2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
şu an sınav tarihi vermeye kim nasıl vakıf olsun ki diye anlatmaya çalıştıkça
sınav yapılmamasını ya da tarih verilmemesini istiyormuşum gibi tepki alıyorum
harbi kafayı yicem vallahi BANLAYIN BENİ İSTER İSTEMEZ OKUYORUM YAZIYORUM AMA ÇILDIRCAM ARTIK BU KAPASİTEYE. BANLAYIN ONAYLIYORUM -
@maliyeciece başka başlıklarda bu başlıklardaki sıkıntı yok diyor. Ama bilmiyor ki sıkıntı kendisi. Diğer başlıklarda entry yazdığını görmedim. Bi gitti vergi müfettişliğini karıştıracaktı olmadı. Bir de insanların puanı düşünce kalite azalıyor diyor. Komik bir durum gerçekten. Diğer başlıklara yazsın bakalım 10 paragraf entry sınav ertelesin kurumu aramayın adamlara verecek cevabınız yok diye. Ağzının payını alacağını biliyor yazamıyor. Anca burayı karıştırıyor.
-
@scofieldmustafa
burdaki saçma haraketler başka yerde olmadığı için
ya da bu saçmalıklara katılmayanlar için türlü ithamlarda bulunulmadığından -
@düdüklütencere kurumu arayıp tarih için baskı yapmak saçma bir hareket değildir. İlanı gelmemiş bir sınav olsa haklısınız. Burda çaba gösteren insanlara olur olmaz ithamlarda bulunmak saçma sapan harekettir. Kendinizi daha fazla yormayın. Çaba göstermeyecekseniz başlıktan uzaklaşın lütfen. Herkesin canı sıkkın zaten. Kimse sizle uğraşmak istemiyor.
-
Burada sınav ertelensin diyenler sayesinde ertelenmediğini buradakiler de biliyor. Ama kalpleri kötü insanlar var, saldıracak birilerini arıyorsunuz. Ne tesadüf ki kalpleri kötü olan insanların başarılı olamadıklarını hep gördüm. Allah'ın adaleti hiç şaşmaz.
-
Yani burda öyle bi güruh var ki sınav hiç olmasın diyecekler nerdeyse 3 yıl ilan gelmemiş insanlar bunalmış işsizlikten çevre baskısından akraba konuşmalarından . Tamam salgın var sağlık her şeyden önce gelir hepimiz diken üstündeyiz deseler ki 5 ay 6 ay sonra bitecek tamam temmuzda da sınava girerim ben yeter ki insanlarımız ölmesin ama bu hastalık bitmeyecek bu gerçeği anlamamız lazım bununla yaşayacağız 20 gündür evden çıkmayan arkadasım pozitif her yerde bulaşabilir her kurum sınav mülakat yapıyor kimse bana virüs bulaşır diyerek mülakata girmemezlik yapmıyor neden ? Bıktı millet cunku İŞŞİZLİKTEN 1 gün bekleyecek hali kalmadı kimsenin
-
@scofieldmustafa
hala bunu diyosan bırak koca koca paragraf yazmayı sana cilt cilt ansiklopedi yazsam nafileama son kez özet geçicem
baskı yapmak saçma değildir
etkinlik yapmak da saçma değildirsaçma zamanda imkansız bir taleple baskı yapmak saçmadır
haklı dayanağı olmayan etkinlikler yapmak da saçmadırtarih kısıtlanmalar nedeniyle ertelenmişken, yani bak tane tane ''sebep kısıtlanmalar''
ve şu anda da kısıtlanma takvimi hakkında bir öngörü yokken, yani ertelenmeye sebep olan konuda bir öngörü yokken, yannnniiiii sebep unsurunda bir değişiklik yokken nasıl bir tarih öngörüsü yapılabilsin ?yahu istemez miyiz elimizde bi tarih olsun ne yapcaz ne etcez önümüzü görelim. Ama daha önce de belirttiğim gibi ağustos ayında kardan adam yapmayı istemek sizinki.
''Burda çaba gösteren insanlara olur olmaz ithamlarda bulunmak saçma sapan harekettir. Kendinizi daha fazla yormayın. Çaba göstermeyecekseniz başlıktan uzaklaşın lütfen'' demişsiniz ancak; bu konulara tekrardan yapılan etkinlik ya da baskılara katılım göstermeyenler için iibfliler şöyle böyle diye yapılan ithamlardan gelindi unutmayın. katılım göstermeyene o ithamlar ediliyorsa bir kişinin çıkıp da neden katılım göstermediğini izah etmesi hakkıdır. o noktadan sonra buna karışamazsınız.
canınızın sıkkın olduğu hatta canımızın sıkkın olduğu zaten sabit. hoşunuza gitmeyen şeyleri söylemem ise benim temennilerim değil gerçekleri görmeniz için sarf ettiğim çabadır.
-
ilan istemesek, belirsizlik istemesek, iş güç derdinden yorulmuş olmasak ne işimiz vardı sınavlarla ne işimiz vardı puan almakla ?
yani şaka gibi geliyor söylemeye çalıştıklarımdan sınav, ilan istememe, tarih istememe, ertelendikçe ertelensin isteme gibi anlamlar çıkartılması.
yani şöyle anlam çıkartıp da ''ya ben galiba yanlış anladım ya da bu adam başka bi şey anlatmaya çalışıyor'' demiyor ama böyle bir şeyin mümkün olabileceğini şu sınavlara hazırlanıp da ilan istenmeyebileceğini, ben ya da herhangi birinin bu tutumda olabileceğini düşünüyor. ve bunu zerre sorgulamıyor. harbi şaka gibi kafalar. -
@düdüklütencere vakıfbank herhangi bir kısıtlama takviminden haberi olduğu için mi 7 şubat’a sinav koydu?
