2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@125478 evet dostum bilinmez tabi hakkımızda hayırlısı olsun
-
@mahlas ilana cikilsada bisey değişmez mülakat sureci bir yil sürüyor zaten.ayrıca diğer kurum sınavlarına da güvenip sınava rahat girenler olacaktır.etkilemez zannetmiyorum.
-
@125478 Șu arkadaş grupta sürekli tartışma çıkaran ona buna sataşan herkesin arkasından beddua eden sapiens arkadaştır.sınav ertelensin düdüklü arkadas boşver burda konuşsunlar biz ders çalışalım diyen, çalışmadığı için koronayi bahane edip sınav merkezini 1 milyon kere arayan ve ertelenince korona bahane ders sahane diyen arkadaştır.duyrulurr..
-
@earth11 mülakatlar acıklanırsa demek istedi sanırım arkadaş. Mesela dernekler acıklandı, guya girecek olanların girmesine gerek kalmadı. (Aradan çıkmış olacak kişiler zaten yüksek puanlı özellikle de 90 üstü kişiler.)
-
@estergon-kalesi evet olabilir o acıdan bakmadim:))ama cok agir ilerliyor mülakat sonuçların açıklanması vs.inşallah açıklanırda guy dan önce puanlar düşer( etki edecek kadar kişi varsa yaşadık:)
-
Ankara GUY'dan 90 üstü puanı olan çok fazla kişi çekildi ve çekilecek gibi duruyor. Çok yüksek kapatmayabilir. Yedekler Ankara için kurum sınavını geçenler ve yedekler fazladan şanlı olacak gibi duruyor.
-
@kunterayata Bu gidişle Ankara'da sınava girenler direkt mülakata kalacak.
-
@earth11 Yüksek alımlı sadece hmuy vardı o da ertelendiği için guya bir etkisi olmaz. Merkez Uzmanlıklar, müfettişlikler gibi ilanların acıklanması özellikle ankara tekelinde büyükşehir guy listelerine yarayacaktır.(kaç ilan vardır da denk gelir o zamana kadar bilemem). Buna şükür diyecegiz artık
-
@estergon-kalesi doğudan tutmaz mi?:)2018 de kpss taban puan 73 olan bir yer kurum sınavında 79 le kapatmış sizce olay absürt mu:))ben olaya kapasite 80 diye bakiyorum.önceki yıllarda da genelde yakin kapatmış 2018 de ne olmuşki fark fazla
-
@earth11 ilana çıkılırsa demedim, dedim ki alım olursa.
Örneğin halkbankasının alım yapması gibi -
Arkadaşlar guy sınavında muhasebe faktörü var maalesef. Şehirlerin 90 ve 90 a yakın kapatma ihtimali biraz zor. Ki çoğu kişinin hukuk ve GKGY netleri ile p48 puanının yüksek olduğunu düşünürsek. Kimisi muhasebe yapamıyor kimisi iktisat. Hepsinden bol bol sorular var. Evet kimse 80 altında mülakata girmeyi beklemesin fakat 90 olacak diye de korkmasın. Sadece usanmadan, bıkmadan bu süreci ders çalışarak tamamlamamız gerekiyor.
-
@earth11 2018 de sınav kpssden 2 3 hafta sonra yapıldı. O yüzden çoğu yer yüksek kapatmış.
-
@homecinomiss İzmir ve Ankara için yazılı sınava girmeye aday kalmayabilir çoğu atanacak gibi bu gidişle
-
Arkadaşlar vakalar güzel düşüyor, bir an önce sınav takviminin yayınlanması için etkinliklere tam katılım sağlayalım.
-
Herkese hayirli olsun bu senede kpssye giriyoruz guyun yazilisi mart nisan ancak olur. Normalda mart nisanda sonuclar tamamlanip herkes ona gore yol cizecekti.simdi yeni girecek arkadaslar kpss daha guy ilani beklemeyin 2 sene zor gelir.tarih bile netlestiremedik ne kadar erken olsaydi diger arkadaslarin onu acilcakdi...... diger kurumlarsa zaten 95 ustu kapatiyo 5 10 kisilik alim icin. Biraz daha bekleyelim ne olcak dimi surda 1 senemiz gitti 1 sene daha gitsin .... helal olsun bize bi tarih konusunda ne etkinlik nede baska yollardan baski yapmayi beceremedik simdi diger arkadaslarimi iyi anliyorum.eskiden iibf daha cok birlikti .simdi herkes banane kafasinda.insallh cok seneler bekleyip yaslari gec olanlar cok emek verenler atanir insallh ....
-
@mrvguy 4 sene beklesinler görürüm ben onları, hergün bas bas bağırırlar sesimizi çıkartalım diye
-
@mrvguy yaklaşık 1 ay önce de söyledim hocam Nisan ayında yapılacak diye duyduğumu umarım Nisan olmaz gidişat maalesef o yönde ocakta şubatta yapılır diyenlerin hiç biri şuan burda değil çünkü bu konularda deneyimsizler biz akıllanmıyoruz cunku 4 5 yıl geçmeyince
-
arkdaslar yeni baslayacak gelir uzman yardimcisi maası ne kdr oldu 2021 de bilen var mi
-
Boşversenize arkadaşlarım sonra iibfden bişi olmaz diyince biz suçlu oluyoruz bu güruha herşey müstehak dilerim ilk önce uzun yıllardır bekleyenler atanır da sabrın karşılığını almış oluruz ne diyim
-
Yalnız sınav tarihi belirlememeleri tık ürkütmüyor değil. Allahın belaları uzattıkça uzatacak belli.