2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Soru ve cevaplarin yayinlamasini talep edemezmiyiz üstatlar. İtiraz edilecek sorular var gibi duruyor. Bu sekilde kurumun hangi secenegi dogru kabul ettigini bilmeden cok bisey yapamayiz gibi
-
Geçmis yıllarda hiç iptal sorusu oldu mu?
-
iptal olabilecek soru olduğunu düşünüyor musunuz ? Sanki iptal edilmemeye yönelik hazırlanmış gibiydi sorular
-
@tomjoad ac nin mc den buyuk oldugu soru kesin iptallik iki dogru secenek var
-
Sonuçlar açıklandı.Puanlar uçmuş.
https://gib.gov.tr/gelir-uzman-yardimciligi-giris-sinavi-yazili-bolumu-sonucu-aciklandi-1 -
Çok şükür kocaeli için mülakata kalabildim ancak bir an önce sınavımız yapılsın da ne olursa olsun diyenler, bakın henüz sağa sola dağılmadı yüksek puanlar üst derecelerin bi mülakatları hallolsun öyle gelsin bu sınava sıra dediğimizde bıktık yıldık kaç yıldır bekliyoruz diye alakasız cevaplar verenler, 90'lar havada uçuşacak dediğimizde yalnızca duymak istediklerini duymadıkları için kötü ithamlarda bulunanlar oturup bi düşünsünler şimdi
-
Doğu sinirlariyla ilgili olan sorunun cevabi Kars değil mi cevaplarda Ankara yazılmış bilgisi olan var mi
-
Bende doğu ili için mülakata kaldi:)89 la herkese hayırlı olsun
-
arkadaşlar benim gibi beklediğinden düşük alan var mı ?
-
Çok şükür 95le içerdeyim ama inanılmaz yüksek kapatmış
-
Çok şükür olmus benimde. kazanan herkesi tebrik ediyorum
-
@kovaryans Soru "... doğu sınırıyla ilgili değildir?" şeklindeydi. Bu yüzden Ankara ant. cevap.
-
@onuktekin teşekkürler tamamen yanlış okumuşum o zmn
-
Il göcum ama Puanlara bak bu ne olmuş öyle
-
Çok şükür listedeyiz Eskişehir için. Şuan Ankaradan dönüyorum. Sonucunu Eskişehir de mola verince öğrenmek anlamlı oldu. . Yanımda bir çocuk elendi. Tesellide edemiyorum. Sevincim bile indirgendi en az 85 doğrum vardı diyor. Şimdi bu adam haketmiyor muydu be çocuklar...
-
@lannisjk giremediğine göre
-
İllerin taban puanlarını nerden gorebiliyoruz
-
isim vermek istemiyorum ama iski müfettişliği kazanıp hala guy'a giren insanlar var..gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum... yazıkkk
-
hocam gördün mü puanların nasıl yükseleceğini, nasıl 90'la kapatacağını. Umarım biraz olsun çözmüşsündür piyasadaki bitikliği. İdari yargı sınavı bunun bir işaretiydi. Neyse hayırlı olsun.
-
@locke kardeşim alican hocanın çıkmış sınav sorularına baktığımda hoca zaten net açıklamıştı kurum ne kabul eder bilmem ama doğru cevap pasife aktarma kaydıdır tahakkuk diyenler var :)) kardeşim tahakkuk işlemi olması için zaten 360 olması lazım o arkadaşlara soruyorum nerde bu 360 :))))