2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Merhaba arkadaşlar. CİMER etkinliğinden sonra bugün kurumu arayalım diyorum. Salgının yayılma hızı azalırken Ankara'da yapılacak olan sınav, her şeyi baltalar. Vurgulamamız gereken şeyler:
1-Sınavın Ankara'da yapılması
2-Sınava 5000 kişinin girmesi ve bu sayıda kişinin gireceği başka bir sınavın yapılmaması
3-Ve şunu söylemeyi unutmayalım: Sınava katılanların çoğunluğu ailesinin yanına döneceği için 15.000 20.000 kişinin riskli olacak.Kısacası sınavdaki riskin ülke genelini etkileme potansiyelinin çok fazla olduğunu söylememiz lazım. Hepimize kolay gelsin.
-
Burda gereksiz tartışmalar okumaktan yorulduk bu konuda anlaşamıyoruz belli sürekli bi heyecanla yeni bi duyum mu var diye bakıyoruz hep tartışma yeter artık cidden
-
@125478 bu kişi sınava giremiyor, baltalamaya çalışıyor. Yırtın dur o sınav olacak. Kurum uygun zamana karar verir. İyi çalışmalar diliyorum sınava katılacak arkadaşlara:)
-
@harmanhh sizden fazla arama yapmamış, cimer etkinliği düzenlememiş zoruna gitti galiba.
-
Arkadaşlar bu haftaiçi de aramaya devam etmek lazım diye düşünüyorum en kısa sürede bir bilgi almamız umuduyla
-
@125478 yok niye zoruma gitsin. Sınava katılacak arkadaşlarla gayet aradık, uygun zamanda yapılacak, hem sen niye burda debeleniyorsun kardeşim, burada değilsin sen 2021 kpss sayfalarına git. Sen yoksun burada. Neyse aynı alanda değiliz sana son cevabım. İyi günler sınava katılacak arkadaşlarım
-
@hayırlısıı aynen hocam arayalım.Bir tarih belirlemesi lazım artık.
-
@Earth11 @mahlas kullanıcı adlı kullanıcıları hakaret sebebiyle, @DüdüklüTencere2 kullanıcı adlı kullanıcıyı başlığı sabote ettiği gerekçesiyle yasakladım.
@DüdüklüTencere3 kullanıcı adlı kullanıcıyı da çifte hesap sebebiyle kalıcı yasakladım.
Kendinize hakaret edildiği an bayraklayın, gereğini yapalım. Bilmem kaçıncı sayfanın bilmem kaçıncı iletisini bulma imkanımız yok, herkes sayfasındaki ileti sayısını değiştirebilir, birine göre 30. sayfa diğerine göre 60. sayfadır bir başkasına göre 15. sayfa; bayraklama/şikayet sekmesi bu durumlar için mevcut.
Umuyorum ki bu yasaklamalardan sonra başlık biraz nefes alır ve bilgi almaya, kurumla iletişime geçmeye çalışan arkadaşalara çok daha faydalı olur.
-
her sabah gözümü açtığım gibi ilk işim foruma girip bir gelişme var mı diye bakmak oluyor ve her seferinde bu başlık ilk sıraya yerleşmiş ve bir çok bildirim almış oluyorum. Heyecanla ve bir umutla başlığa girdiğimde sayfalarca sizin saçma sapan tartışmalarınızı okuyorum. hakkım hiçbirinize helal değil ve umarım herkes hakettiği karşılığı alır
-
Ben şimdi aradım. Gayet kibar anlayışlı bu süreçten geçen bir saygı değer personel açtı. Uzun uzun konuştum. ÖSYM falan diyince ben de dedim vakıfbank içişleri falan şubata marta sınav koydular falan dedim zaten sınavı kurum yapıyor ösymyi baz almamaları lazım oldugunu ona benzer cümleler kuedumu. Kurumun önceliği bu sınav gündeminde var sizleri gayet iyi anlıyorum zor bir süreç inşaallah fazla uzamaz bu süreç dedi. İçinde bulunduğumuz durumdan bahsettim 2 buçuk senedir bu şkanı beklediğimizi falan söyledim sizlerinde bizim taleplerimizi en azından aradıklarımızı üstünüze söylerseniz çok seviriz dedim o da zaten idarenin haberi var onlarda uygun bi zamanda açıcaklar bence dedi. Anlıyorum sizleri falan dedi çok teşekkür ettim kapattım. Gayet iyi biriydi. Bazı arkadaşlar aramaktan bilgi almaktan korkmayınız.
-
@genclerbirlikli hay yaşayın hocam, Allah razı olsun
-
@hayırlısıı birileri aradı diye aramaktan bilgi almaktan çekinmeyin arkadaşlar, tepkimiz belli olsun. Kimseyi azarlamıyorlar. Bilginize
-
@hayırlısıı En sağlıklı iletişim bu olmuş, şu ana kadar anladığım kadarıyla. Aramalara devam etmek lazım.
-
@genclerbirlikli sağolun hocam bunlarla mı uğraşalım bilgi almak için mi uğraşalım şaşırdık teşekkür ederim
-
Neler olmuş gece kaçırdık ya. baya da bir zaiyat verilmiş.
@bulutbey21 hocam sağolun güne gülümseyerek başlamamı sağladınız. kavganın ortasına pardon çakmağınız var mı? der gibi girmişsiniz
ama yaptığınız birşeyi daha göstermiş. gerçekten bilgi almak isteyen insanların güme gittiği boş muhabbetlerin üstünlüğünü kanıtlamış. güzel bir sahne olmuş tüm iletileri okudum kendi adıma birkaç çıkarımda bulundum güzel oldu.
umarım bundan sonra daha verimli bir başlık olur. -
Tekrardan merhaba arkadaşlar. Ben de az önce kurumu aradım.
Kendisi bana da kurumun önceliğinin sınav olduğunu söyledi. ÖSYM takviminin beklendiğini, ona göre hareket edeceklerini söyledi. Ben de bunun çok doğru olduğunu, bu dönemde Ankara'da sınav yapılmasının insanları mağdur edeceğini anlattım.
Vakıfbank sınavının birden fazla ilde yapıldığını, içişleri alımı için yapılan sınava çok az kişi gireceğini söyledim. 5000 kişinin Ankara'da sınava girmesinin ülkemiz açısından sıkıntı olacağını anlattım. Zaten bu tür isteklerin CİMER'den geldiğini söyledi.
En son olarak kesinlikle ÖSYM takviminin beklenmesi gerektiğini vurguladım. Çünkü ÖSYM takvimi belirlenmeden kurum tarih verirse aklıma ilk gelen YDS ile çakışabileceğini söyledim. O da zaten beklenme amacının bu olduğunu söyledi. Teşekkür ettim, kapattım.
-
@125478 yds ile çakışmaz gib sınavlarını cumartesi günleri yapıyor ösym ise pazar
-
@poncik İşine gelen kısmı al tamam mı sjsjsshhshs
Zaten aramamdaki amacım vakıfbank ve içişleri sınavlarının guy ile benzerliğinin olmadığını anlatmaktı.
Sadece YDS olarak bakma, e-yds sınavları cumartesi günleri yapıyor sonuçta. Görevli de zaten bu sorunların olmaması için takvimin beklendiğini, takvim gelmeden sınav tarihinin kesinlikle netleşmeyeceğini söyledi.
Benim içim artık çoook rahat. ÖSYM takvimi gelmeden kesinleşmeyeceğini, kurumun da sağolsun bizlerin sağlığını düşündüğüne ikna oldum. Bir süre yazmam, daha çözmem gereken sorular var da sjhshshs
-
@bulutbey21 evet
-