TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2187754
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • 1
      125478 @Hayırlısıı Son düzenleyen:

@hayırlısıı Tabi bitiririm, ara verdikçe giriyordum zaten foruma...

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • D
        DüdüklüTencere Yasaklı Son düzenleyen: DüdüklüTencere

konunuz mu bitmedi
        3-4 yıl beklemediniz
        vb...

temelsiz sallama ithamlar
        kendi adıma hiçbiri haklı değil bu söyledikleriniz bende karşılık bulmuyo

sanki biz diyoruz ki aga sınavı teeeee aylar sonra yapsınlar...

biz diyoruz ki şu an ortamı analiz edemiyorsunuz
        biz diyoruz ki doğru zamanlama ile doğru gerekçeler göstererek baskı yapılmalı
        diğer türlüsü boşa boşa boşa

sınavın kısıtlama takvimi nedeniyle ertleenmesinin basiretsizliğinin verdiği can sıkıntısını neden benden çıkartıyorsun arkadaşım

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Z
          ztrkrdvn Yasaklı @DüdüklüTencere Son düzenleyen:

@düdüklütencere ya susuyum diyorum yok arkadaş . Yıllardır burdayım daha hiç bi kurumun koordineli sınav yaptığını görmedim her bakanlık kendi tarihini belirler yapar sınavı kimse kimseyi beklemez . Bırakın insanlar uğraşsın emek versin arasın kurumu bu neden zoruna gidiyor onu anlamadım . Varsa bi önerin söyle okuyorum yazdıklarını her şeye muhalefetsin bıktırdın inanları zaten süreç zor bi de seninle uğraşıyor insanlar @karar dostumuz kuruma gitti görüştü bişiler yaptı bu durum sana göre de saçma yeter insanlar doldu zaten

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
          • D
            DüdüklüTencere Yasaklı Son düzenleyen:

sayfa 580
            4. nolu entriden itibaren kronolojik olarak okursanız ne kadar saçma sapan tepkiler verdiğinizi anlarsınız

• S
              sokrates12 Son düzenleyen:

Hocam sizi kaymakamlık başlığına , ticaret uzmanlıgı, vakıfbank , sayıstay, ticaret müfettisligi, kosgeb başlığina alalım mı ne dersiniz. Oradaki kurumlar içinde bu muhteşem fikirlerinizi yöneltin diyin ki arkadaşlar kurum" bu pandemi koşulllarında kalma gitme işlemlerini" niye düsünmüyor hep beraber arayalım da erteletelim diyin. Nisandan önce sınavı yapılacak onca kurum varda.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • H
                Hayırlısıı @125478 Son düzenleyen:

@125478 girmeseniz daha faydalı olur herkes için

• H
                  Hayırlısıı Son düzenleyen: Hayırlısıı

Şu bekleyelim diyenlere gelsin "bi gidin arkadaşım, sabrımızı zorlamayın, bayramlık ağzımızı açtırmayın, işinize bakın, rahatsız oluyorsanız foruma girip etkinlik haberlerini görmeyebilirsiniz zaten bi faydanız yok bari zararınız olmasın, bi gidin artık, gerçekten bıktık bu süreçten bir de siz bunaltmayın insanları.."

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                  • A
                    abondance_55 @Hayırlısıı Son düzenleyen:

@hayırlısıı emin ol ,haziran ayı olmasını isteyen birçok kişi var.Ama tiri,viri yani 😉öylelerini pek kâle almamak lazım..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • A
                      abondance_55 Son düzenleyen:

Whatsapp il il guy grupları kurmuşlardı.
                      Millet başkasının puanının derdine düşmüş sanki kaç puanınız var?Oha ,bilmem ne ..Zaten mantık olarak üzerine az koyacaksın yani ,dikkatli olacaksin biraz ,sınavı halledeceksin.Bana sayistay sınavına girmiyorsunki?2 ay daha ertelensin nolur,daha icra yetismediiiiii🤣🤣🤣Girme o sınava sen ..
                      Bir kere herkes tam olarak konuları halletmis vaziyette zaten sınavlara giremez.Muhakkak bir yer eksik kalır.Bu yüzden öylelerini ben çok kale almıyorum.

