2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@adamsmiths kurum mağdur olanları arıyormuş bununla ilgili hocam. Muhtemelen arayanlara “35 yaş mağduru musunuz?” diye sormalarının sebebi bu olabilir.
-
@locke bilgilendirme için teşekkürler öncelikle hocam yalnız doğru mu anladım sadece dava açan 10 35 yaş arkadaşlar için mi uygulanacak karar bu bana pek mümkün gelmedi ama
-
@extraordinary rica ederim. Tabii ki mümkün olmamalı ama öyle şeyler konuşulmuş. Kısmen dahi olsa ayrı ayrı istenebiliyormuş. Karışık dememin sebebi de buydu zaten. Şu durumun netleşmesi lazım öncelikle. İdarenin kararı beklenmeli hocam. Yine öğrenebildiğim bir gelişme olursa yazarım tekrardan.
-
Sınavın tarihinde olmama gibi bi durumu kalmadı değil mi?
-
2 hafta var sınava, cepte olan ihtimallerden biri de; SINAVIN ERTELENMESİ. Açıklaması: Kan kusturalım şunlara da görsünler bir daha guy ilanı beklemeyi.
-
@kpsslik bu saatten sonra ertelenmez herkes ulasim biletlerini aldi yerlerini ayirdi 5000 kisi magdur edilmez diye dusunuorm zaten 3 unde de sinav giris yerleri aciklanir hocam eski liste ile yapilir bu sinav ders calismaya devam
-
Katılıyorum siz gibi düşünüyorum bende . Erteleme olacak olsaydı hemen bir duyuru gelirdi ki insanlar bilet almasın mağdur olmasın diye
-
Bakalım nolacak
-
@rabia89 evet hocam süreci daha da uzatmazlar artık iyi calişmalar
-
valla şu belirsizlikte bilet falan almam kusura bakmasın kimse zaten liste 10 gün kala açıklanacak acele edipte tekrardan bir olumsuz durumda kendimi niye mağdur edeyim. sonra ben mağdurum demeyin alanlar için söylüyorum aceleniz ne derler adama biz daha listeyi açıklamadık ki derler.
-
@elara sınav siz alın biletinizi hertürlü yapılacak bence 13 martta ertelemezler bunu düşüneceğimize asıl sıkıntı sınava girdikten sonra iptal etmeseler barii
-
@sherlock ben böyle bir durum olacağına ertelenmesini tercih ederim... çünkü o direk iptal demektir...
-
@elara
açıkçası baskı altında alınacak anı kurtarmalık bir kararla mülakat aşamasında daha büyük ve uzun sürünceme ihtimalleri beni de korkutmuyor değil -
@düdüklütencere2 aynen bende korkuyorum telafisi olmayacak durumlara sebep olmasından korkuyorum. umarım hayırlısı olur diyorum Rabbim kimsenin emeğini zayi olmasına izin vermesin inşallah
-
@locke, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@extraordinary rica ederim. Tabii ki mümkün olmamalı ama öyle şeyler konuşulmuş. Kısmen dahi olsa ayrı ayrı istenebiliyormuş. Karışık dememin sebebi de buydu zaten. Şu durumun netleşmesi lazım öncelikle. İdarenin kararı beklenmeli hocam. Yine öğrenebildiğim bir gelişme olursa yazarım tekrardan.
arkadaş çok güzel açıklamış idarenin kararı beklenmeli bence en önemli nokta bu diyorum ve bu arkadaşa bilgilendirme yaptığı için ayrıca teşekkür ederim
-
Pzt bir an önce açıklığa kavuşmali ki bizlerde ona göre kalacak yer ayarlama bilet işlemlerini halledecegiz
-
Rica ederim. Pazartesi öğrendiklerimi hızlıca yazmaya çalışırım yine.
-
@locke sağolun hocam
-
Sizin öngörünüz erteleneceği yönünde mi peki?
-
Arkadaşlar muhasebe geçmiş yıllardaki gibi gelir mi acaba çıkmış sorular oldukça kolay cunku ne düşünüyorsunuz? Son çalışmalarınızda neler yapiyorsunuz? Sınavın ertelenme ihtimalini hiç düşünmeden çalışıyorum ben.hayirlisi olsun bakalım