2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İnşallah tek il seçimi kalkar mhuy gibi bir alım süreci olurda referansına güvenenlerin umutları yok olur.
-
@paretowilfredo hocam mülakatın kalkma ihtimali yok mu ? Yani öğretmenler gibi kpss kurum puanıyla yerleşme durumumuz
-
Dostlar değişikliklere dair teferruatı bilmiyorum lakin bir şeyleri daha net belirtmek adına olduğunu biliyorum. Uygulamanın daha net olması adına yapılması planlanan değişiklikler. Muğlak ifadeler söz konusu ise bunların daha kati kaidelere bağlanması gibi.
-
Guya kaynak neler var arkadaşlar güncel olarak tavsiye edebileceğiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum
-
@amirim vardı bi aralar buralarda sınav tarihine kadar herşeyi söylerdi değerli bilgilerini duyumlarını anlatırdı lakin forumdaki bir kaç densiz bu sene 108. Dönem kaymakamlık sınavı yüzünden üstadın gereksiz üzerine gitti ve forumdan uzaklaşma kararı aldı ...
-
@gencbiraday Amirim sevdiğimiz bir abimizdi janti adamdı, adabı çok iyi bilirdi duyumlari cok ıyidi. mesela ben bilmem.
çok alınırdı, ben alınmam
bu forumdaki arkadaşlar abi kaymakamlık ilanı ne zaman gelecek dediğinde sırtını dönerdi ben dönmem.
Ustad 300 kişilik mi ilan gelecekti dediklerinde dalga geçerdi. ben geçmem
Amirim sevdiğimiz bir abimizdi ama ilanıda bi tuhaf dağıtırdı.
Amirim bu foruma şöyle fiyakalı giriş yapardı , ama biraz da sert konuşurdu. ben arkamı arkadaşlara verince, şöyle yaslanırım bi geriye duyumları mi paylaşırım.
Duyum sende kalsın kardeş, arkamda durma yeter. -
3 il tercihinde puanlar kaça düşer. Nasıl bir hesaplama yöntemi kullanılabilir
-
Bakanımız bugün SİVAS ve TOKAT'ta olacakmış arkadaşlar orda olanlar lütfen ulaşmaya çalışsın aklına hangi alım geliyosa sorsun
GUY, VMY -
@cemalicoşan "üstelik son GUY sorularıyla ayrışmasına rağmen- çıkmış soruları defalarca döndüğünü ifade etmişti."
Hocam ayrışmak derken ? Bir de çıkmış sorular dediğiniz guy çıkmış sorular mı genel mi ? -
@eomer mhuy nasıl aliyo hocam
-
-
@lannisterjk son GUY sınavı, önceki GUY sınavlarından bir nebze zormuş ya onu kastettim.
Evet çıkmış GUY soruları. -
Sizce Bursa yada Balıkesir bu senede alım yapar mı
-
Tek il tercihi kalksın da daha ne isteyeyim
-
@gozde41 bende dogulari merak ediyorum kacla kapatir
-
Her alım öncesi aynı muhabbet sonuç tek il yine. Malesef durum böyle
-
Maalesef İİBF'nin temsilcisi diye şişirdiğiniz bu tip ne idüğü belirsizler oldukça iki adım ileri gidemeyiz. İlan yayınlamaktan ve her post altında işsiz gençleri tahkir etmekten azarlamaktan başka bir şey yapmayan şu tip hesapları şişire şişire başımıza bela ettiler. TK gibiler de böyle idi. Adama sorarlar komik olan nedir?
İİBF için bir çivi çakmamış, en çok uğraşan adamlara laf sokmakla meşgul bu adamlar kurum içi meselesi gelirken tek bir kelime etmediler. Göz göre göre kurum içi kanunu çıkarken kafalarını kuma gömdüler. Özgür Özel in tasarısında komik ne bulmuş acaba bu ne idüğü belirsiz hesaplar insan merak ediyor. -
@Godot Eh ne bulacak hocam? Bir şey bulacak düzeyler yok ki bunların Hayatlarını İİBF'lileri sömürmek üzerine kurmuş, sömürü düzeninden nemalanan, egolandıkça insanları hakir gören iibf'nin temsili noktasında çöp seviye maalesef. Çok dikkate almaya değer değiller.
-
Ya hu bunları ne diye dikkate alıp da buraya taşıyoruz ki sevgili @godot kardeşim. Daha Özgür Özel'in önerisini geri getirilen kota ile beraber değerlendirmekten aciz, sınav ve alım cahili bir arkadaş kendisi. Gördüğüm kadarıyla da dernekle de etkileşim içindeler. Dernek hesabını yönetenlerle bunlar aynı kişiler olabilir hatta. Çünkü sürekli olarak birbirlerinden re-tweet yapma durumları var.
Dernek de maalesef kurumsallıktan ve profesyonellikten çok uzak durumda. Bu tip adamlarla ilişiğini kesmeden İİBF - SBF mezunlarına fayda sağlaması zaten mümkün değil. Düşük profilli, fazlasıyla cahil bu tip adamlarla bunca mezunun hakkını temsil etmesi çok mümkün değil.
Bu hesabın dili ile derneğin dilinin çoğu konuda uyumlu olması çok acı. İİBF mezunlarının çok daha üst profilde bir temsile, daha kurumsal çalışmalara, adaylara daha faydalı çabalara ihtiyacı var. Bir kaç sene evvel güneydoğu illerinden biriydi yanılmıyorsam, yerel çapta bir İİBF derneği kurulmuştu. Onlar bile daha aktif daha faydalıydı. Maalesef twitter derneği olmaktan, facebook grubu seviyesinden daha fazlasını vaad etmiyor dernek de.
Derneğin başarılı olabilmesi için istişare zeminini bu tip troll seviyesindeki düşük profilli hesaplardan arındırarak oluşturmalı. Aksi halde dediğim gibi çok bir gelecek vaad etmiyor. Hak kayıpları peş peşe gelirken üç maymunu oynuyor ve bu tip basit işlerle uğraşıyor çünkü sürekli. -
@kamusaldenetci Kesinlikle hocam. Kendi hayatlarında ve sosyal çevrelerinde bir kimlik edinememiş kişiler bu tip hesaplarda 2 3 bin takipçiden sonra kral zannediyor kendisini. Her geleni fırçalamaya, gerçekten bir şeyler yapmaya çalışanları da paçalarından çekmeye çalışıyor durmadan. Yazık İİBF mezunlarının haline.