2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gozde41 buranın bi uygulaması olsa da ilan gelince bildirim düşse
-
@mbguy aynen öyle olsa keşke
-
Arkadaşlar bir sorum olacak ben iibf mezunu şuanda da hukuk üçüncü sınıf öğrencisiyim guy için bunun bir avantaj veya dezavantajı olur mu
-
@gozde41 ekşide yazsaydınız bunu "hukuk okuyorum demenin başka yolları" tarzı bir cevap yazarlardı bir sıkıntı olmaz.
Allah için nasıl bir sıkıntı olabilir? -
@cemalicoşan bence arkadaşın sorduğu mantıklı. Çünkü komisyonun gözünde bu kurumda durmayacak imajı veriliyor.
-
-
@cemalicoşan aslında biz bunları önemsiyoruz en ufak ayrıntı bile düşünüyoruz.ama gerçek öyle olmuyor. İşi olanlar geçiyor mülakatı.benim gibi 4 senedir bekleyip işi gücü olmayanları hala eliyorlar. Benden daha kalıcımı var kurumda bunu anlamıyorlar mı sanki birde seçtiğim ilede hep dikkat ediyodum ailem istanbulda diye hep orayı seçiyordum bakın burdan gitmem diye 3 defa istanbuldan elendim daha da tövbe yazmam istanbulu
-
@kamu istanbul benide yakti zalım istanbul
-
2020 kpss den sonra guy ilanı bizler için değilde kurum içi bekleyenler için mi gelecek miş yanlış mı okudum o zaman diğer guy ilanı 2021 kpss sonrasına mi kalacaktır bizler için arkadaşlar ,( yani bu ilanda il tercihim tutmazsa vs bı sonraki aşama için merak ediyorum . Puanim 73 çünkü
-
-
@dderya -
Diğer bir konu da kurum içi konusu. Kurum içi bir sonraki açıktan GUY alımını bence malesef en az 1 sene öteleyecektir. Çünkü onlara 5 sene içinde uygulanacak 2 sınavın sözü verildi. Kanuna bağlandı. İki alım sürecine birden girmeyecektir diye düşünüyorum GİB'in ve Bakanlığın. Onların lehine bir KPSS şartı düzenlemesi gelmedi ve KPSS sonrasına kaldılar. Sizlerin süreci bitince muhtemeldir ki onların ki başlayacaktır. O süreçte de yeni bir GUY alımı olması bence zor. GİB ne zaman alımların arasını açsa sayıyı yüksek tutmuştur. Tüm alımların istatistiklerini yayınladım. Oradan da bu eğilimi gözleyebilirsiniz.
Bu yazılanı sormuştum hocam yani 2020 kpss den sonra gelecek olan herhangi bir guy ilanı kurum içine mi gelecek ? Öyleyse 2020 kpss den sonra bekleyenler 2021 kpss mi bekleyecek ? -
@Su28A evet hocam. yazılanlar tam olarak bunu gösteriyor maalesef. 2020 kpssliler de 2018ler gibi 2 yıl bekleyecek muhtemelen.
-
@cemalicoşan evet bende kurumda durmaz imajı olurmu diye sormak istemiştim
-
@gozde41 hocam benim fikrim olur okudugunuz bölümü elinizden geldiği kadar saklayın en azindan bu yuzdenmi elendim demeyin.diger bir konuda Gecen alimda baska kurumda calisan uzman yardımcısı duzeyinde ola n bi arkadasim alinmadi ama duz memur olan alindi nasil stratejileri var cozmus degiliz o ayri konu
-
@fatos anladım hocam teşekkürler benim bi abim de guyken sgk denetmen oldu şimdi de vmy oldu girdigi her mülakatı kazanıyor böyle durumlarda var yani bakalm bekleyip görecegiz
-
@gozde41 o zaman Allah abinin şansından vermistir insallah sana da
-
@fatos strateji yok referansın varsa giriosun..
-
@Gazi06 onuda düşündükçe insanin morali bozuluyo hocam bizde kismet nasip diye bakiyoz artik sınav geliyo bi ayri seviniyoruz sonra elenip bir ayri üzülüyoruz napalim vardir bir yerde kismetimiz diyip ayaga kalkip devam ediyoruz...
-
Arkadaslar aksam 20 de twitterda etkinlik var yas sınırı nin esnetilmesi icin..katılırsanız sevinirim
-
@Gazi06 referans falan yok asla ama yinede ders çalışıyorum bı umut . Belki referanssiz da atanan vardır onlardan biri olabilirim bende diye .. Hayaller