2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Artık açıklasınlar giriş yerlerini de güvende hissedelim bizde
-
arkdslar 35 ler cikarilinca hangi illerde puan degisikligi oldu nerden bakicaz
-
@rabia89 instagramda @ typaretowilfredo paylasmıştı şubat başlarında çoğu il var bakabilirsiniz. Görsel ekleyemedim.
-
-
Arkadaşlar merhaba kurumu aradım beyefendi biri açtı öncelikli olarak hazine maliye mülakatı yapılacağını daha sonrada defterdarlık mülakatı yapılacağını söyledi ellerinde hazır bir liste ve tarih olduğunu tekrardan üzerinde çalışma yaptıklarını ve mülakat tarihlerinin verileceğini belirtti kusura kalmayın bizim için sizlerde yardımcı olun dedim elimizden geleni yapıyoruz çalışıyoruz merak etmeyin dedi inşallah yakın zaman tarihler gelecektir elbirliği ile çokta sıkmadan taleplerimizi iletelim unutmayalım aramaktan çekinmeyin arkadaşlar
-
Sınav olacaksa inşallah listeden çıkanlar da tekrar girer listeye. Yoksa daha büyük bir mağduriyet yaşayacağız ilerde iptale kadar yolu var. Güven kalmadığı için inancı kırılıyor insanın böyle durumlarda. Hakkımızda hayırlısı
-
@lannisjk hocam bu söylediğinize katılmıyorum 5 katı aday sınava girmek zorundayız benim gireceğim ilde taban puan değişti ben neden fazla kişiyle yarışıyım ? Yapılacak en adaletli olan ilk listeyle sınava girmek sonradan listeye giren arkadaşlar zaten yoktu kurumun hatası yüzünden listeye girdiler
-
Perşembe günü belli oldu yürütmeyi durdurma karari uzerinden kaç gün geçti bir resmî açıklama olmaz mi artik bu nasıl iştir anlamadım ki 5000 kişi dile kolay sizden gelecek haberi bekliyor bu ne vurdumduymazlik arkadas
-
@ztrkrdvn listeden çıkanlar derken 35 yaşından bahsediyor bence arkadaş sonradan eklenenlerden değil zaten sınav yapılacaksa ilk listeyle yapılması gerekiyor mahkeme kararından sonra da
-
Sisteme girip baktım şimdi sınava gİrmeye hak kazandı mı ve gireceği il kısmı boş umarım eski liste ile sınav yapmak için güncelleniyordur da 35 yaş mağduru arkadaşlarımız için bundan sonrası güzel olur
-
@elifnur24 dediğiniz gibi 2 saat önce şehir ve hak kazandı kısımları doluyken şimdi kaldırmışlar. bugün duyuru gelecek inşallah
-
@ztrkrdvn listeye giren demedim zaten çıkanlar dedim girmeli diye. Ne olacağı belli değil yaşayıp göreceğiz
-
@ztrkrdvn hocam aralıkta ertlendiği aşamada yine kalkmışmıydı? yoksa yeni liste yapmalarıdır gözükmeme nedeni. Hayır sonradan girenler çıkınca da bir ton mevzu olacakta kusura bakmasınlar suç bizim değil kurumun
-
@lannisjk ertelendiği vakit kalkmıştı sonradan yeniden eklemişlerdi.
-
Arkadaslar bugün arayan haber alan oldu mu hiç soylemleri hala ayni mi memurların?
-
@lannisjk Bence ertelenmez bu saatten sonra içimizi ferah tutalım, aksini düşünmeyelim bile. Sınav yerleri için çalışma yapılıyordur.Zaten duyumlarda da telefondakilerin söylediklerine göre de 13 Mart'ta sınav yapılacak deniyor.
-
-
Bir açıklama yapmak için neyi bekliyorlar anlamış değilim 10 gün kaldı sınava kalıcak yer ayarlaması ulaşımı vs herkes sürüncemede kaldı yapsalar bir açıklama bizde rahatlayalım onlar da
-
@düdüklütencere2 erteleme olmamış şükür 5027 kişi mi giriyoruz şimdi anladığım kadarıyla
-
Hayırlı olsun arkadaşlar 13 Mart’ta herkese başarılar