2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@nimesay inkılap tarihi trablus ile başlıyor diye hatırlıyorum ama yanlışsa düzeltin
-
Kesin nerden öğrenebiliriz acaba ya da garanti olsun trablusgarptan bakiyim ben de teşekkür ederim ...
-
@lannisjk doğrudur hocam trablusgarp savaşı ile başlıyor inkılap tarihi.
-
Arkadaşlar herkes denemelerden kaç net yapıyor? Ona gore tahmin yapalım çalışmaya ara verip foruma girenler varsa ortalama kaç net yaptığını ve ilini yazsın:))
-
@lannisjk evet trablusgarp savaşından başlıyor
-
Arkadaşlar merhaba. Ben 2018 de Gazi üni eğitim fakültesi d blokta girmiştim adres olarak o zamanki belge de Beşevler yazıyor şimdi yine aynı okula hatta aynı bloka vermişler beni ama adres Yenimahalle olarak görülüyor şehir dışından geleceğim bende . Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler
-
Gib 3.defa sınav giriş belgeleri yayınlandı diye mesaj attı en sonuncu 5 dakika önce falan geldi ama belgemde görebildiğim kadarıyla bir değişiklik yok sanırım hatırlatma amaçlı atıyor değil mi?
-
Bana da geldi
-
Arkadaşlar seeyahat izin belgesi muhabbeti yok değil mi? 65+ 20 altı için gerekli. Herhangi bir belge alıp gitmek gerekiyor mu Ankara'ya.
-
Yanımızda 1 kişi mi getirebiliyoruz acaba sadece bilgisi olan var mı
-
@lion hocam Ankarada herhangi bir yasak yok ama geleceğiniz ilde yasak varsa iletişime geçin isterseniz. Ama hes kodunuzu alıp bir yere yazmayı ihmal etmeyin.
-
@marmarakazim hocam ben alan derslerini bitiremiyorum ya siz tarih çalışacak zamanı ne zaman buldunuz ya
-
@swezy hocam tarih çalışmadım ama inkılap tarihi olunca yapılır diye düşünüyorum. Ayrıca alan dersleri konusunda ben de sizin gibi bitiremedim henüz.
-
Herkes çok iyi yapıyor heralde kimseden ses çıkmadıyoksa ders mi çalışıyorsunuz harıl harıl
-
@earth11 hocam ben 78-80 arasi yapiyorum Istanbul.. neden artmiyor anlamiyorum bu dogrularla siraya giremeyecegim. P48 88 idi
-
@marmarauzman bence kpss daha yoruma dayalıydı bu direkt bilgi isteyen bi sınav ondandir ama denemedeyse sıkıntı yok sınavda daha iyi gelir.ya çok merak ediyorum taban puanlar ne olacak önceki senere gore 1-2 puan oynar diye tahmin ediyorum
-
Sorular nasıl olur kestiremiyorum.Komisyon sanırım 2018 de degısmıs eskı cıkmıslar baya kolay gelıyor ama bu sene bakalım nasıl olacak sorular ?
-
@guyguy26 2018 soruları bi değişik zaten . Beni korkutmuyor değil
-
Ben şahsen cok kolay olmayacağı kanaatindeyım.
-
Arkadaşlar artık hic bir sey eskisi gibi degil her seyi zorlastirdiklari gibi zor olacagini dusunuyorum bu sene ankara icin taban puan ne olur tahmininiz varmi