2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zeyyyuss malesef bizde ondan faydalandık günceli yok hocam .
-
@guyadayadayı, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zeyyyuss malesef bizde ondan faydalandık günceli yok hocam .
Sayfada paylaşıldı güncel halleri.
-
@zeyyyuss İmece icin yok , diğer kaynaklardan takviyeli olur paylaşım tabikide kolay gelsin hocam
-
@Aslıhannn Rica ederim. Öyle biliyorum hocam yine de yanlış olmasın
-
@guyadayadayı imece güncellenmez artık yapacak adam kalmadı
-
@lastmetal Tuğrul Koçer’in yine sınava yakın ortaya çıkıp güncelleyebilir
-
@maveraünnehr35 güncellemeleri yapan ve çalışmanın orijinalini muhafaza eden bendim kardeş. 2017 sınavından sonra bende bıraktım artık güncellemeleri.
-
@Ali-Yavaş bilmiyordum senin eserin olduğunu bence emeğini devam ettirmelisin. Zira ziyadesiyle faydalı ben imeceyle son 3 sınavdan dguydan 85 in altında almadım. Son derece iyi bir kaynak
-
@maveraünnehr35 sadece benim değil katkı sağlayan arkadaşlarımız var. ancak daha sonrası toparlama işlemleri bana kaldı. bende bir yere kadar ilettim ve süreci sonlandırdım. tuğrul koçer çalışma için bizlere bir araya getirdi. iyi bir iş ortaya çıktı bu konuda sağ olsun.
-
@maveraünnehr35 muhtemelen TK da arkadaştan alıntiliyordur, milletin hakkını yemeğe geldi mi bir numaradirlar.
-
@strtmn Allah rızası için bir şeyler yapmaya çalıştık artık kim ne amaçladı onu ben bilmiyorum. herkesin günahıda sevabıda boynuna. bir kişinin dahi kazanmasına katkım olduysa ne mutlu.
-
@maveraünnehr35 Kurum içi tk ya bu kez de tamah eden olursa diyeceğim ki bu iibf'liler uslanmaz hocam.
-
@Ali-Yavaş Sizin miydi hocam E tk her yerde benim diyordu, bununla pr yapıyordu. Bir yaşımıza daha girdik. Bu arada sizin emeğinize sağlık gerçekten. Ama kurum içi tk yine kandırmış herkesi.
-
@albertcamus kim kime ne söyledi ben bilmiyorum. Çalışmanın yarıdan fazla çözümünü ben bizzat sabahlara kadar uğraşarak yaptım. Muhasebe özellikle .
-
@albertcamus benim deme kısmını bilmiyorum, ancak böyle bir şey yapıcaz demeseydi böyle bir çalışma ortaya çıkmazdı. O konuda katkısı büyük. Hakkını yiyemem.
-
@Ali-Yavaş kpss'siz, kulis faaliyetleriyle uzman olmaya çalışan, binlerce gencin emeğinin hiçe sayılması adına gece gündüz "çalışan" biri olurlar.
Bu "münevver" şahsiyet, gençlere karşı yapmış olduğu duygu sömürüleriyle, belli bir kamuoyu oluşturmaya çalışmış ve bakın "onlar"da rıza gösteriyor oyunu oynamıştır. -
@strtmn bir şey diyemiyorum. En başta niyet ve durum neydi onu söyledim ben sizlere. şuanda neden güncellenmediğini diğer konuları Allah bilir diyeyim.
-
@Ali-Yavaş Çok basit hocam. İİBF ile işi bitti adamın Kurum içini koparmak için kullandı maalesef herkesi. Hatta bizim alım önce gelecek diye kızgındır bile.
-
@Ali-Yavaş allah razı olsun ben bizzat imece ile guyları dguyu 85 üstü geçtim hep. Mülakatlar referanssızlıktan hep olmadı. Çok güzel kaynak bence emsallerinden daha faydalı
-
@strtmn hocam kendisi iibf mezunu degil o zaman bu kisinin? Vay bee entrika cevirmis resmen cok ilginc.bu kadar emegin bedduanin cikmayacagini mi saniyorlar.helallik isteyecek duruma gelinir de binlerce kisiyi bulup isteyemez insan...dusmez kalkmaz bir Allah ne diyelim