2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@cons3693 ooo cons hoşgeldin, duy mülakat 4 katı konusunda helalleselim :))) sendeyiz. En geç Nisan sanırım?
-
ARKADAŞLAR CALISMALAR NASIL GIDIYOR? MOTIVE OLABILIYOR MUSUNUZ? NELER YAPIYORSUNUZ BU BELIRSIZLIKTE NASIL BIR CALISMA SISTEMI UYGULAMALIYIZ ? TECRUBELI ARKADAŞLARDAN CEVAP BEKLIYORUM...ÇOOOK TESEKKURLER
-
@cons3693 Nisan ayı demeyelim hocam kabullenmek olmasın şubatta yaptıralım şu sınavı
-
Ya arkadslar allah rızası için biri Alican hocanın soru hatalarını düzelttiği bir kopya vardı onu bilen atsin iki saattir eski iletilerden bulamadim:)
-
@earth11 bende var hocam nasıl foto yükleyeceğimi bilmiyorum
-
@earth11 ![0_1610729464009_1D70D21E-D099-4316-AE82-5D447335E26B.png](Yükleniyor 100%) buyrun hocam
-
@güneşşimsi açılmıyor galiba bende bilmiyorum foto nasıl atıldığını
-
@earth11 Aa evet olmamış
-
@nimesay en yakin mart sonu sinav olur dusuncesiyle ki kendi dusuncem bu ; günü ikiye boldum guy icin tekrar yapiyorum ayrica katiplige hazirlaniyorum a grubuna guvenip oylece beklemek hata olur benim icin
-
Eğer yapılması gerekeni yaparlarsa bu hafta içi tarih güncellenecektir arkadaşlar.Şubat sonu da sınavımız olur. Çalışmaya devam.
-
@earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ya arkadslar allah rızası için biri Alican hocanın soru hatalarını düzelttiği bir kopya vardı onu bilen atsin iki saattir eski iletilerden bulamadim:)
YARDİMCİ OLABİLCEK GUZEL İNSANLAR NERDE ATAN SİNAVDAN GECSİN
-
@earth11 isterseniz mailinizi atın. Ben size göndereyim hocam
-
@blcmert teşekkür ederim:)
-
Arkadaşlar bişey söyliycem vaka sayıları bukadar düşerken sınavın Nisan ayına kalmasını kabul etmek nasıl bişey siz hiç mi sıkılmadınız ders çalışmakta sınav ertelenince daha mı çok çalışıyorsunuz
-
@homecinomiss şu sınavı bu haftaiçi açıklatıp 20 şubatta yaptırmamız lazımm artıkk hocam sıkılmak ne kelime bittik artık çoğu kişi tarih bekliyo çalışmıyo şuan 1 aylık kanuni süreye güveniyolar
-
@sherlock o değil ders de çalışamıyorum vicdan azabı çekiyorum sırf bu yüzden
-
@homecinomiss bende hiç çalışmadim ertelendiginden beri insan yoruluyor belirsizlikten
-
birçok insan gayet memnun halinden demekki pek kimse duruma tepki vermediğine göre bncede bu sınavı en geç mart ayında olmak kaydıyla şubattan itibaren bir tarih vermeleri konusunda birşeyler yapmamız gerek ama kimse birşey yapmaya da yanaşmıyor bnde onu anlamış değilim tamam kurumu arıyoruz ama her seferinde ösym yi bahane ediyorlar onlar da ösym de bu konu da cok kayıtsız kalıyor duruma hergün başkanın twitlerinin altında bir sürü kişi yazıyor sınav tarihlerini belirleyin diye ama hala bir tepki yok ordan da anlamış değilim bizler için aleyhimize geçen her zaman hangi ara değersizleşti böyle aklıma almıyor yaş ilerliyor zamanı hiçbirimiz geri alamıyoruz ve bu sürecin sonunda kazanamayan guydan elenen4000 kişi ve duydan elenen 900 kişi içinde duruma tepki göstermeyip sadece ders çalıştıgu için çok pişman olacaklar Allah sonumuzu hayır etsin
-
Cimere taleplerinizi iletin arkadaslar diger arkadaslar gibi sinavlarin ertelenmesi isteyen arkadaslar gibi burda inanin birbirimize dert yanmakla olmuyor malesef. Bu yola basvurmayi deneyin dedigim gibi sinavlarin ertelenmesi icin cimere bir suru talep olmus. Sizlerde magduriyetinizi cimere yazin.kolay gelsin
-
@mrvguy Hocam cimer sadece şikayet almıyor mu oraya nasıl ileticez?