2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@varol Denk bütçe carpani ilede karıştırmış olabilirsiniz hocam
-
@denizcicek07 bilmiyorum cok degisik seyler dusundum. Yeni bir ekol bile yaratmış olabilirim
-
@raxog39 hocam ayli olanda sole ifade ediyordu diye hatirliyorum. Sure ay olarak verilmisse izleyen aydaki ayni tarihi takip eden gun tatil saati sonuna kadar diye hatirliyorum ben
-
Arkadaşlar bi soru vardı. Şıklardan birisi şeydi mecliste en fazla üyeye sahip iki siyasi parti grubu iptal davası açabilir. Diğer sık da şeydi kanunların esas bakımından dava açılması gibi bi cümle. O soruda diğer şıkları hatırlayan var mı. Doğruyu mu soruyordu yanlısı mı
-
@varol hocam otonom vergi olunca -c/1-c yapmicakmiyiz ondanda kamu harcamasını cikartacaz ben öyle yaptım
-
@unknown_rosen tamam bende öyle dedim
-
@adanali01 hocam ben o kadar dusunmedim sadece yatirim harcamaları sadece kendisi kadar artiriyor diye animsadim. Ona binaen 100 ml artirir yaptim cevabi. Sanırım yanlisi olanla degistirmisim
-
@adanali01 sizin yazdığınız formül vergi carpani formülü hocam harcama carpani kullanilacakti
-
@yenikeynes hocam sanırım bahsettiginiz soruyu dogru hatirliyorsam cevabı anayasa mahkemesine esastan iptal davasi acilmayacagiyla ilgili olan şıkı
-
@varol tamam iste kamu harcamasi carpani vardida 200 milyar cikiyordu otonom vergide 100 milyar azaltir 100 milyar artar yaptim tabi bilmiyorum
-
@adanali01 otonom vergi miktarı icin bir sayisal veri yoktu ki hocam soruda. Ha dediginiz gibiyse benim canima minnet 100 ml artar yaptim bende zaten. Ama cogunluk 200 dedigi için sey ettim
-
@extraordinary hocam ben de soruyu hatırlamaya çalışıyorum ben siyasi parti olanı yaptım doğruyu soruyordu diye anladım ve hala hiç hatırlamıyorum. Diğer şıkları hatırlıyor musunuz ordan bi çıkarım yapsak. Doğruyu soruyordu gibi geliyor bana ya
-
@gencbiraday yaş kararı yok orda cb ve hakem kurulu cevabı. Yaşın kadro sebebiyle.. Olan şıkkına dava wcılabilir sadece zatn
-
@denizcicek07 1/1-c den yaptim ben
-
Vergi miktarı yoktu soruda, -C/1-cyi harcama ile çarpamazsınız hocam vergi miktarı olmalı
-
@varol Evet hocam sadece 100 bin yatirim harcamasi yapiyordu c de 0.5 ti baska sayisal veri yoktu soruda
-
@varol hocam otonom vergi diye belirtmis zaten bir veri belirtmesine gerek yokki otonom veegi -c/1-c
-
@rabia89 evet bende 1/1-c den yaptim
-
@zenginmemur yıllık olması cevap
-
@adam-keeynes o soruda cb tek basina yaptigi islemler diye bir şık vardı. Bu sık eski anayasasa da kaldigi için icinde bu şıkkı barindiran secenekleri eledim elimde tek secenek kaldi o da dogrudur diye fazla okumadim şıkları