Veya GİB kısıtlama takviminden haberi olmadığı için mi 27 Mart’a yeterlilik tarihi verdi?
Siz etkinliklere katılmadığınız zaman adınızın çetelesini mi tutuyoruz?
Kurumu kim arar kim aramaz burda kimse bilemez. Kendinizi ifşa edip ben aramıyorum hodri meydan gelin laf dalaşı yapalım demek ne kadar sağlıklı?
GİB te aradığımızda sorulara cevap verecek, ricalarımızı üstlerine iletecek görevli siz misiniz ki onun yerine dertlenip tasalanıyorsunuz?
Maliyenin süreçlerinden haberdar değil misiniz? KPSS ye yeni mi girdiniz? Her şeyi güllük gülistanlık mı sanıyorsunuz? Üsteledigimiz halde 3 sene sonra ilan geldi. Bunda hiçbir sey yapmazsak kolay kolay sinavi yaparlar mı sanıyorsunuz?
-
''Kendinizi ifşa edip ben aramıyorum hodri meydan gelin laf dalaşı yapalım demek ne kadar sağlıklı?'' aldığım pozisyon bu değil.
bir değil iki değil abuk etkinlikler, bir noktada bir iibfli olarak dolayısıyla iibflileri temsil eden hareketlerde hoşuma gitmeyen noktaları belirtiyorum yalnızca.
''GİB te aradığımızda sorulara cevap verecek, ricalarımızı üstlerine iletecek görevli siz misiniz ki onun yerine dertlenip tasalanıyorsunuz?'' tasalanmıyorum. bu çabanın sonuç almaktan çok uzak olduğunu söylüyorum.
''GİB kısıtlama takviminden haberi olmadığı için mi 27 Mart’a yeterlilik tarihi verdi?'' gerçekten 27 mart gibi muhtemelen ''nasıl olsa o zamana da artık ortalık durulmuş olur kesin'' düşüncesiyle 3 ay sonrasına verilmiş bir tarih aradığınızı, beklentinizi, süreç yönetiminizi karşılar mı ? tatmin eder mi şu an gerçekten ?
''Maliyenin süreçlerinden haberdar değil misiniz? KPSS ye yeni mi girdiniz? Her şeyi güllük gülistanlık mı sanıyorsunuz? Üsteledigimiz halde 3 sene sonra ilan geldi. Bunda hiçbir sey yapmazsak kolay kolay sinavi yaparlar mı sanıyorsunuz?''
hayır hiçbirini böyle sanmıyorum.
hiçbir şey yapmayalım, hiçbir şey yapmamak lazım demiyorum bi türlü bunu anlamıyorsunuz. şu an gerçekçi bir tarih istemenin fazlasıyla ütopik bir beklenti olduğunu, bir iibfli olarak iibfliler şöyle böyle laflarını kabul etmediğimi, bu nedenle bu baskıya şu an için kendi adıma neden destek olmadığımı izah ediyorum. -
BANLANMA TALEBİM GÜNCEL ONAYLIYORUM. arkadaş nasıl banlatcam ben kendimi?
mustafa üzerine alınma, tamam hepiniz haklısınız diyim, cevap cevabı doğuruyo
usulca banlanmayı beklemek istiyorum
cidden yoruldum hem zihnen hem ruhen
ya bende büyük sıkıntı var kendimi ifade etme konusunda ya da burada sürekli münakaşaya düştüğüm 3-5 kişide. ama her halukarda benim çekerim bitti kendime uygun görmiceğim bi terbiyesizlik yaşamadan banlanmak istiyorum.
yoksa ister istemez okuyorum yazıyorum olmuyo böyle yordu.
-
@düdüklütencere kendini tutamiyor musun? İlla banlanman mi lazim.ya sabir..
-
@125478 sen sapiens değilsen ben hiçbirşey bilmiyorum.
-
Yine dudukluyle sapiens taramış forumu
-
@earth11
ya dostum senin bi kere kimseye atıp tutma hele bel altı vurma hakkın hiç yok şu forumda
çünkü iş o noktaya varırsa ne kadar aybın olduğunu kendin biliyosun ne kadar yüzün kızarması gerektiğini de ama kızarmadığını da -
Bir zamanlar burası mert insanların diyarıydı şimdi bakıyorum da çap ulcuları(düdüklü tencere)doldurmuşsun buraya kardeş @yönetıcı
-
@düdüklütencere belaltı mi hic huyum değildir.seni kaç kere uyardim o kadar insan sana biseyler anlatmaya çalışıyor ama yok fayda etmiyor aynı duduklu aramak için doğru zaman değilmiş sen gib için mi çalışıyorsun? Doğru soyle
-
@maliyeciece doğru söze ne hacet?
-
Şu sayfaya girmek istemiyorum ya artık.
Herkese, her şeye cevap vermek isteyen kişinin uzun uzun satırlarını mı göreceğiz her seferinde. Huzur kaçırıyor. 4 seneye yakın burdayım böyle insan görmedim şu forumda.Sadece muhalefet oluyor.
Ben sadece bilgi almak, bilgi vermek için girmek istiyorum buraya. Bunları (o kişiyi) görmek için değil. Tabii ki burası forum, herkes özgürdür. Ancak bunun da bir sınırı olmalı diye düşünüyorum. @paretowilfredo -
Özelden wp ya da doğrudan forum üzerinden konuşsanız şu başlığı sessize almak zorunda kalmasak keşke.