2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@crazy-lawyer989 yeterlilik sınavı ne zamandı
-
@aytenka 27 mart
-
@aytenka 27 mart
-
umarım dediğiniz gibidir çok iyi olur ama bir açıklama yapsalar keşke
-
Açıklama, büyük ihtimal Şubatta hocam.Bu 4 ,5 gun bi şey beklemeyin.Cunku yapılandırma uzadığı için onunla meşguller.Subat ayı ile birlikte bi düzenleme yapacaklardır.
-
@crazy-lawyer989 bilgi yüksek ihtimalle doğru hocam 3 nisanda olma ihtimali yüksek
-
@maltus95 yani tecil tarihi geçtikten sonra YL başvuramam mı
-
@ztrkrdvn arkadaşlar söylenen 3 - 4 Nisan tarihileri bi duyum mu yoksa sizlerin kişisel tahmini mi
-
@leontief75 Hocam ben size yaşadığım olayı anlatayim.
Üniversiteden mezun olur olmaz askerlik şubesinde ertelememi yaptım. Verdikleri belgede 1 kasım yazarken e devlette 1 ağustos yazıyordu (tarihleri sallıyorum.). Ben de bunu araştırdım ve iki tarihin ne olduğunu öğrendim. E devlette yazan 1 ağustos sınıflandırma başlangıç tarihi, 1 kasım askere gidiş tarihim. 1 kasımdan sonra bakaya kalacaktım. E devlette yazan 1 ağustos tarihinden sonra yl yaptım, askerliğim ileriye tarihe uzadı.
Siz en iyisi bir askerlik şubesine gidip, bakaya kalacağınız tarihi öğrenin. Umarım açık bir şekilde yazabilmişimdir.
-
@leontief75 Başvuramazsınız
-
Arkadaşlar duyum sağlam yerden inşallah doğrudur
En geç 1 2 hafta içinde kurum sınav tarihini açıklicakmış sınavı ya kurumiçi yeterlilikten(27mart)
1 hafta önce ya da 1 hafta sonra sınav olacakmış DUYURULUR... -
@sherlock bi netlesse onumuzu gorsek
-
@guyguy26 aynen hocamm süreçç darmadağın etti inanın şunu duymak bile güzell yani sınavın yapılma ihtimalinin oldugu tarihii
-
Muhtemelen yeterlilik sonrası olur. Çünkü sonrasındaki haftasonuna iki gün VMY olur diye düşünüyorum. Önce yaparlarsa VMY ile yeterlilik aynı zamana denk gelir.
-
@locke
guy 20 mart, vmy 3-4 nisan da olabilir belki hocam.
daha maliye teftiş hmuy mülakatlar deftardarlık mülakatlar var. onları napacaklar acaba -
@duha Mülakatlar genelde hafta içi yapılıyor zaten, onun sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. 20 mart tarihinde başka bir sınav vardı diye aklımda kalmış yanlış hatırlıyor da olabilirim.
-
@duha 20 martta hazine kontrolörlüğü sınavı var
-
20-21 martta kontrolörlük var eğer duyum doğruysa ya vakifbank sınavı ile çakışır ya da nisanda olur
-
@lafz ahahhahahaha seni sinsi seni
-
@beyaz-fil sinsi?