2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@redsoldier ben verdim sonra gorevli bana geri verdi
-
@atlantiss23 kvyklarda degildir yaziyordu soruda
-
Kaydı parada yanlis olavakti diger sık bariz dogruydu
-
@rabia89 hocam m1 doğruydu bana göre. Ben yalnız 3 yanlis yaptım
-
Ömür boyu gelir hipotezi sorusunun cevabı neydi
-
Değildir diyorlar hocam, inanın hatırlamıyorum. Kvyk hesabıdır diye hesspladım ben de sizin gibi.
-
@tefekkür şu an komple karıştı İnşallah doğrusunu işaretlermişimdir.
-
Yanı yanls okıduysam benı duzeltın gecıkmıs ıtıraz ve odeme emrı ıtıraz hangı yonden farklıdır dıyordu demı soru?
-
@yuspii hangi yonden farkli degildir diyordu cevap itirazi yapan sahis bakımından olacakti
-
@rabia89 m1 in tanıminda çeke dair hiç bir şey görmedim bende 2 ve 3 yaptim
-
@yuspii yok hocam hangisinde farklı değildir diye soruyordu başvuru sahibi dedim ikisinde de borçlu yapiyor
-
@niska-nenn ortalama tüketimini değistirmez yaptim gelir ve servet değişmesine rağman tuketim belirli bir duzeyde izler yaptim
-
@ömer-faruk-0 ceklerde m1 de sayılır. Sıkta vardı.
-
Tobin qlu sorunun cevabi neydi ben sanirim yanlis hatirladim formulu 1den buyuktur yatirim yapilir dedim ama yanlis mi:/
-
Cevaplar resmi olarak açıklanıyor mu? Birde sonuçlar ne zaman açıklanır bilen var mı?
-
@niska-nenn orta yasta yapılan tasarruf genclik ve yaslilik zamaninda yapilan tasarruftan fazladir gibi bir şık vardi onu yaptim
-
@extraordinary hadi ya ben farklıyı gorunce zaten sıklara bakmadan basvuru merciini gorunce isaretledımyanlıs okumusum
-
@yuspii hocam olur öyle sınavda böyle hataları illaki yapiyoruz sıkmayın canınızı
-
@extraordinary birden küçük cikiyordu
-
@raxog39 şuan kitap önumde öyle birşey göremiyorum hocam ama haklida olabilirsiniz