2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İşin acı kısmı sınava giricek 5 kişiden 4 ü elenicek 1 i sevinicek. Ne kadar hazır olursak olalım robot değiliz sonuçta iki soru kaydırsak iki soru yanlış okusak 3 yıldır beklediğimiz koca bir hiç olucak.Koca bir hiç. Ülkemiz insanına , gençlerine zaten değer vermiyor , yetmiyor torpille adam kayırmayla üstüne cezalandırıyor o da yetmiyor en güzel yaşlarını ,zamanlarını çalarak öldürmese de komaya sokuyor. Allah her birimizin yardımcısı olsun.
-
Ders çalışabilen var mi galiba ben tükenmişlik sendromu yaşıyorum gerçekten usandim.boş boş okuyorum vicdanım rahatlasın diye
-
Ağlamayana emzik yok, yarından artık kurumu aramaya başlayalım, etkinliklere de tam gaz devam, çare yok, bekle bekle nereye kadar, hareketlenmek lazım yoksa kuruma kalırsak hey gidi heyy demeye dilim varmıyor gerisini siz düşünün
-
Valla sınavi ertelediler boyle ola ola 5 yılım heba oldu . Suan bir firmaya basladım gayet mutluyum . Bana bunu söyleyen olmadı eğer yası 23 24 olan varsa bir yere girip calismaya baslasin dersine de calissin ama bir yerden baslasin . Tecrübeyle sabittir. İnsan evde beklerken yılllarin nasıl geçtiğini anlamıyor . Allah herkesin isini gucunu rast getirsin selametle.
-
@bybredd nasıl bir iş bulabiliriz hocam . Çünkü pandemiden de iş miş yok
-
@bybredd
5 yılınız sürekli sınavlar ertelendiği için mi heba oldu hocam? özel bir sebebi yoksa bu süre içinde guy dışında beklediğiniz bir sınav oldu mu acaba? -
Hemen olsun diyenlerin birçoğunun referansının hazır olduğunu hissediyorum...
-
@hayırlısıı çok mantıklı hep söylüyorum bir sürü ilan var tüm sınavlar yapılıyor artık bu saatten sonra erteleme sebebpleri sadece keyfiyet olur ısrarla aramak zorundayız bıktırana kadar gerekirse çaresizliğimizi anlamaları gerek
-
@duha il göç uzman yrd 2 kere guy 2 kere elendim mulakat asamasinda. Dayın olmayınca olmuyor maalesef başka bir sebep göremiyorum hocam . Sansim yaver gitmedi diyelim.
-
@su28a başvurun hocam kariyer veya başka sitelerden elbet çıkar .
-
@125478 senin hazır heralde o kadar insanin günahını aliyorsun.sen nasıl bir insansın ya sapiens diyorum üstüne alinmiyoromur torpusu bunlar
-
@125478 o zaman.. hemen olmasın diyenlerin birçoğu referans arıyor, daha bulamadığı için zaman istiyor. Hissediyorum
-
@azalan-terimler Sizlerin taktiğini yapıyorum hocam. salgın var ertelensin yazınca 'konuları bitiremeyen tembeller' yazdılar. ben de sınav olsun diyenlere 'referansı bekliyor çocuğun, hadi sınav olsun' diyeceğim.
-
@bybredd
hayırlısı olsun diyelim hocam -
@bybredd ayni durum bende vardi işe girdim dayanamadım beni tanıyan bilir işte çalıştım ilan geldi diye ayrıldım simdi deli gibi evde oksijen almadan sokağa bile çıkmadan ders çalışmadan boşa geçiyor.Yalniz hatayı artik kendimde buluyorum.Belkide nasipte yokmus ama bu yıl ilanlar geldi yds olmayinca maliye bakanlığı şaşırtmaya devam etti.Bazen isyan ediyorum taşra guy uzmanı arkadaşım zaman olsa kpss ye hazırlanacam diyor.Bu tezatlık beni strese iyice sokuyor.
-
@zenginmemur
guy genelde kalıcı olarak yapılmak istenen değil, bir yandan garanti bir gelir kaynağı bir yandan da basamak meslek olarak görülüyor genelde hocam. guydan sonra puan artırarak teftiş kadrolarını veya diğer sayıştay, idari hakimlik gibi meslekleri kovalayabilirsiniz pek tabi. kişi guy olduktan ve hayatını bir miktar düzene soktuktan sonra artık üst basamaklara adım atmaya çalışabilir. bu da normaldir aslında. iş tatmini düşük bir meslek guy. (genelleme yapıyorum tatmin edici bulanlar vardır.) o nedenle kendi işsiz psikolojiniz ile iş sahibi bir insanın basamak atlama psikolojisini karşılaştırırsanız işin içinden çıkamazsınız. yazık etmeyin bu şekilde kendinize dostlar. etrafa değil kendi hayatınıza odaklanın.
fırsatınız varsa bu süreçte ufaktan yds hazırlıklarına da başlayabilirsiniz ve ertelenmeleri avantaja çevirebilirsiniz. -
@duha benim için fırsat=para şu dönemde her şey daha zor.
-
@125478 referans yoksa zaten hiç kpss kitaplarına para verilmemesi gerektiği kanaatindeyim.
-
@zenginmemur Allah yardımcımız olsun kardesım . Sen is aramaktan vazgeçme dersleri de ihmal etme sanırım artık bir karar verip o kararın arkasında durmamız gerekiyor çok iyi anlıyorum seni . Duzelır herşey hayirlisiyla. Hakettiğimiz yere geliriz.
-
Arkadaşlar sınav iletişim merkezini mi aramalıyız. Daha önce arayanlar şuraya numarayı bırakabilir mi. Aramak isteyenler arasın.