2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sgk kazanan dguy a başvurur tamamda. Gelip buraya sgk ya kapak attık, dguy geliyor diyolar pareto ne diyosun derse ben bunu anlayamam.Burda binlerce kişi guy bekliyor, dguy bekliyor işsiz şekilde. He sen kapak attın dguy a da kapak at sonra gel buraya (guy sayfasında) hava at.Guy sayfasından bi zahmet çıkıver.
-
@Muhalba hocam iletime cevap yazdığın için yazıyorum. 5 yıldır bu sürecin içindeyim dguy ve birkaç kez de guy dan elendim bu sebeple sizin hava atma sözünün çok yersiz olduğunu
ve baska bircok sınavdan elenen gibi elendiğimi ifade edeyim. Sgk sonrası gelen birkaç ilana dahi puanim yeterli iken basvurmadim ancak merkez göç ve dguy istedigim meslekler bu sebeple basvuracagim da bu aciklamamin sebebi de sadece bu süreçte neler yaşadığımı bildiğimden yoksa kimin ne düşündüğü açıkçası umrumda değil kendimi bilirim. -
@modigliani-0 sgk da guyda daha ust gomlek keske butun guya atananlarda basvursaydi o zaman.suan sgk ya atananlardan bazilari listeye giremezdi.o zaman abi haklari olsun ben giremedim.guy olan sgkda olsun nolcak derler miydi? Emin olun bir suru kisi guy aciklandi kazandik sgkya basvurmayalim baskalari da girsin diye basvurmadi...neyse bir sey demiyorum.insanlar cok degil15 gun once ki halini bile cok cabuk unutuyormus..o listede adini goremeselerdi suan sgk olanlar dguya basvursunlar derler miydi?
-
@aroma Devlet, kapak atma yeri değildir. Diyeceğim tek şey bu size.
-
@Muhalba kapak atma deyiminin ne ifade ettiğini eminim açıklamada gerek yok. Açıkçası insanları yaftalamak tabiki en kolayı gönlünüzce olsun diyecek sözüm yok
-
Gençler istatistik p12 puan türünden gelebilir mi ?
-
@aroma sen demissinya bende bilmem kaç mülakattan elendim bilmem ne sizin yaşadıklarımız yaşadım filan sana söyle söylim sgk ya kapak atman seni çok değiştirmiş kardeşim kendine gel !
-
@sonunageldim
SGK ile GUY özlükleri eşittir
SGK ile DGUY ya da Merkez Göç karsılaştırılamaz merkez kadro her zaman kariyer yoludur -
@mrblue10, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Gençler istatistik p12 puan türünden gelebilir mi ?
Yok mu bilen yardımcı olur musunuz ? -
@modigliani-0 ozluk haklari esit ama mesleki tatmin esit degil.siz denetmen mi olmak istersiniz guy mu? Neyse herkes neyin ne oldugunu biliyor.Allah hepimizin gonlune gore versin issizlik cok zor
-
Arkadaşlar yeri burası mı değil mi bilmiyorum da Maliye'de en iyi konu anlatımlı kaynak hangisi bi fikri olan var mı? Hali hazırda guy'un eli kulağındayken ne dersiniz
-
Arkadaşlar, siz çıldırdınız mı? İşsizlik evet zor ama bu kadar da gözünüz dönmesin. Herkese düşman gibi davranmayın. SGK ve GUY'un özlük hakları 2200 ek gösterge, maaşı 5000 TL. Merkez Göç'ün ve DGUY'un ek göstergesi 3600, maaşı 6100 TL. Bugün öyle bir zamandayız ki insanlar bırakın 1100 TL'yi, 250 TL için bile iş değiştiriyor. Emeklilikte 2200 ile 3600 arasında oluşan maaş farkından haberiniz var mı?
