2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hakimehanımm rica ederim hocam başarılar
-
@juventusmilan hangi memuriyetten derken normal devlet memuruydum. Sözleşmeli falan değil.
-
Balıkesir’de olur mu acaba iller arasında
-
@friedmanmilton hangi kurumdan geçtiniz?
-
@guyadayadayı hocam iki binlik alım olursa en düşük kacla kapatır ki iller genelde puanlar kaçta kalır
-
@homecinomiss Kadro Sayısı ve şehir sayısı önemli hocam puan söylemek doğru olmaz . Son sınava göre çıkarımlarda bulunup gönlünüzden geçen şehri yazın nasipten öte yol yok .
-
Maliye bakanlığındaki birleşme ve yapılanmanın 20-21 ocakta olacağı ve GUY’unda bu tarihte gelebileceği şeklinde duyum ve görüşler varmış arkadaşlar. Maliyenin içerisinde bu şekilde konuşuluyormuş. Bilginize..
-
@MrMikail sayı ile ilgili bir bilgi var mı?
-
Son guy sınavından hatrı sayılır bir puan almış biri olarak önerim son haftaya kadar konu tekrarı, son 7-10 gün imecedeki bütün soruları çözerseniz mülakattasınız.
-
@beveridge-eğrisi ben bu yıl ilk defa hazırlanıyorum bahsetiğiniz imece kitabının tam adı nedir
-
@beveridge-eğrisi kpss çıkmış soru kitaplarının çözümü iyi olmaz mı hocam
-
Guy için hangi şehirler olduğu ilanla mı belli olıyor
-
@atmosferabi evet
-
@beveridge-eğrisi adem kılıç gerek yok mu o zaman hocam? Bu yıl nedense gecmis yillara gore zor olacakmis gibi geliyor sinav
-
@izzo anladım hocam guya geçiş yapsam. Katiplikte yedekte bekleyen insan da çok o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Hayırlısı bakalım. -
@guyadayadayı, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hakimehanımm İmeceyi temin etme imkanı kolay hocam ben imece üstünde yoğunlaştım elimde Adem Kılıçta vardı ama İmece daha akıcı gittiği için ordan çalıştım 2 3 kez imeceyi tekrarladık . 1 defa da Adem kılıç üzerinde gittim o şekilde geçti imkanınız varsa ikisine de bakın yoksa İmece yeterli olur fakat dediğim gibi sadece referans olsun son sınava göre Kpss çalışır gibi çalışmış olmak lazım .
Hocam imece 2017 PDF yi bulabildim.2019 yok mu?Çünkü hukukta çok değişiklik oldu.yardımcı olur musunuz?
-
@zeyyyuss hocam bulursaniz bana da atarmisiniz ben bulursam size atarım
-
@homecinomiss, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zeyyyuss hocam bulursaniz bana da atarmisiniz ben bulursam size atarım
Tamam hocam
-
@MrMikail hocam gelecek olan ilanda şehir tercihinde vs değişiklik söz konusu mudur?
-
İmece güncel var mı ben yok diye biliyrm varsa eğer imece gercekten cok akıcı gidiyo eski basım da çok değişen yer var kafa karıstırabilir hukuklar sıkıntı olur güncel bulunursa ben de alabilir miyim