2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
benim de belgem gözükmüyor
-
@kutsal
teşekkürler. belgeler de yarın felan yüklenir o zaman. -
Gelir idaresinin sitesinde yayınlandı hocam ordan çıkıyor
-
Arkadaşlar bazı sayfalarda geçmiş yıl illerin kaç puanla kapattığı yazıyor. Her soru 1 puan mı yoksa burada da standart sapma var mı? Mesela Bazı yerler 81-82 civarında kapatmış, çıkmışlarda 81 doğru mu yapmak gerekiyor?
-
Giriş belgesinde Sınav saatine niye 00:00 yazıyor ️️ Bir tek ben de mi böyle
-
anladığım kadarıla belgeler tam oluşturulmadı daha yarın falan yayımlanır
-
Olabilir hocam . Ben şifremi girdiğimde belgemi görebiliyorum ama saat 00:00 yazıyor . Şu sınava hayırlısıyla bi girebilseydik
-
Neden saat 9 da sınav salonlarında hazır bulunuyoruz ?
-
@niska-nenn evet,her soru 1 net doğrular yanlışları götürmüyor, 81 puan için maalesef 81 soruyu doğru yapman lazım standart sapma vs işlemiyor.
-
@ztrkrdvn bende 23.00 yazıyor. Sınav da 00.00'da.
-
@onuktekin bende de öyle .
-
@mathilda bendede aynı sıkıntı var hocam sınav saati 00.00 yazıyor
-
@mathilda gib iyice gerdi bizi. Kör oldum. Burada tam saatini yazmışlar. Hata yapmışlar belgede.
httpss://www.gib.gov.tr/13-mart-2021-cumartesi-gunu-yapilacak-gelir-uzman-yardimciligi-giris-sinavina-katilacak-adaylar-ile -
Sisteme girebilen var mı ? Bende bağlantınız başka bi yerde açık kalmış diyor
-
Yok hocam gib anasayfasında yazıyor o bizi neden saat 9 da salona alıyorlar 1 saat önceden onu anlamadım
-
@ztrkrdvn sanırım izdiham olmasın diye böyle bir şey düşündüler. Şahsen benim oraya varmam 9.30'u bulur.
-
@onuktekin bir iki güne düzelmezse arar söyleriz hocam
-
Giriş belgelerindeki saat 00:00 hata nedeniyle olmuştur, sabah düzeltilir.
-
Sanırım sistemde eski belgeler yüklü kalmış. 12 Aralık tarihi var üstünde. Bu sebeple saat bilgileri yanlış.
-
benim belgem şimdi yayımlandı ver şey olması gerektiği gibi saat vs arkadaşlar muhtemelen yeni düzenliyorlar