2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İyi forumlar, heyecanınıza ortak olmaya geldim.️
-
@istatistikçik, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İyi forumlar, heyecanınıza ortak olmaya geldim.️
+1 ben de geldim
-
@istatistikçik aleyküm selam bende
-
@Aslıhannn dostum son guy sınav süreci biraz talihsizdi neden diye soracak olursan sınav zamanı kur patladı, yeni döneme girildi, devlet ve bakanlık baya yoğundu. Vmy iptal, dguy direkten döndü. Guy'u da salladılar biraz. Vatan sağ olsun... velhasıl, yeni süreç bu kadar sarsıntılı olmayabilir ama eskisi kadar da kısa süreli sonuçlar beklenmemeli, diye düşünüyorum.
-
Tahminim Martta sınav olur nisan gibi açıklarlar ağustosta mülakat kasım gibi işbaşı.
Her türlü 2020 KPSS görülür ona göre düşünmek lazım -
@strtmn insallah listede ismimizi görürüz ve sonuçlarda aksamadan açıklanır bir an evvel hocam
-
@fatos hocam katiplik sözleşmeli ya o kafamı karıştı sadece teşekkürler.
-
@poncik anladım hocam mülakatta eliyorlar o zaman
-
@Okahraman07 mülakatta diğerlerine nazaran elenmeniz yuskek. Hiç işi olmayan çok kişi var onu da soruyorlar mülakatta.
-
@izzo hiç mi kazanan yok başka kurumda olup guya atanan?
-
@juventusmilan dostum ben kazandım hiç sıkıntı olmadı. Merak etme bu konu sıkıntı olmuyor.
-
İyi akşamlar arkadaşlar öncelikle ilan gelir gelmez , sayı kaç olur onu bir kenara bırakın hemen çalışmaya odaklanın sınav günü geldiğinde en hazır siz olmalisiniz bu bir eleme sınavı maalesef . Genellikle 80 civarı kurum puanı üzerinde yaparsanız mülakata kalırsınız bazı istisnai durumlar hariç . Öncelikle sınava çalışırken İmece ve Adem Kılıç Guy Denemeleri size sınav hakkında referans olsun yani sadece oraya odaklanmayın . Kesinlikle güzel stratejiler yapın 100 soruluk sınavdan en az yanlısı nasıl yaparım düşüncesiyle özellikle en eksik olduğunuz konuları tamamlayarak çalışmaya başlayın , sürekli hata yaptığınız sorulara odaklanın öncelikle o açığınızı kapatın . Daha sonra zaten yapabildiğiniz fakat unutulan konuları da güzelde Kpss çalışır gibi tekrar etmeye hatırlamaya başladıkça zaten o kısımlar halloluyor en eksik yanlarınızı hallettiğiniz sürece başarılı olursunuz . Herkese tekrardan başarılar olsun Allah kolaylık versin dostlar
-
Arkadaşlar guy sınavında muhasebe sorularının zorluk derecesi nedir KPSS ayarında mı geliyor? Muhasebeyi bir türlü oturtamadım nasıl çalışılmalı önerebileceğiniz kaynak,soru bankası varsa her türlü öneriye açığım görüşlerinizi bekliyorum
-
@friedmanmilton hangi memuriyetten guya geçtiniz?
-
@hakimehanımm Kpss den daha kolay oluyor genelde son yapılan sınav en zoru olmasına rağmen en kolay kısmı Muhasedeydi yine . Muhasebe için genel seyler soruyluyor geçmiş soruları iyi tarayın çünkü aynı soruları döndürüp döndürüp sormuşlar. Özellikle Maliyet muhasebesi kısmını iyi halledin kolay oluyor muhasebeden soru kacirmamaya dikkat edin çünkü en kolay kısmı bura oluyor yanlış hakkınızı diğer derslerde kullanın .
-
@guyadayadayı çok teşekkür ediyorum hocam çıkmış soruları için hangi kitabı önerirsiniz Adem kılıç mı imece mi? Sınava ilk kez gireceğim eğer ilan gelirse hiç fikrim yok
-
@guyadayadayı en ağır ders hangisi sizce ?
-
@hakimehanımm İmeceyi temin etme imkanı kolay hocam ben imece üstünde yoğunlaştım elimde Adem Kılıçta vardı ama İmece daha akıcı gittiği için ordan çalıştım 2 3 kez imeceyi tekrarladık . 1 defa da Adem kılıç üzerinde gittim o şekilde geçti imkanınız varsa ikisine de bakın yoksa İmece yeterli olur fakat dediğim gibi sadece referans olsun son sınava göre Kpss çalışır gibi çalışmış olmak lazım .
-
@Anhedoniccc Her dersten çok kolay denilecek sorularda oluyor zorlar da oluyor hocam . Net olarak şu ders zordu diyemem ama Maliye de birazda iktisatta düşürücü sorular denk gelmişti
-
@guyadayadayı tamam hocam ben imeceden gider KPSS kaynaklarımdan da soru çözerim dediğiniz gibi gitmeye çalışırım inşallah çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun