2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zenginmemur hocam bilemiyorum sanırım @Antimülakat derliyor soruları. Ulaştık mı 100e hocam?
-
@extraordinary sorulara nerden bakicaz liste nerde arkdslar
-
Arkadaşlar rayiç bedel sorusu yazıldı mı ben öyle yaptım ama hatırlayan var mı
-
@bsr tasarruf hocam o rayiç değil
-
@bsr tasarruf degeri olacaktı cevap
-
@zenginmemur bence 90la kapatmaz 80 85 arasi oynar gibi
-
@denizcicek07 tamam hocam baktım tekrar teşekkür ederim
-
@extraordinary arz enflasyonu vardı
eklenen cevaplarda göremedim,
bir de bi şey sorucam açıklanınca sadece illerin taban puanını mı görücez yoksa kaç doğru yaptıgımızı da görecek miyiz? -
@zenginmemur bence sorular geçmiş 2 seneki sorulurdan üst seviyedeydi . Sınavdan çıkınca herkes çok kolaydı 90 üstü bekliyorum diyenlerle doluydu kendi kendime başka sınava mı girdim dedim KPSS dahi sorulmayacak sorular vardı en az 12 13 soru eleyici soru vardı onun haricinde kolay olup yanlışa düştüğümüz sorularda fazla gördüğüm kadarıyla kısaca öyle kesin 90 kapatacak söylemleri balon oldu belli başlı iller dışında geçmiş senelerle aynı kapatır hemen hemen
-
Eksiğiyle doğrusuyla toplam 81 soru oldu dostlar, bunlar dışında aklınıza gelen veya şu ikisi aynı olmuş dediğiniz varsa düzeltelim.
-
@adam-keeynes hocam googlea gelir vergisi kanunu beyanname çeşitleri yazarsanız yıllık muhtasar ve münferit göreceksiniz:)
-
@antimülakat hem savunma bakanlığı hem ab yazmışsınız
-
Izmir Ankara istanbul mu o iller 90 ı görür mü dersin?
-
@ztrkrdvn bende sizin gibi düşünüyorum hocam
-
Normal.mallarda fiyat düştükçe gelir etkisiyle talep artar vardi iktisatta
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Normal.mallarda fiyat düştükçe gelir etkisiyle talep artar vardi iktisatta
-
@antimülakat 37 ve 68 aynı soru sanirim derneği kendiliginden sona erdirmez sorusu cevap ahlaka aykirilik olcak hocam
-
@antimülakat kisi icin ifade ettigi deger /tasarruf degeri sorusunu da ekleyebilirsiniz
-
@denizcicek07 1/1-c mi çarpan formülü o zaman 200 artar cevap?
-
@ayhan-ışık evet 200 bin artar