2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Guy Kastamonu icin telegram grubu vs. var mi?
-
@nimesay aynı zamanda il göçte 800 kişi mülakata kaldı yanlış hatırlamıyorsam. guyda daha çok kişi kalacak.
-
Hocam genelde 90 üstü herkesin ankara için diyorum ama o evraklar doğruysa eğer 87 88 gibi ankara kapatabilir
-
Cevaplar
-
@colinmcrae insallah dediğiniz gibi olur ben il göçte çok üzülmüştüm çünkü
-
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun. henüz erken ancak ben şunu sormak istiyorum. Atama öncesi evlilik durumu olduğu taktirde atandıktan sonra mazeret tayini istenebiliyor mu yoksa tek çare 6 ay çalışıp becayiş yapmak mı
-
Bu sınavın sonucu DUY sonucu gibi olur. Istanbul Ankara izmir 88 89 diğer şehirler 82 83 84 bandında kapatır.
-
@barro12 bunu bende merak ediyorum
-
@yakup-cemil şu doyum noktasının hala olamıyacağı anlaşılamadı arkadaş doyun noktasınin olabilmesi için marjinal faydanın sıfır olması gerekir doğrusal bir fonksiyonda marjinal fayda nasıl sıfır olacak
-
Allah aşkına 90 ne ya . Çoğu yer 99 la kapatacak ,lütfen düşmeyelim
-
Kötüye hazırladım.Maalesef çikmis sorulardan en az 5 tane çıktı ve benim 5 taneside yanlış gelecek.Yani cikmis sorularin açıklamalarını imeceden çalışan biri gercekten 90 yapabilirdi en az.Ilgoçten zordu ama ilgöç 400 kusurlu aday 83 dogru yapti demekki ilgocte ilk 100 deki aday 90 üstüne görmüş olabilir.Yani duyda anketler doğruydu.Gib cevap olarak ne verecek bakalım ama muhasebedeki soruya mahsup diyende çok ama pasife aktarma kesin sonuç.Bunun gibi bi iki soruda önemli
-
Arkadaşlar cevaplarda azalan verimler olan soru nasıldı soruyu hatırlayamadım cevabıda hatırlayamadm hatırlayan var mo
-
@ezgi71 faktör donatım teorisi sorusuydu sanki
-
Arkadaşlar cevabında azalan verimler olan soru nasıldı hatırlayamadımda tam olarak
-
@zenginmemur o üretim tekniği farklı degıl mıydı cevabı
-
@ezgi71 evet hocam oyleymis bende hatırlayamadım o soruyu
-
@ezgi71 bende hiç hatırlayamadım hiç çözmedim gibi geliyor öyle bir soru hatırlayan yok mu
-
@ezgi71 İşletme iktisadı sorusunu diyorsunuz. Hangisi likidite oranlarından değildi diyordu. Cevap azalan verimler oranı olacaktı.
-
88 e izmir gelmez mi ya
-
@bastikler hocam becayiş tam olarak nedir