2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ömer-faruk-0 ben kurumun bildiğimiz klasik tanımlar içinde ele alıp sorduğunu düşünüyorum.İnternetten baktım bir tek Wikipedia da çeki dahil etmiş diğer yerlerde yine bildiğimiz tanımlar var.
-
@ömer-faruk-0 Benim Tufan Samet Özduraktan çıkardığım notta M1 içinde çek var hocam. Ben onu doğru kabul ettim o yüzden. Ama kurum kim bilir ne olarak kabul edicek
-
80 kararlarinda faiz indirimi yapıldı mi??
-
Iktisattan bir soru daha kolaydi fiyat indirdiğimiz zaman normal mallarda talep artiyordj
-
@nimesay ben ücret dondurulması dedim ama çok emin değildim hocam.
-
@nimesay faizler serbest bırakıldı hocam
-
Bu arada bir de borçlarda zihni kayıt sorusu vardı
-
@eomer valla hocam bende şaştım kaldim bu kadar muallakli bir soru olamaz 3 tane para banka kitabi var hiçbirinde cek diye birşey yazmiyo ama internete yaziyo internetin ki doğru olma ihtimali daha yuksek
-
24 ocak 1980 kararları sorusunda soru kökü neydi?
-
@denizcicek07 24 Ocak 1980 kararlarıyla uygulanmıştır diyordu.
-
@zenginmemur Teşekkür ederim hangi şıkkı isaretlediniz ben a yaptim ücretlerin azaltilmasi gibi birşeydi
-
Hocam ben Türkiye ekonomisi sorunca şaşırdım.Normalde yoktu.Para arzı ve kamu harcamaları artar yaptim
-
@zenginmemur bende sasirdim hic bakmamıştım Türkiye ekonomisine hayirlisi diyelim
-
Bi de isletme adı yazılıyor ama isletme unvanı olmucak mi o tescil edilir diye sormuyor muydu sanki?
-
@mülkiyeli06 internette ucretlerin dondurulması kararininda olduğu yaziyor hocam bende onu yaptim
-
@denizcicek07 inşallah doğrudur hocam
-
@nimesay Hocam şıklarda ticaret unvanı vardi ama ticaret unvani alinmasi zorunlu soruda ise alinmasi zorunlu degil ama alinirsa tescil edilmesi gereken isletmeleri birbirinden ayirani soruyordu ticaret unvanı tacirleri birbirinden ayiriyor
-
@denizcicek07 bende C şıkkı sanırım faizlerin düşürülmesi yaptım
-
@denizcicek07 cevap nedir yani ben kesinlikle ticaret unvanı olduğunu söylüyorum ticaret kanununa göre diye sorulmuştu ayrıca
-
@ksünr isletme adi olacak cevap bence