2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Samsun için bir grup var mı acaba? Telegram veya Facebook vs. Bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. İyi forumlar.
-
Evet hocam. Kurum sınavı puanı ve mülakat başarı puanının ortalaması ile sıralanacağız. O sıralama ile seçtiğimiz ilçelere yerleşeceğiz.
-
sosyal medyada kaçla kapatır yorumları nasıl ? Ben takip edemiyorum bilgisi olan var mı genel kanı hakkında
-
@marmarauzman Arkadaşım son alımda İstanbul’da Guy oldu ve Avrupa mı Anadolu mu diye sormuşlar.Fakat İstanbul’da oturanlara aynı hakkı sunarlar mı bilmiyorum ben de Anadolu yakasını istiyorum mesela.
-
@locke teşekkürler
-
Full gelecek gibi benim. Umarım mülakatta dikkate alırlar ilgöç gibi olmaz.
-
Tebrikler hocam hangi il acaba
-
Sağolun hocam İstanbul
-
Bildiginiz var mı Başka istanbul 90 ustu bekleyen
-
Bildiğim yok ama telegram grubunda ankette yüzde 30 90 üstü işaretlemiş hocam
-
Cevap dernek olacak hocam. Kv mükellefi olan dernek değil derneğe ait iktisadi işlemedir.
-
Tamamdır hocam teskkurler
-
@selimisik diğer 3 şık neydi hocam hatırlıyor musunuz?
-
Sınavı full yapmayanlar bi seri beğenebilir mi sayımızı bilelim
-
@hsmbga amin kardeşim benim
-
@selin-96 Genel olarak çoğu kişi iyi yapmış gibi görünüyor illere göre değişiklik gösterecek ama genel kanı önceki yıllara göre bir tik yüksek kapatacağı yönünde
-
@marshalerner hocam inşallah o bir tık 90 olmaz ben tecrübeli degilim o yüzden sordum bilenlere
-
Hocam İstanbul tahmini kaç gibi kapatır duruyor ankette?
-
Cevabi Azalan verimler olanin sorusu neydi acaba
-
@selin-96 Moral bozmak istemiyorum çünkü süreç gerçekten çok sıkıntılı şahsi fikrim İzmir’in Guy tarihinin rekorunu kıracağı yönünde (90 ve üstü) . Diğer illerin 83-93 arasında olacagini düşünüyorum. Allah herkesin emeğinin karşılığı versin sonuçları heyecanla bekliyoruz