2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu sınav ilanını kim bu hale getirdiyse hakkımı helal etmiyorum
-
@busrag ellerine ulaşan belge var bilgi vermiyorlar yürütme durdurma kararı nasıl ulaşmaz ellerine 3 gün süresi var zaten aramalardan duydular kadar ortada dolaniyor.13 martta sınav yapılabilir mi bu durumda yani kurum dese biz eski listeye cevirdik ordan devam sınavda 13 martta tekrar bir itiraz olur mu.su da var sonuçta sen 35 yasa takılanları mağdur ettin adamlar konsantre olamadı mağdur oldular belki derse odaklamadı bu yüzden yeni bir sure verir mi? Ya da zaten daba sureci yetişmez 13 martta göya ellerinde bue yok bunun ulaşması vs toplanti vs uzun sürer mi valla kafam allak bullak oldu ne ders calisabiliyorum ne bu isin sonunu tahmin edebiliyorum tek temennim sınavın iptal olmaması
-
"Sınav olucakmış gibi" mi? Hangi sınav acaba yürürlüğü durdurulan 2. Liste mi? Tabi bu olamaz şuan. Sınav olucaksa eğer 1. Listeyi yayınlamaları lazım. Malum 2. Liste mahkme aşamasında. O listeden sınav yapılamaz şuan.
-
Mahkemeni kararının elektronik postayla da iletildiğini bilmiyorlar mı acaba.
-
İkinci liste kesin iptal arkadaşlar o kesin.YD zaten o listeden sinav yapılmaması için alındı.Artık top idarede ya 1.listeyle yapacak ya da 35 yaş şartı kuralına ısrar edip sınavı erteleyecek.
-
Arkadaşlar bence çalışmalarımızı yine 13 marta göre yapalım ne olacağı belli olmayan bi kurum. Şu belirsizlikten etkilenip daha fazla mağdur olmayalım en azından.Allah hepimize sabır versin
-
acaba yeni listede olup eski listede olmayan arkadaşlardan biri hiç aramadı mı onlara ne cavp veriliyor
-
@aytenka hocam 12 aralıkta ertelemesini en çok isteyen sizdiniz peki o günden bugüne çalışmanız dışında ne değişti.
-
@urfaspor63 karıştırdınız galiba hastalıktan korksam da asla ertlenmesi taraftarı değilim diye yazan bendim
-
-
@aytenka, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
emin olun ben de aynı durumdayım kendim dahil ailemde ciddi rahatsızlıkları olanlar var bu açıdan bakınca büyük risk görüyorum ama sınavın ertelenmesini de kesinlikle istemiyorum çünkü çok yoruldum ve daha fazla çalışma gücüm yok bu yüzden en mantıklısı illerin çoğaltılması
-
@aytenka hocam evde yaşlı insanları söyleyen siz değil misiniz ? Hatta babanızın hastalığını bize söylemiştiniz. Hatta o zamanlar ertelemesinin bizim aleyhimize olacağını söylediğimiz halde sizin sebeblerinizden ötürü kendimizi bencil hissedip özür dilemiştik.
-
@urfaspor63 bir alıntı yaptım ama tüm yazdıklarımı alıntılayacak durumum yok asla ertlenmesini istemedim aksine çok zor durumda olsam da kesinlikle ertlenmemesi gerektiğini söyledim diğer iletilere de profilimden ulaşabilirsiniz
-
2.liste kesin iptal eski listeden devam edecek o kesin. 3 seçenek var 1. İhtimal-eğer yetişirse 13 martta sınav var(ki bunun için bilgi vermeleri lazim açıklama su şekilde olur eski listede+13 martta sınav.peki bunu olabilitesi 13 martta yetişir mi)2. İhtimal-sınav gelecek bir tarihe ertelendi( tahammül sinirim en fazla iki hafta)3.İhtimal sınav iptal bu artik tahammule bile girmez sen 27 kişi için 4973 kişinin hakkına yersin ki o zaman 4973 kişinin ayrı davası ile uğraşırsın.
-
@aytenka alıntı(aytenka) ben sizin gibi coronaya razı olamıyorum maalesef. evimde kanser hastası annem var kendi kronik rahatsızlığım var iki küçük kardeşim bir de yaşlı babam var. ki eminim benim gibi bir çok arkadaş var. yaşım 27 yıllardır iş bulma çabasındayım emin olun işsizlikten belirsizlikten benim kadar bıkmamış usanmamışsınızdır. ama sınav için de hastalığı göze alacak değilim. çok yanlış düşünüyorsunuz. 15 gün düzenleme yapılması için az bir zaman değil.
-
@hayırlısıı Ya cidden hiçbir şey bilmiyorsun sen. Elektronik olarak mahkeme kararı iletilmiyor. Milli eğitimde de hmb'de de ptt ile gönderiliyor.
-
@urfaspor63 aynen öyle devamını okursanız il seçeneklerinin arttırılması konusunda ısrarım vardı ertlenmesini isteyen arkadaşlara da il seçenekleri artırılsın ertelenmesin diye yazdım madem profilimi incelemeye koyuldunuz devamını da okuyun
-
Sınav giriş yerleri kesinlikle 10 gün kalaya kadar aciklanirmis en qzindan öyle net bir bilgi verildi.
-
@aytenka ders çalışmam lazım başka zaman inşalllah
-
@Beyaz-Fil Ptt nin kamu kurumlarına MAHKEME kararlarını elektronik tebligatla yapmak zorunda olduğunu bilmediğine göre asıl sen hiç birşey bilmiyormuşsun kardeş. Elektronik tebligat yönetmeliğini aç oku, bilmeden okumadan saçma sapan yorumlarda bulunma.
Tebligatın Elektronik Yolla Yapılması Zorunlu Olanlar, Başvuru,
Adresin Oluşturulması ve Teslimi
Tebligatın elektronik yolla yapılması zorunlu olanlar
MADDE 5 – (1) Aşağıda belirtilen gerçek ve tüzel kişilere tebligatın elektronik yolla yapılması zorunludur:
a) 10/12/2003 tarihli ve 5018 sayılı Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanununa ekli (I), (II), (III) ve (IV) sayılı cetvellerde yer alan kamu idareleri ile bunlara bağlı döner sermayeli kuruluşlar.
b) 5018 sayılı Kanunda tanımlanan mahallî idareler.
c) Özel kanunla kurulmuş diğer kamu kurum ve kuruluşları ile kanunla kurulan fonlar ve kefalet sandıkları.
ç) Kamu iktisadi teşebbüsleri ile bunların bağlı ortaklıkları, müessese ve işletmeleri.
d) Sermayesinin yüzde ellisinden fazlası kamuya ait diğer ortaklıklar.
e) Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve üst kuruluşları.
f) Kanunla kurulanlar da dâhil olmak üzere tüm özel hukuk tüzel kişileri.
g) Noterler.
ğ) Baro levhasına yazılı avukatlar.
h) Sicile kayıtlı arabulucular ve bilirkişiler.
ı) İdareleri, kamu iktisadi teşebbüslerini veya sermayesinin yüzde ellisinden fazlası kamuya ait diğer ortaklıkları; adli ve idari yargı mercileri, icra müdürlükleri veya hakemler nezdinde vekil sıfatıyla temsile yetkili olan kişilerin bağlı bulunduğu birim.