2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@adanali01 -C/1-cyi harcama ile çarpamazsınız vergi miktarı vermesi lazım
-
@adam-keeynes ön izin degil mi ya kanun felan onay diyordu
-
Gvkda geçmeyen beyanname özel beyanname sorusu vardı
-
@varol önizin hocam
-
Arkadaşlar işletme adından emin misiniz. Çıkmıs sorularda iki kez aynı soruyu çözdüm hatta cevabı işletme adı olarak işaretlemiştim ama ticaret unvanıymış. Ben de geçmiş yıllarda iki kez bunu yakalayınca ticaret unvanı sandım. Tanımda öyle gibiydi
-
@yenikeynes hocam kusura bakmayın düşündüm şıkları ama hiç hatırlayamadim şu an inanın ya matrixde böyle parçalanarak dağılıp yok oluyor ya sanki sınav sorulari öyle gidiyor zihnimden:D
-
@yenikeynes soruda alinmasi zorunlu degildir alinirsa tescili zorunludur diyordu ama ticaret unvani almak zorunlu o yuzden isletme adi dedim ben
-
Haklısınız hocam çok takıldım soruya ya keşke açıklansaaaa
-
@denizcicek07 hocam haklısınız ama kullanılması zorunlu değildir gibi bısey yazmıyordu yani buna eminin yoksa ben de işletme adı yapardım. Tescili zorunlu diyordu ama kullanılması zorunlu ya da değil gibi bısey demiyordu
-
@eomer hocam şöyle düşündüm ben:soru kökünde çek gibi vadeli işlemler kabul edilir yazıyordu. M1 para arzı tanımında nakit+vadesiz+vadeli işlemlerin yer alındığı bilindiğine göre, soruda direkt olarak vadeli işlem denilmemiş, vadeli bir işlem olan çek kullanılmış. Dolayısıyla söz konusu öncülün doğru kabul edilmesi gerekir.
-
@extraordinary bu saatten sonra hatırlamak zor olur 100 soruya ulaştık mı
-
@yenikeynes Dedigim gibi hocam ben kullanilmasi zorunlu degil gibi hatırlıyorum ayrica bu cümle geçmese bile isletmeleri birbirinden ayırmaya yarayan diye bir cümle vardi ticaret unvani tacirleri birbirinden ayirmaya yarar bu şekilde de yorumlanabilir
-
@law yıllık olması onun cevabı sorular açıklanınca rt yapıcam hocam
-
@yenikeynes hocam işletmeyi işletmeden ayırır yazıyordu soruda o yüzden işletme adı. Ticari ünvan taciri birbirinden ayırır
-
@selimisik m1 para arzinda vadeli mevduatlar yok diye biliyorum ama. Varmi
-
@selimisik m1 de vadeli yok hocam vadesiz ve çek var
-
Arkadaslar sonuclar ne zaman aciklanir ki?
-
@adam-keeynes olabili hocam. Ama neden bu noktaya parnak basalim. Yillik olma sebebi nedir hocam.
-
Sizce sınav nasıldı geçmiş yıllara göre?
-
@zenginmemur standart guy