2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Dguy_Guy benim 2018 puanı 72 ve sıralama 13 bin civarında
-
Hala bu ay gelmeyeceğini düşünen var mı ?
-
@lannisterjk ben maalesef Hocam... öyle bir güvensizlik Bakana karşı...
-
Bence en fazla 1500 gelecektir hepsini guy icin harciayacaklarini zannetmiyorum.
-
@strtmn vmy ve dguy aynı anda geliyor ikiside bu ilanda olacağını sanmıyorum birde Mhuy ne bileyim ki çok bekledik onu adını bile unuttuk bence bu tamamı Guy olur
-
@Aspirik 1500 guy 300 vmy 200 dguy gelecek bence
-
O kadar ilan bekledik ilan il goç ilaniyla cakismasa bari
-
@mbguy
Çanakkale'de Bakan bey ile konuşan yakın arkdaşımdan alıntı;️GUY 1-2 hafta içinde kesin gelecek
️DGUY ile ilgili müspet çalışmalarımız var. 1-2 ay içinde birşeyler olacak
İlgili tweet: https:// t. co/ DZYe0Gay3pVmy ve dguy zor gibi bu ilanda.
-
@Dguy_Guy bence tek başına Guy yeter isteyen beğenmeyen basvurmasin dguy u falan beklesin
-
@Dguy_Guy bu tweete bilmeyen yoktur herhalde, guy ilanı beklemek kaydıyla tabi kiii. O değil de o zaman, dguy yok dersek o 2000de geriye mhuy ila vmy kalıyor. Vmy'de kesinlikle yok diyebilir miyiz @paretowilfredo ? O zaman 250-300 mhuy ihtimali? İnsallah.
-
@Dguy_Guy Hocam yanlış biliyorsam düzeltin lütfen, 2000 kişi 2020 yılı içersinde hmb bin yapabileceği toplam personel alımını kasdetmiyor mu?
-
@Dguy_Guy Şöyle olabilir. Ornegin 2000 atamanin hepsinin kullanilacaginin garantisi var mi ? 1750 guy icin simdi kullanilir, 250 dguy 2 ay sonra kullanilir. Allah herkesin gönlüne versin ancak bu tip durumlarda olabilir. 1500 ve uzeri sayida olursa zaten her turlu isimize gelir.
-
@strtmn Kadro ihdasının direkt Başkanlığa yapıldığını, Bakanlık üzerinden yapılmasının ne anlama gelebileceğini yazdim dostum yukarıda.
-
@paretowilfredo üstad beyin jimnastiği yaparken unutmuşum, neden kızıyorsun
-
@d3mir3l Yeterlilik sınav tarihleri açıklanmış 2000 küsür kişi var bu atama izni yeni alımı mi yoksa bu mülakata girecekleri mi kastediyor acaba
-
@mbguy yalnız burası çok iyi bir detay. 2020 yılında bakanlığın alacağı toplam personel sayısı. Gerçekten burası önemli olabilir.
-
@paretowilfredo @strtmn "Sonra diyorlar, admin faşist"
-
@plansız üstad, hayatın olağan akisi içerisinde müthiş bir beyefendidir. Amaaa sirazesiyle bir oynarsanız, korkun
-
@strtmn bence en az 1750 kişi guy zaten guydan başka hali hazırda bı hazırlık yok
-
Dostlar 2000 sayısında mali hizmetler uzmanlığı yok.Hatta vmyde yok.Ya hepsi guy yada guy dguy olur