2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mervenil evet hocam 5li deneme 2020 basımı
-
@hopefully tmmdr hocam teşekkür ederim..
-
Saçma bi soru olacak ama sınava kurşun kalem getiriniz demiş kurşun kalem yerine uçlu kalem götürsek bi sıkıntı olur mu?
-
@sherlock berde yazıyor kurşun kalem olacağı ben göremedim de?
-
@hellsing herkesin adının yer aldığı listenin 1.sayfası hocam
-
@sherlock hiçbir sorun olmaz ama içiniz rahat etmezse alın bir tane.
-
Arkadaşlar sizin de giriş belgesinin en üstünde sınav tarihi 12 Aralık 2020 mi yazıyor . Niye düzeltmemişler orayı. Çıktısını alacağım da belgenin sonradan düzeltirler mi ?
-
@mathilda düzeltilmiş, yeni sınav tarihi yazıyor
-
Şimdi baktım hocam düzelmiş. Teşekkürler
-
@zenginmemur eyvallah hocam inşallah.
-
gazi universitesi mühendislik fakültesi a kapısı b kapısı diye ayrı ayrı belirtilmemiş benim sinav giriş yerinde belirtilmeyince hangisi oluyo
-
4t sorularına bakıyorum da çoğu soru çıkmış soruların aynısı bazı sorularda çok saçma alakasız şıklar koymuşlar kimse moralini bozmasın kotu yaptığı için:) bende en iyi 78 net yapmisim ama bazılarında he ya bu buydu diye doğru saymışım :))ya sınav tamamen sans zaten sınavda zor soru yok son haftalarda nereye çalıştıysan aklında ne kaldıysa sınavda şansına denk gelirse arrik.bu arada bende acayip rahatlık var normal mi? artik beklemekten bi hal olunca koyverdim heralde:))
-
@earth11 hocam tam tersi bende de aşırı bir stres kaygı panik hakim bu durumlar beni kötü etkileyecek diye korkuyorum ama engel olamıyorum aslında gayet iyi hazırlandım ama durum böyle
-
@swezy o bende var olması lazim zaten iştah yok falan :)sorular için diyorum zor soru yok ya sınavda illaki yaparım diyorum ama yanlış diyorum çoğu insan bu rahatlıktan mi kaybediyor acaba?
-
Arkadaşlar gazi teknoloji fakultesi buhara binasi nerde tam olarak kampüsün içinde mi
-
Arkadaslar merhaba. Sinav yerlerinde emanet alan yerler olur mu? Sinav sabahı tek basina gelenler olacak sonucta
-
@denizcicek07 bazı okullarda oluyor bazılarında olmuyordu önceden bu sefer nasıl olur bilmiyorum bir keresinde herkes lisenin yanındaki bakkala emanet vermişti mecburen
-
@poncik Ben Gazi üniversitesinde giricem umarım orda olur. Teşekkür ederim
-
İlgöçte emanette çok sıra olmuştu sorun çıkmıştı. Erken gitmek gerek
-
Arkadaslar atatürk inkılapları konusunda çanakkale savaşının olduğu yerler dahil değil dmi yanı Atatürkün samsuna çıkmasından itibaren diye düşündüm yardımcı olabilir misiniz?????