanda da çoğalmıştı simdi nisanda da ortalık durulur mu o da belirsiz.sonumuz hayrolsun bu kadar beklenilecegine simdi sınav olmuştu.( şimdi biri der ya sadece guy olmayacak.kpss nin eylül ayında yapılması gibi uni sınavları da haziranda olmuşken ayni saçma sürecin içindeyiz.kimse bana ertelenmesi yonunde covid i öne sürmesin eminim çoğu su an konuları yetistirememistir yoksa onlar ise girmeye bizden daha hevesli haberiniz olsun.
-
@earth11 Hocam bu sınav öyle ya da böyle yapılacak.Ösym suskun hala.Gib ösymden adım bekliyor da olabilir.Sayıstay klasik ertelemeside hala bekliyor.
-
@zenginmemur vakaya ya da vefat sayılarına gore ertelendiyse bu sınav martta nisanda daha az olacağını* vaka* nerden biliyoruz.bir haftasonu yasakla olacak is değil bu.ya olur sınavda ne zaman olur bir tarih verilsin mart nisan herneyse duruma gore yapılır sınav insanlarda ona gore calisir vakıfbank devlet bankası değil mu o sınav iznini nerden almış 7 şubatta sınav var duruma gire esnetilir dedi gelir idaresi bunu yapamıyor mu?bunu cozemedim ben ongorum vakalar düşmeden olmaz( he bi de cimere lütfen yapmayın sınavı çok kotu bi donemden geciyoruz diye yalvaranlar varsa beklemeyin yakin zamanda
-
Kamu ihale kurumu da şubata sınav koydu bir tarih belirlemek cok mu zor bunu anlamıyorum sonuçta bu sınavı ösym yapmıyor guy sınavı şubatta da olsa nisanda da olsa yine bir şekilde temaslılar yada covid olanlar olmicak mı aramızda onların mantığıyla bu sınav pandemi bitmeden yapılmamalı o zaman çok saçma yani niye ilan verdiler madem vermeselerdi de insanlar da umutlanmasaydı sınav yapcak olan kurum yapıyor valla çatır çatır neymiş sınava giren kişi sayısı o kurumlarda azmış ne alaka sanki 5 bin kişiyi aynı okula mı koyacaklar koskoca ankara bir sürü üniversite fakülte var 5 bin kişiye cok rahat sınav yaparlar aslında her okula koy bir tane temaslı ve covid sınıfı ösym bunu yaptı ha gib in bu denli bir organizasyon yapması da cok zor ilanı zor verdiler zira ama bu pandemi bir şekilde bitmicek hemen sonuçta kafayı yicem yaa kaybedicek bir günümüz dahi yokken 2019 mülakattan elenenler resmen 2 sene kaybettiler bu hissettiklerimizi yaşı ilerlemeyen körpecik adaylar anlayamaz
-
@poncik kamu ihale kurumu sınavına kaç kişi girecek
-
@earth11hocam o zamanlar 2bin lerdeyken sadece hasta sayısı açıklanıyordu, bir sürü sınav da yapıldı. Şuan hasta sayısı 1000 vaka da 10 binin altına indi.
-
@poncik hocam vakıfa kimbilir kaç bin kişi girecek ama 7 şubata koyuyor bu bizim bakanlığın saçmalığı