• D
                        DüdüklüTencere Yasaklı @sokrates12 Son düzenleyen:

@sokrates12
                        dostum benim şu başlığa ilk dahil olduğum günden beri söylediklerim kendi görüşlerim değil.

karşınızda taleplerinize cevap bulacağınız mercilerin gözünden olayın iç boyutunu anlatmaya çalışıyorum sürekli. ancak yaşadığınız sıkıntıların günah keçisi gibi benden çıkartıyorsunuz her defasında hıncınızı.

maliye bakanlığının kaç tane birden sınavı varken verdiğiniz örnekler ile yaptığınız mukayese bir defa hatalı

sınav sayısını geçtim ilgili aday sayısı bakımından da benzerlik taşımıyorlar

öte yandan misal kosgeb, ilanı zaten aralıkta gelmiş bir ilan, tarihi de o zaman belirlenmiş bir ilan, şu an kosgeb çıkıp ne olursa olsun ben bu sınavı verdiğim tarihte kesin yapacağım diyemez, ha ayrı konu tek bir sınavı var, az kişi vb.. yapar, durumlar maliye bakanlığının sınavlarını yapmasına engel olacak vaziyetteyken dahi yapması daha mümkün.

ama zaten aralık ayında olması gerekip de aralık ayında kısıtlama dönemine girilmesi sebebiyle ertelenmiş bir sınavın, ertelenme sebebi olan kısıtlamalar konusunda herhangi bir gelişme herhangi bir yeni öngörü yokken, yani zaten ertelemeye sebep olan şeyde herhangi bir yeni gelişme olmamışken bir tarih almaya çalışmak karşısında, taleplerinize cevap verecek insanların bu taleplerinize bakış açıları yüz buruşturmak olur en fazla.

bunlar benim temennim ya da dileklerim değil ki bana pay biçiyosunuz. ben size gerçekten bahsediyorum.

bir tarih istemeye haklı gerekçe olabilmesi için mukayese ettiğiniz sınavların, mukayese ettiğiniz durumların, öne sürdüğünüz kıyasların benzerlik içinde olması lazım bunu diyorum.

ve bu benzerlikleri doğru mantıkla kurabileceğimiz şekilde aynı ay içersinde ertelenmiş benzer sınavlardan tarihi açıklanan var mı ? varsa bunların örnek gösterilmesi açısından bunları burada konuşarak derleyelim diyorum.

tane tane mantığıyla sana anlatıyorum şu anki durumun sebebini, beklentilerine hizmet etmeyen hareketler yapıyorsun diyorum

ama siz hala sanki sonuca ulaşmak önemli değilmiş de hobi olsun diye etkinlik baskı falan yapıyormuş gibi işin bu boyutuyla asla ilgilenmeyip sırf bi şey yaptığını sanmak için bi şey yapıyorsunuz.

böyle olmaz arkadaş diyorum, tamam yaaa sana destek ol diyen olmadı diyorsunuz ama aynı zamanda da katılım göstermeyene iibliler şöyle böyle diyorsunuz.

bakın durumun böyle bir sebebi var diyorum, bu nedenle canı gönülden tarih belirlemek isteyen insan dahi tarih belirleyemez şu an diyorum, sanki ben tarih belirlenmesini istemiyormuşum gibi algılanıyorum.

şu kafadan bi çıkın önce yoksa boşuna öğretmenleri falan örnek göstermeyin

dışarıdan ya da sizi dikkate alması gereken merciilere karşı çok ciddiyetsiz görünüyorsunuz böyle.

hele ki karşınızdaki insan hakkında hiçbir somut tanımışlığınız yokken konunuz mu bitmedi, 3-4 yıl beklemediniz tabi gibi ithamlar eli belinde mahalle ağzı düzeyinde

kendi adıma söyleyeyim ben bundan 1 ay önce de girsem bugün de girsem guy sınavını gözüm kapalı geçerim. konu bu değil konu benim ne isteyip istemediğim de değil

konu gerçeklerin neler olduğu bu gerçekler karşısında sonuç odaklı düşünüp ona göre hareket etmek gerektiği.

