2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İİBF GUY ETKİNLİĞİ
Bu kritik zamanda biraz vakit ayırarak hem nefes alalım, hemde asıl hedefimizde ki ilan için Sayın Bakanımıza @BeratAlbayrak çağrımızı yenileyelim.
3000 GUY ilanı için herkesi 2020'nin ilk sponsorlu etkinliğine davet ediyoruz.
#iibftakip
#İİBFSponsorlu bu etkinliği kaçırmayalım guy için artık ilan geldi desek yeridir bu saatten sonra çok fazla bir şey değiştirebileceğimizi düşünmüyorum lakin iibf için önemli sayıların yer aldığı Gümrük ve Ticaret Bakanlığının uzman yard. ve 1000+ olarak gelebilecek gümrük muhafaza muayene vs için iyi bir etkinlik olabilir sonuçta guy sınavında ve mülakatında elenenler olacak bu kişiler için ikinci şans olabilir
-
Bakanımız yarın sivastaymış.
Çanakkale’de ki yine arkadaşlar sorarsa guy için bakan görüyorsunuz gayet de bilgi veriyor -
Bir vekil meclise yine bir kanum teklifi vermis katipler hakim olsun diye.hay allahim ya bizim kurumicinide sunan vekil bu.insanlar tepki gosteriyor twitterda biz sesimizi cikaramamistik ama bunu gecirttirmezler.nasil bir cikar ugruna bu yapiliyor aklim almiyor.adina da ayni bizde oldugu gibi kariyer yukselme vs demis.buna yukselme degil meslekten meslege ATLAMAK denir.bizim ki katakulliyle oldu keske olmasaydi ama keske biride bu haksizliga engel olsa bir mucize olsa da o kanunu mahkemeye vs tasisalar avukatlar
-
@merasim34 evet sayıyı sorsalar, yaş maduriyetini ve tek tercih sıkıntısını belirtseler iyi olur.
-
@sonunageldim Bu burada dursun o halde, yarın bir gün vekile denk gelip, önce gib şimdi hakimlikteki kurum içi sevdasının sebebini sormak isteyen olursa:
-
Biz, tarihe notumuzu düşelim, gerisi İİBFSBF li kardeşlerimize kalmış.
-
@sonunageldim Bunu yapan insanın devletin geleceğine dinamit yerleştirdiğinin farkında olmaması mümkün değil. Nasıl bi menfaati var da bunu yapıyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
-
@tekinn08 hocam ben bu konuyu araştırmıştım birisi bana 1aylık yedek subayken atandığını ve kuruma dilekçe yazdığını 11 ay sonra yani terhis olduktan sonra ise göreve başladığını söyledi ayrıca sınav ve mülakat içinde müsade ediliyormuş gitmeye
-
@plansız Bu Özgür Özel'de sözde Fox tvde milletin hakkını savunuyor(sözde). Hepsi iki yüzlü. Halkım ise garip, habersiz..
-
@politics06 düşünmek değil öyle hocam zaten başka açıklaması yok katip hakim mi olur adam b grubundan atanmış belkide hayatında hukuk dersi görmedi ne halt yemeğe gelecek hakim olacak oldu olacak her iibf mezunu için lise mezunu atasınlar alsınlar benim diplomamı bundan daha çok acı çekmem eminim
-
@Baelish bir abi bana şunu demişti tv akşama kadar kavga ederler akşam aynı sitede komşuluğa giderler ben kimseye ondan güvenmiyorum hayatları yalan dostum
-
@plansız ya kesinlikle haklısın bizim yanımızda gençlerin yanında duruyormuş gibi gözüken bir taraftan yaptıkları siyasi plan için sendikali emekli insanların oylarını almak için türlü türlü işler yazıklar olsun ne diyim ülkede sosyal demokratım diyip birilerine biyerlerin peşkeş çekildiğini ağzına dolayanlarlar kendi çıkarları oy beklentisi olunca nasılda peşkeş çekmeye gönülluler
-
-
@Baelish bugün Tr'nin %90'ının sevmediği bir politikacı "her gelen kendi rejiminin inşasını yapmakla meşgul, halkın ve demokrasinin derdine kimsenin düştüğü yok..." demişti. Çok haklı...
Özgür Bey eczacı lâkin Türkiye'de söz hakkı sizdeyse hemen herbokolog oluveriyorsunuz!!
Artık düzenin sendikalarından ve onların, temsiliyeti oldukça vahim kararlarından kurtulmak için çözüm üretmek gerek.
Nasıl ki Barolar Birliği üniversite taban puanlarına kadar müdahele edilmesine vesile oluyorsa, örneğin 2030'da kurulacak "Kariyer Memurluk Meslek Sendikası" da kendi bünyelerinde çalışan ve çalışacak olanın hakkını öyle savunabilmeli.
Bu iş Kamu-Sen'le ötekiyle berikiyle olacak iş değil.
Göz göre göre "bir kere aldık tamaam biz bu çaycıyı supervisor yaparız"a evriliyor... -
Destek olabiliriz arkadaşlar
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1214938513633955848
-
@cemalicoşan neden lafı bu kadar çevirdiniz anlamadım sırf özgür özel denilen şahsi elestirmemek için bütün kurulu düzeni elestirdiniz yazık. Ayrıca iktidari canla başla eleştiren arkadaşlarımın burada özgür özel e söyleyecek iki cümlesinin olması üzücü hem de kurumiçi meselesi mevzu..
-
@akncıı Sizce, arkadaşımız malum vekili eleştirmemiş mi, bir kez daha okumanızı tavsiye ederim.
-
@plansız sağolasın bazen görmek istemeyince göz de görmez...
@akncıı ağabeylerin de onca düşmanları varken 'akıncı' ünvanıyla bizlere hücum ettiler aynı refeksleri sende de görüyorum güzel kardeşim (buradaki kardeşim eşitlik anlamında üstünlük anlamında değil)
Adama herbokolog demişim, geldiğinizde demokrasi değil kendi sisteminiz için çaba sarfedeceksiniz demişim daha ne deyim güzel kardeşim?
Ağabeylerin gibi eleştirdiğim güruha karşı namaza duracak değilim ya
-
@cemalicoşan @ShaCo bari beğenmeden sen okusaydın be Hocam önyargıları kırmak zormuş gerçekten.
Her şeye rağmen benim tarafım işsizlikle, geleceksizlikle boğuşan, kendimin de bile isteye dahlolduğu gruptur.
Allah hepberaber sonumuzu hayretsin -
Vekilin twitterda ki gonderisinin altinda 50 yorum var 2 3 tane iibfli var bizde kurumici tepkimizi yazalim muhakkak gorur bir ise yarar belki