Kaldı ki sgk denetmenliği taşra her geçen gün eriyor, önü kapanıyor. GUY zaten memurdan hallice bir ortamda çalışıyor. TK gibiler yarın yan masanıza kurulup kendisine üstad dedirtecek. Açıkçası ben böyle bi ortamda çalışacağıma üst mesleğe geçmeye elbette çabalarım. Herkesin daha kariyerli bir mesleğe, daha iyi imkanları olan kadrolara geçme hakkı vardır. Hazine'den Sayıştay'a geçenler oldu zamanında. 3600 ek göstergeden, 7200 ek göstergeye geçen adama kim kızabilir?
Kendinize gelin lütfen biraz. Her gün kendinize yeni düşmanlıklar tanımlayıp da cephenizi genişletmeyin. Bu arkadaşlara bugün "gavura" saldırır gibi saldırana kadar KURUM İÇİ için her gün haykıran @can-mavi ye, @paretowilfredo ya destek olsaydınız. TK gibi sizin hakkınıza göz dikenlerin ardından hocam hocam diye dolanmasaydınız. -
@frank benim degistiğime dair konusabilmeniz için öncelik beni tanımanız lazım. Amacım tartışma yaratmak hava atmak olamaz. Sadece uzun zamandır beklediğim merkezi kadronun konuşulması sevincine dair yazdığım bi ileti idi .Sizler de biliyorsunuz merkezi ve yaşta kadro farklarını bunlara da talipli olmanın da mantığını ne diyelim herkes kendi penceresinden görmek istediğini görür
-
@albertcamus kimse onlara başvurmasin demedi ki. Kurulan cümleler bizi tahrik ediyor. Kapak atmak vb gibi. Sgk'dan elenip guy bekleyen arkadaşlar var burda. Onları tahrik etmiyor mu sizce de?
-
@albertcamus hocam tabi ki ayni degil.ama gecen sene sgk ya basvurmayin diye ne sozler soylendi.simdi ayni kisiler rahatca su gelsin suna basvurayim bu gelsin suna gireyim diyorlar.buraya bari yazilip cizilmesin bence el insaf yani.yoksa bir insan sehir degisimi olmasi icin bile sinavlara girebilir.herkesin istegi sartlari cok farkli.cok farkli ozel durumlari var vs.. gelirse gidip basvursunlar gelmeden burda sov yapmanin anlami ne
-
Bence herhangi bir tahrik söz konusu değil arkadaşlar Siz çok hassaslaşmışsınız. Forum burası, elbette sınavlara başvuru olacak ve bu konuşulacak. Sizin şahsınızı aşağılayıcı ya da sizi itham eden, yeren, hakir gören herhangi bir cümle göremiyorum ben.
-
Neyse özür dilerim herkesten. İyi forumlar.
-
@albertcamus dogrudur hocam disardan bakan goz daha objektiftir her zaman.belki biz icerden yanli bakiyoruz duruma. Allah herkesin gonlune gore versin
-
Aromaya ayıp ediyorsunuz arkadaşlar kendisi ne zamandır ne emekler verdi şahsen tanımasamda forumdan biliyorum. Sgk dan dguy a geçmeyi istemeyecek bir Allahın kulu yoktur hiç kimse kimseyi kandırmasın. Kim guy a sgk ya ilgöç e kalıcı meslek olarak bakıyor sanki? Hepimizin hedefi merkez kadrolar müfettişlik hakimlik vs değil mi? Yapmayın ayıptır duyar kasmayın burada.
-
Sadece şu başlıkta dguy konuşmasına dair iletim den dolayı biraz yeri olmyan başlık olmasi dolayisiyla özelestirim olablir. bunun haricinde bana yöneltilen yersiz söylemlere karsi da bi kere de olsa düşünmeye davet ediyorum .issizlik fazlasiyla zor ancak bu da baskasinin kariyer yolunu tikamaya itecek cümleler kurmaya yada suçluluk duygusu yükleme kimseye hak tanimaz.