8 Oca 2021 14:19

@duha hocam burda çoğunluk tabi bizleriz, ertelensin diye cimere yazanlar ertelenme aşamasında yazanlardır yetkili de başından sabmak için size öyle demiş olabilir ertelendi zaten. Şimdiki mesele ertelenip ertelenmesi değil o kafadan çıkılmalı artık mesele sınav takvimi tarihin netleşmesi. Diğer kurumlar sınav tarihlerini açıklıyorlar ve bizler de haklı olarak bir tarih almak için arıyoz veya etkinlik yapmaya çalışıyoruz. Siz hala ertelensin çoğunluğunda kalmışsınız. Bir de burda 5000 kişi forumu kullanmıyor, kullananların çoğunluğundan bahsettim ben @125478 bu arkadaş gibi kaç kişi var sınav yapılmasın diye forumda yazan. Siz bunlardan etkilenmeyin ben sanmıyorum bu kişinin sınava gireceğini söyledikleri bunu gösteriyor burdakilerle dalga geçmekten başka bir niyeti yok. Biz yolumuza bakıcaz be hergün arayaz etkinlik yapıcaz. Katılmayanın vicdanı rahatsa kendi bilir. Sonuçta hepimiz için yapılanlar. Gayemiz sınava girmekse bunları yapmamız da doğal. Aksi yönde düşünen seneye girebilir buraya gelipte ertelensin demesin artık. Yeter.