2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aytenka hocam bence hiç cevap vermeyin. Evet ortada bir mağduriyet var. Ama 13 martta da sınav var şu an. O yüzden sınavınıza odaklanın. Siz o güne hazır olun. Gerisi hakimin takdiri. Ne oluyorsa olsun ama iptal olmasın bu alım. Kolay gelsin. İyi çalışmalar
-
@city-of-justice senin bu simava girecegine inanmiyorum asla sinava girecek biri boyle konusamaz ya işin var zaten devlette calisip burda psikopatlik yapiyosun,ya yaş sınırına takilan çirkefin tekisin,ya da hic guy listeye giremedin bunlardan biri yazip insanlari tahrik edip durma yeter be bizler senelerdir evliligimizi hayallerimizi alacagimiz kararlari erteliyoruz kendine gel engelliyorum daha da tahammulum yok sana
-
@hukukcukişi boş adamın teki uzun zamandır forumda görüyorum gönderilerini muhatap almaya can sıkmaya değmez.
-
@hukukcukişi Hakimlik başlığında da bilmişlik taslayıp saçmalıyordu, gereken tepkilerle de karşılaşmıştı zaten. Dikkate alınacak biri değil o yüzden.
-
@marsiyal Yav he he
-
@estergon-kalesi Hakimlik başlığında sınav ertelenmez dedim ve ertelenmedi boş yapmayın uza şimdi
-
Facebook grupların da 'Alım iptal olup süreç yeniden başlasın' diyen kişi demek ki buymuş @city-of-justice
Ben DUY eski sistemde yapılsın dedikçe bunun gibileri sözlü olsun demişti. Şuan birçok arkadaş bunun savunduğu sistem yüzünden mağdur oldu. Şimdi ise süreci yeniden başlatmaya çalışıyor ve orada mağduriyet oluşturacak. 35 yaş sorunda listeyi yeniden düzenlemek varken bunu gibileri süreci yeniden başlatmak istiyor. Bence bunlar KPSS-Alan adayı değil. Bunlar KURUMİÇİLERdir. Süreci uzatarak KURUMİÇİLERE yol açmaya çalışıyorlar. -
Ve bu kişiyi @city-of-justice engelleyin. Sınava az zamanımız kaldı. Boşuna bu düşünceyi sahip kişilerin yorumları okuyarak vakit kaybetmeyin.
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıFacebook grupların da 'Alım iptal olup süreç yeniden başlasın' diyen kişi demek ki buymuş @city-of-justice
Ben DUY eski sistemde yapılsın dedikçe bunun gibileri sözlü olsun demişti. Şuan birçok arkadaş bunun savunduğu sistem yüzünden mağdur oldu. Şimdi ise süreci yeniden başlatmaya çalışıyor ve orada mağduriyet oluşturacak. 35 yaş sorunda listeyi yeniden düzenlemek varken bunu gibileri süreci yeniden başlatmak istiyor. Bence bunlar KPSS-Alan adayı değil. Bunlar KURUMİÇİLERdir. Süreci uzatarak KURUMİÇİLERE yol açmaya çalışıyorlar. -
@city-of-justice Ya ne kadar yakışıksız ve manipülatif bir uslubunuz olduğunuzun farkında mısınız genel olarak? Hep bir tartışma modu hep bi üstten bakma tavrı.. cok degisik..
-
@hayırlısı035 Ya şaka gibisin bir önceki sayfada facebook hesabım yok diyorsun ve o ucube yazıyı yazanın benim olduğumu iddia ediyorsun. Bence sen var ya en iyisi yarından tezi yok psikologtan randevu al. İçine Baba Vanga kaçmış diyeceğim ama Baba Vanga küfreder şimdi
-
@hayırlısı035 engelledik , mutluyuz
-
@aytenka katılıyorum. Ertelenmez kurum bu kararı danışmadan arastırmadan almaz. Ertelenmeyecegine eminim. Avukat da kurumun kararı dogru dedi. Çünkü atama zamanı gelince yas sınırını gecmiş oluyorlar. Önemli olan sınava girme degil atanma tarihi
-
@güneşşş DSİ sınava giriş tarihinde yaşı tutmasına rağmen atama tarihinde yaşı tutmayanı almamıştı. Mahkeme YD kararı vermişti
-
@beyaz-fil Sonucun ne olacağını biliyoruz ancak kabullenmek istemiyorlar neyse ki vakit azalıyor alışacaklar.
-
@güneşşş Gözünüzde GİB'i çok büyütüyorsunuz emin ol onlar bile bu işin buralara geleceğini kestirememişlerdir. 13 Mart sonrası YD kararı gelirse hadi bakalım yine arkadan dolanacak mı mecburen mahkeme kararını uyacaktır.
-
@beyaz-fil sizde galiba yd çıksın istiyorsunuz. Sürekli aynı şey üzerinden yorum. Allah aşkına artık şu mu olur, yok şu davada şöyle oldu demek yerine kapatın artık konuyu. Zaten dava açıldı. Şurda 20 gün kalmış sınava. Gidişatı çok merak ediyorsanız davayı açan avukat hocamız var onunla irtibata geçin.
-
Başlığa dönem dönem bakıyorum ve gerçekten uzun süredir gelmesi için çokça çaba sarfedilen bir ilanın bu şekilde belirsizlik ve tartışma ortamına sebebiyet verdiği için yadırgıyorum. Burada tek sorumlu GİB'tir. Süreç maalesef bu hale gelmemeliydi. 1 Ocak öncesi verilmiş bir ilan pandemi dolayısı ile ertelenmiş bir bakıma ortada mücbir bir sebep var ve hukuk devletinde kişilerin kazanımları asıldır. Bu süreçte 1 vatandaş dahi mağdur oluyorsa çoğunluk mağdur olmasın mantığı ile hareket ediliyorsa o halde hukuk devleti olmanın bir anlamı kalmaz. Hukuk dediğimiz şey azınlığın çoğunluğa, zayıfın güçlüye ve fakirin zengine karşı olan hakkını savunmak değil midir? Sürecin içine dahil değilim lakin mağduriyet alenen mevcut ise giderilmeside elzemdir. Burada yapılacak en rasyonel eylem o 27 arkadaşın GİB tarafından sürece tekrar dahil edilmesi ve sınavın belirlenen tarihinde gerçekleşmesidir. İş mahkemeye bırakılmadan bu durum idari tasarruf ile gerçekleşir ise kimse mağdur olmamış olur düşüncesindeyim. Hayırlısı olsun diyorum.
-
Son tekrarlarinizi hangi kaynaklardan yapıyorsunuz not mu okuyor bol bol soru mu cozuyorsunuz
Dönüşüm hukuk soruları falan nasıl olur mu sınav için -
Ben kazanamazsam çok zor bir süreç beni bekliyor bizimkiler sürekli söyleniyor ders çalışmama kaymakam mı Olcan millet vekili mi Olcan diyorlar köyde işler başlıyor ben ders çalışıyorum üzerimde çok büyük baskı var sizler nasılsınız bilmiyorum
-
@homecinomiss Aşağı yukarı bizler de aynı durumlardayız.