2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Twitter paylaştım. Hatta bir arkadaşı yönlendirdim.
@guy72, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıAnkara da hiç mi kimse yok çok üzücü bir durum Twitter yada Facebook da paylaşsaydınız kimileri haberi olmayabilir
-
@hayırlısı035 Evet hocam ben de Ankara’dayım bşr şey yapılacaksa ben de hazırım hatta kaç kişi gidebiliyorsak öyle gidelim kuruma.
-
@ztrkrdvn
@hsmbga, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@hayırlısı035 Evet hocam ben de Ankara’dayım bşr şey yapılacaksa ben de hazırım hatta kaç kişi gidebiliyorsak öyle gidelim kuruma.
-
bizim güruh anca konuşmayı bilir ha birde hazıra konmayı iş icraata gelince kimseden ses soluk çıkmaz iibf den birşey olmaz diyince işte sonra kızıyorlar ama gerçek bu malesef şunu çok iyi hatırlıyorum 2019 mayısda son guy mülakatları açıklandı bizler sonrasında bütün ya aylarını etkinlik yaparak geçirdik 5 bine yakın para topladık gazeteye ilan verelim diye harçlığımdan son kalan paraları gönderdim belkide ve bnm gibi birçok insan vardı böyle sonra ne mi oldu ilanı yayınlamayı nerdeyse cogu gazete kabul etmedi kabul edenlerde çok yüksek fiyat cıkardı sonra o paralarla onlarca tag satın alıp etkinlil yapmaya devam ettik 2019 böylece bitti sonra 2020 de etkinliklere devam ettik bakan kadroyu nihayetinde acıkladı bu seferde 2020 ye hazırlananlar türedi yok 2018 geçerli olmasın yok bilmem ne girdik mi 2020 kpss ne oldu sınav 24 ekimdi 12 aralıga sarktı 12 aralıktı bilinmeyen bir tarihe sarktı 2021 şubat ayındayız sınavın ne zaman olcagına dair en ufak bir bilgi yok bu süreçte yeni olanlar yaa aman daha sınava yenş girdik yada daha 2. Kpssm ben daha çok çalışadurayım da kim ne yaparsa yapsın modunda hepside bundan adım gibi eminim üstüne alınmak isteyen alınabilir evet bu sınav eninde sonunda yapılcak bunu bizde bizde biliyoruz ama kaybettiğimiz zamanı kimse bize vermeyecek ve bu sürecin sonunda sadece 1300 kişi mutlu olucak geri kalana ne mi olucak dahaa çooook beklicek kafanızı kuma gömmeye devam arkadaşlar gelmeyecek ilanlarnın sınavlarında iyi çalışmalar ve başarılar bu süreçte 3/5 yılınız geçmeden bu söylediklerimi anlayamayacaksınız malesef
-
@poncik Yalnız şöyle bir şey var. Bakanlık 2020'liler girecek dedikten sonra 2018'liler 2020'liler girmesin diye etkinlik yaptı. 2020'liler de verilmiş hakkı geri almayın dedi sadece.
-
@125478 dostum 2018 de sınava girenlere haksızlık yapıldı o sene sıfır ilanla kapattık . 2 sene beklediler bende vardım o grubun içerisinde . Gerekki guy sınavı 2020 baharı olmalıydı . 2018 yılında sınav öncesi 2017 için guy alımı oldu bizi niye beklemedi o zaman kurum ? 2020 dahil etmenin tek amacı zaten az olan ilanlarda onlari da aradan çıkarmak idi . Her sene düzenli alım olsa kimse takmaz zaten bu meseleyi .
-
@semihylc Dediklerinizin altına imzamı atarım. 2018'liler için sadece il göç alındı, o da 200 kişiydi galiba. Allahtan mülakata fazla kişi katıldı da 81+ alanlar sınava girebildi.
Ben '2020'liler 2018'liler girmesin dedi diye sınav o vakte alındı.' kısmına laf ettim. Hiçbir 2020'li 2018'liler girmesin demedi. Sadece bakanlık 2020'lilerin gireceğini açıkladıktan sonra, vazgeçip 2018'lilerin gireceğini duyursaydı bir hak kaybı olacaktı. Çoğu 2020'li bunu vurgulamıştı.
-
@125478 kardeş sıkıntı 2018/2020 muhabbeti değil anlatmak istediğim süreçti 2018 kpssye girenlerin guy sınavı görememiş olmasıydı anlatmak istediğim kaldıki ben 2014 de girdim ilk kpss ye genel bazda konuştum kendim adına da değil yani
-
@poncik Yukarıda da söylediğim gibi benim lafım sadece 2020'lilere söylediğiniz laftı.
-
Arkadaşlar arkadaşlarr haber var!!Biri sınav tarihini 13 mart olarak duyduğunu yazmış.
-
@azalan-terimler nisan diyen de vardı nerden almış bilgiyi
-
@earth11 bilmiyorum ki. Tek istediğim inşallah doğrudur da hayırlısıyla şu belirsizlik son bulur.
-
@azalan-terimler inşallah doğrudur neye inanacagimizi sasirdik. 3 nisan duydum demişti biri 13 mart olursa eğer onumuzdeki hafta bilgi vermeleri lazim
-
@azalan-terimler umarım doğrudur bıktık beklemekten. Ne olacaksa olsun bir an önce
-
@azalan-terimler hocam nerde bu bilgi verilmş
-
Daha geçen gün arayan arkadaşa şuan için guy çalışması yok demişlerdi. Ben pek inanmadım, 11 marta kadar güvenlik vs alımı var. Birisi sallamış yine. Umarım olur Mart'ta da biter şu bekleme.
-
@harmanhh hocam bide önce Hazine maliye müfettişliği sınavı vardı acaba yine aynı sıra mı izlenir ki. Sınavların arasında 1 er hafta vardı.
-
Su kurum bizi fitik etmeyi ne seviyor yahu acikla tarihi bu kadar mi ? zor insan evladina yapilmayacak eziyet .
-
arkadaşlar umarım 13 mart doğru bir duyumdur eğeröyleyse bir ay önceden söylemeleri gerektiği için yakında duyurulması gerekir ama geçtiğimiz gün ben aradığımda hiç bir sekilde herhangi bısey söylemediler yani bi hazırlık içinde olduklarını sanmıyorum umarım doğru bir duyumdur ve yakında haber gelir
-
@ćekonomist hocam 1 guy sınavı yok ki, yani çok kurum sınavı birikti ve bunlar Ankara'da olacak artı virüs etkisi hala devam ediyor. Ortada bir normalleşme yok, birden fazla sınav var. Nisan çok dillendirilmişti. Gidişat öyle görünüyor. Hele ki şuan bir çalışma yok dersi de cabası.