• D
                          DüdüklüTencere Yasaklı Son düzenleyen: DüdüklüTencere

Hali hazırda ''kısıtlamalar varken''

bir sürü sınavı olan ve çok fazla adayı ilgilendiren maliye bakanlığına

memurların esnek çalıştığı, ulaşımın büyük problem olduğu, keza konaklamanın da aynı şekilde, öte yandan sınava girecek aday sayısı sebebiyle kısıtlamala gerektirecek kadar yoğun bir dönem olduğuna göre çok fazla pozitif adayın da kesin olacağı bir kısıtlama döneminde

bunca sınavı minimum fire ile yapılmasını hatta yapmayı geçtim koordinasyonunu sağlayacak bir planın varsa

ara bunu anlat abicim maliye bakanlığına

varsa bunu mümkün hale getirebilecek bir çözümün buyur konuş

aklın alıyorsa kısıtlamanın seyrinin ne olacağı hakkında kimsenin haberi yokken bir tarih belirlemenin mümkün olacağını ara konuş

bunu söylüyorum. bununla yüzleşin önce. bunlar benim temennim ya da fikirlerim değil. olayın gerçek boyutu.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • R
                            rabia89 Son düzenleyen:

arkadaslar sinav kesin olarak mart sonu nisan basi deniyor (duyum)

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • D

2-3 günde bir çıkıp çıkıp iibfliler böyle şöyle, hak etmiyorlar hiçbir şeyi, etkinliklere katılmıyorlar ağzı yaparsanız

ben de çıkıp derim ki şu şu şu sebeple saçma geliyor bu nedenle katılmıyorum..

ondan sonra bana diyor ki sen yazma bi şey yaaa

hatta diyor ki sana destek ol diyen olmadı

daha 2 dk önce yazdığını unutuyor, neyin neye cevap olarak verildiğini unutuyor ama atmakta tutmakta üstüne yok

• B
                                bybredd Son düzenleyen:

Düdüksuz denen şahsiyet senden bir cacik olmaz kardesım .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                                • G
                                  grwvh Yasaklı @DüdüklüTencere Son düzenleyen:

@düdüklütencere Hocam siz sürecin içinde değilsiniz sanırım. Kusura bakmayın ama boş konuşuyorsunuz. İnsanlar sınavlarla ilgili burada bilgi paylaşmak, süreçle ilgili bir şeyler öğrenmek istiyor. Siz ise devamlı bir muhalefet olma aynı şeyi elli kere tekrarlama uğraşındasınız. Burada sizi zorla tutmuyorlar. Zaten hayat zor yarını düşünmekten insanlar perişan olmuş. Gerçek amacınızı açıklayın da rahatlasın herkes. Size tavsiyem bu forumdaki güzel insanların olumlu düşüncelerinden edinmeniz yönünde 😉

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • D

BENİ BANLAYIN BU FORUMDAN SÜRESİZ OLARAK. ONAYLIYORUM.
                                    YOKSA KENDİME YAKIŞTIRMICAĞIM Bİ TERBİYESİZLİK OLUCAK GIDIM KALDI.
                                    KENDİ İSTEĞİMLE SÜRESİZ OLARAK UZAKLAŞTIRILMAYI ONAYLIYORUM.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • M
                                      mahlas @rabia89 Son düzenleyen:

@rabia89 hocam siz nerden gördünüz paylaşır mısınız

• M
                                        maliyeciece Son düzenleyen:

Listeye girememiş birtakım insanlar burada her söylediğinize zıt gidip zamanınızı çalıyor arkadaşlar. İtibar etmeyiniz.

D scofieldmustafa A 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                        • scofieldmustafa
                                          scofieldmustafa @125478 Son düzenleyen:

@125478 yapsa nolur ya? Halkbank sınavına 55 bin kisi girdi. 10 tane sehirde yapsa her şehirde 5 bin kisi girecek. Bu mudur bahaneniz? Sen arama biz ararız. Senden ricada bulunan mı oldu? Bak ne yazmışım orda. SUS!

Herkes nerde?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • D
                                            DüdüklüTencere Yasaklı @maliyeciece Son düzenleyen:

@maliyeciece
                                            atıp tutma rekoru da bu olur seviyeye gel

• 1
                                            • 2
                                            • 580
                                            • 581
                                            • 582
                                            • 583
                                            • 584
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 582 / 780
                                            • İlk ileti