2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@su28a yok hocam temelim yoktu , sadece turkce iyiydi bende ama kpss a calisma temposuna alismisiz b viz gelir 70 taban puanla kapadigida oluyor buyuk alimlarda .Tabi klavye onemli mulakat asamasina kalmak icin .
-
@bsknkpss hocam özelden yazar mısınız başlığı meşgul etmemek adına sormak istediklerim var
-
Merhaba arkadaşlar sizce kurum sınavı çok yüksek kapatır mı 75 civarı il olur mu yoksa hepsi 80 üstü mü kapatır
-
arkadaşlar merhaba sınava giriş belgesi yeniden yayınlanacak mı ?
-
@tomjoad sanıyorum evet sınavdan 10 gün önce diye biliyorum
-
@aytenka aynı okullar mı olur acaba diye ihtiyaden sorayım hocam bilginiz var mı
-
Tahminim kpss puanlarına yakin kapatır.önceki seneleri inceledim genelde 1-2 puan üstünde kapatmis, ayni kapatan ya da altında kapatan illerde var.76 yla kapatan bir il en fazla 4 puan oynar yani olağanüstü bi durum olması lazim.bu sınavda da öncekilere benzer olacağını düşünüyorum çünkü kendimden pay biçersem sınav ertelendiginde daha iyi durumdaydım, çalışmaktan sıkıldım, vicdanım rahatlasın diye çalıştım ve artik boşverdim.eminim benim gibi bu ruh halinde olanlar vardır.kpss puanlarına yakin kapatır izmir en fazla olur o da vs 85, 86 tahmin ediyorum
-
Rüyamda adımı asil listede gördüm. Çığlıklar sevinçler ailenin gözyaşları.. Gerçek gibiydi. Öyle güzel bir duygu ve hismiş ki. .
Allahım adımızı asil listede görmeyi nasip etsin. O müthiş duyguyu yaşamak emeklerinn karşılığı almak allahım nasip et -
Eğer rüyanda geçtiğini görüyorsan gerçekte de geçersin merak etme demekki sınava hazırsın:)benimde geçen gün rüyama girdi tam tersi sınavdayım muhasebede o kadar saçma sorular sormuşlar ki ( muhasebeyi bosladigim donem) 20. Soruya kadar hepsi yanlış panik yapıyorum ve ilk sorular muhasebe:))ertesi gün Allahtan rüyaymış dedim o his de çok kotu sınavda bisey yapamadıgini ve surenin bittiğini görmek:)
-
@earth11 gecen sene ilgocte onceki yillar 72 lerle taban puanlari dediler 85 le kapatti megerse sinav basitmis herkes yapmis, yani bence sorularin zorlugu cok etkiler tabanpuanlari o yuzden kestiremeyiz gibi.
-
@rabia89 ama önceki yılları inceleyince bir yıl zor bir yıl basit olmuş ya da iki yıl zor bir yıl basit ama taban puanı pek oynamamis.guy 2011-2017 kurum sınavı taban puanlarını inceleyin genelde yakin kapatmis.ona dayanarak söylüyorum tabiki bilemeyiz ne olacağını 2018 zormus dediklerine gore bu sene basit olabilir.ama 76 kpss puaniyla kapatan bi yer tutupta 80 in çok üstünde kapatmaz 81,82 olur ama şahsen ben 76 kpss taban puanlı bi yerin 78,79 la kapatacağını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar sizce kurum sınavının açıklanması ne kadar sürer ? Sonuçlar açıklanırken mülakat tarihlerini de verirler mi acaba
-
@yenikeynes bi tanıdığım vergi dairesinde çalışan, yaz a ise başlatırlar dedi bu alımla da eleman ihtiyacı bitmez dedi istanbul için ozlellikle çok ihtiyaç varmis. bu sene alımın az olmasının nedeni bence seneye de bi alim yapacaklar buna yila böldüler.zaten bakan açıklama yapmıştı boyle planları olduğunu.çok sürmez bence idari hakimlik 12 aralık guy dan bir hafta önce yapıldı mülakat tarihi nisanmış.bu da cumartesi sınav olur o günün gecesinde ya da sabahında sonuç açıklanır çok geçmeden mülakat yapılır çünkü ihtiyaç var uzamayacagini düşünüyorum.
-
Arkadaşlar şu zamandan sonra soru çözümüne devam mı etmek yoksa konu tekrarına mi başlamak lazım ? Guy çıkmışlari çözdüm . Acil tavsiye verir misiniz nasıl ilerlemek mantıklı olur ?
-
@su28a Bence konu hocam. Konuyu sağlam bilirseniz her türlü soruyu yaparsınız.
-
Mahkemelerden ses var mı duydunuz mu hiç?
-
Arkadaşlar Karadeniz bölgesinde vaka sayıları arttığı için 15 günlük tam kapanma düşünülüyormuş ulaşım vs dondurulacakmış Ankaraya gidiş dönüşte sıkıntı olur mu acaba uçuşlar falan iptal edilir mi sizce
-
Hocam geçen yılki ilgöç sınavında en az 3 soru iptal oldu bildiğim kadarıyla o yüzden almam gereken puandan yüksek gelmişti bana öyle hatırlıyorum 81 82 doğru ile kapattı bildiğim kadarıyla
-
@ztrkrdvn kpss de kaçla kapatmıştı?
-
@earth11 yaaa umarım öyle olur çok teşekkür ederim cevabınız için