2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sınav soruları açıklanıyor değilmi arkadaşlar p. Tesi açıklanırmı soru cevaplar
-
@ömer-faruk-0 bugün sınavdan çıkanlar inanılmazdı yok ya ben kaymakam olucam çok iyi geçti herkes böyle konuşuyordu harikaydı mükemmeldi fulledim diyenler ama yoook bu sınav tam da böyle kendini en güçlü sandığın anda vuruyor gerçekten basit hatalar yaptırıyor.yuksek kapatmaz kesinlikle
-
Döviz piyasası üzerindeki kontroller kaldırıldı, faiz oranları serbest bırakıldı ve reel faiz politikasına geçildi. İnternette böyle yazıyor inşallah faizdir ne diyim konu dışı bi soru işte 🥺
-
@tikq açıklanmıyormus
-
@nimesay inşallah sınavdan bir çıktim fulleyen fulleyene noluyoruz dedim
-
Sınav gozetmenı bugun cogumuzun , nerdeyse tamamızın mal müdürlüklerinde görev alacagamızı soyledı belkı bılmek ıstersiniz
-
Sınav SONUÇLARI ne zaman acıklanır? Bir ay beklicek mıyız
-
@ömer-faruk-0 evet herkes yaptım diyordu sınavdan çıkan yapamayan yoktu herkes kendi bildiğini doğru kabul ediyor çünkü o sınav daha kolay olmasına rağmen çok da yüksek kapatmadı ki iller bir çok il 80 in altında kaldı zaten bakarsınız
-
@sinapsis sonuçlardan sonramı açıklıyorlar acaba
-
@ksünr nasıl bir soruysa koskoca google da bile bulamdım gelir idaresi googlı bile terse yatırmış
-
Aynı akşam sonuçlar açıklanmış 2018 dışında. Acaba açıklanır mı
-
@sinapsis önceki için 3 hafta beklemiştik bu daha çabuk olur bence
-
@guyguy26 vallahi ben razıyım artık lüksümüz kalmadı çünkü seçim hakkı lükse kaçtı artık ️
-
@ksünr hımm o zaman da aynı yani çok kolaydı ama iştte
-
@guyguy26 valla mal müdürlüğü falan farketmez bana neresi olursa yani şu an lokasyon mevkii seçebilecek bi lükste değilim ben
-
@ömer-faruk-0 vallahi bende zaten sınavda bilgiyi geçtim yamulmamak için dikkati yüksek tutmaya çalıştım şu tuzaklar olmasa ne güzel bi dünya olacak
-
-
@law çok heyecanlı
-
@ksünr inşAllah hocam
-
@tikq hiç bilmiyorum:forumda acıklanmıyor dediler, hocalar da soru toparlamaya çalıstıgına göre sonradan da acıklanmıyor bence