2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@MrMikail birleşme olunca ne oluyor yani?
-
@İibf, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İmece güncel var mı ben yok diye biliyrm varsa eğer imece gercekten cok akıcı gidiyo eski basım da çok değişen yer var kafa karıstırabilir hukuklar sıkıntı olur güncel bulunursa ben de alabilir miyim
Kim bulursa burda paylasırsa çok makbule geçer
-
Arkadaşlar bn guya imeceden de adem kılıçtan da çalıştım fakat son guyda editörü alican dovletov olan hür yayınlarının çıkmış sorularından çalıştm en cok onu begendim imece brz eksik kalıyor bna göre adem kılıcınkinde de eskiden cok eksiklee hatalar olurdu düzeltmeler oldu mu bilmiyorum bnm şahsi tavsiyem ilan geldiğinde yayınlar güncellenir ztn hür yayınları
-
Şimdi Alican Hocayla görüşüldü. Kendisi o bahsettiğiniz kaynağı ocak ayı içerisinde çıkaracağını ifade etti.
Olur da zamanı olan, bekleyen varsa belirtmek istedim.
Son GUY yazılı sınavını kazanan arkadaşlar spesifik olarak bizi bilgilendirebilirler mi acaba?1 bir süredir konsantre çalışmayan bir aday, yalnızca bahsi geçen kaynaklardan GUY sınavını halledebilir mi?
2 genel kpss a'ya nazaran nasıl bir fark vardır?
3 tüm testler hesaba katıldığında, üzerine en fazla düşülmesi gereken branş hangisidir? (GUY özelinde, farklı olduğu düşünülen)
4 il tercihlerinde, "bir önceki sefer düşük kapattı, bu sefer yüksek kapatır" ifadesi yüzde kaç doğrudur?
-
@Su28A, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@MrMikail hocam gelecek olan ilanda şehir tercihinde vs değişiklik söz konusu mudur?
Malesef hocam bu konuda herhangi bir söylem dolaşmıyor ama en büyük temennimiz tabiki.. sayı olarak da 2000 konuşuluyor, inş daha azı olmaz..
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
GİB mal müdürlükleri ve Vergi Denetim kurulları birleşerek tek çatı altında GGM(Gelirler Genel Müdürlüğü) olacakmış. Guy alım da bu tebliğ ile birlikte 20-21 ocakta yayınlanır diyorlar. Fotoğraf koyamadım yoksa bi arkadaşın açıklamaları var bu konuda..
-
@cemalicoşan, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şimdi Alican Hocayla görüşüldü. Kendisi o bahsettiğiniz kaynağı ocak ayı içerisinde çıkaracağını ifade etti.
Son GUY yazılı sınavını kazanan arkadaşlar spesifik olarak bizi bilgilendirebilirler mi acaba?1 bir süredir konsantre çalışmayan bir aday, yalnızca bahsi geçen kaynaklardan GUY sınavını halledebilir mi?
3 tüm testler hesaba katıldığında, üzerine en fazla düşülmesi gereken branş hangisidir? (GUY özelinde, farklı olduğu düşünülen)
4 il tercihlerinde, "bir önceki sefer düşük kapattı, bu sefer yüksek kapatır" ifadesi yüzde kaç doğrudur?
Ona bakma İstanbul sayı çokken yüksek kapadı 2015 miydi neydi herkes oraya yığıldı spekalüsyon çok oluyor ben son sınavda 4 il belirledim 2 si 70 le kapadı diğerleri 74 75bereminde kapatmıştı girememiştim.ama 2000 3000 lik çok ilki alımda tabana kadar gider sanırsam
-
@cemalicoşan, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sweeney_todd teşekkür ederim inş istediğiniz yer olur.
Güncel tutmaya çalışıyorum. Bu işi başaran arkadaşlar soruları yanıtlayabilirlerse sevinirim. -
Arkadaslar bence il taban puanlari icin bir ongoru yapilamaz cunku supriz yumurta gibi ne olacagi belli olmaz hele ki 2 yildir ilan gelmedigini dusunursek. 2000 lik bir alimda 75 puan uzeri kisiler cogu yeri tercih edebilirler bence
-
@whshw 73 ün şansı yok mu
-
@Su28A bence var hocam niye olmasın arkadaşım şuan 73 le guy
-
@Su28A dogru ili secmeniz gerekir hocam
-
@whshw dogru ili secmeniz gerekir hocam
-
@MrMikail, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
GİB mal müdürlükleri ve Vergi Denetim kurulları birleşerek tek çatı altında GGM(Gelirler Genel Müdürlüğü) olacakmış. Guy alım da bu tebliğ ile birlikte 20-21 ocakta yayınlanır diyorlar. Fotoğraf koyamadım yoksa bi arkadaşın açıklamaları var bu konuda..
@paretowilfredo dostum olabilir mi?
-
Ordu ve ya Giresun gelir mi acaba il tercihinde
-
@MrMikail sayı hakkında bi bilgin var mı
-
Arkadaslar imece varsa burda paylasabilir misiniz lutfen
-
@homecinomiss hangi şehir hocam
-
Arkadaşlar duyduğuma göre Kayseri gelmeyecek diyollaaa. Personel ihtiyacımız yok denilmiş.
-
@Su28A Şanlı Urfa