2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@nimesay ben açıkcası kendi tarzında devam edeceğini düşünüyorum ama 3 yıldır sınav yapmıyor radikal kararlar alıp soru tarzını komple değistirir mi diye de düşünüyor bazen insan ama pek sanmıyorum. Kendi adıma bol konu/soru.
-
@extraordinary çok teşekkür ederim
-
@nimesay hocam bu sene hiçbişiy normal gitmiyor ben daha zorlayıcı ve özgün sorular sorulacagını düşünüyorum malum 2 kere ertelendi sınav biz bunları zorlayalım diye düşünebilirler brnimki sadece tahmin konu atlamayın siz
-
@sherlock doğru söylüyorsunuz her şey absürtken sınav sıradan olursa şaşırtıcı olur zaten en zora hazırlanmak lazım teşekkürler
-
Maalesef yok. Ertelenmemesini ümit ediyorum sadece.
-
@locke hocam bir haber gelmedigi için duyuru falanda yapılmayinca zaten bana da ertelenmeyecek diye geliyor . Ertelenecek olsa hemen anında duyuru gelirdi diye düşündüm
-
@su28a belge isteme işi biraz can sıkıcı oldu. Yoksa ben de öyle düşünüyorum.
-
@nimesay ya sınavın basit olacağını düşünüyorum 2018 zordu ki bu sene çok ihtiyaç var kurum taban puanın altında kalsın istemez eleman lazim sonuçta.ayrıca zor olması daha iyi sonuçta herkese zor basit olursa çalışmayan da yapar.basit olacağına zor olsun daha avantajli
-
@locke bende be yazıkki ertelenecegi düşünüyorum dava isini 10 günde halledemez yine itirazlar olur en az 2 hafta ertelenir
-
@locke belge istemeyi siz erteleme olacağı için mi isteniliyor diye düşünüyorsunuz hocam ? Belge konusunda ben fikir yürütemiyorum.
-
Arkadaşlar yürütmenin durdurulması kararına itiraz oldu mu acaba bilgisi olan var mı
-
2 hafta ertelense şükredecegimde ama yine belirsizliğe girecek diye korkuyorum.
-
@su28a Mesela kurum ben ek sınavla filan uğraşamam karar belgelerini alayım herkesi aynı anda sınav yapayım derse “ee belgeler yetişmedi” bahanesiyle erteleyebilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
-
@earth11 kesin konuşmamak lazım. Bekleyelim bakalım yarın ola hayrola.
-
@nimesay kolay sorular bile bazen hata yaptırıyor. Kolay ya da zor olacak diye düşünmeden çalışın hocam. Ayrıca sınavda zaman bol. Zor olsa bile sıkı çalıştıysanız yaparsınız. Hem nasip işidir bu. Buna engel olunamaz. Size zor olacak ki başkalarına nasip olsun ya da başkalarına zor olacak ki size nasip olsun.
-
Aynen az kişi için ek sınav yapmak mantıksız geliyorr bana da yapılmışken toplu aynı anda yapmak daha mantıklı
-
@locke kesin konuşmam:) ama görünen o ya ertelenmese asil erken açıklama yapilir.)dava sureci var 15 günde savunma verecek çok uzun sürmez ama bir hafta zaman alabilir tek tek aranıyor bilgisi de var tabiki sadece tahmin ama hislerim kuvvetlidir:)herkes 13 martta sınav olacakmış gibi çalışsın zaten çok uzamaz en fazla bir iki hafta diyorum
-
@locke tabi nasip bu teşekkür ederim
-
@locke umarım yarın aciklama yaparlar da , surundurmeye devam etmezler. Bizde önümüze sağlam kafayla bakarız
-
Arkadaslar gelir uzman yardimciligi maasi nekadar acaba