2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hukukcukişi ne kadar zor olabilir bu kadar abartmayın önceki senelerde de zor olmamış zaten kpss içinde öyle dediler çok da zor degildi.taban puanlar bir iki puan oynar o kadar
-
@earth11 yani zor da olsa kolayda olsa neticede sıralama sinavı ama yillar itibariyle her sey zorlasiyor o acidan dedim hocam
-
@hukukcukişi bütün yılları inceledim tek tek çok oynamamış bir iki puan kpss puanı ile arsındaki fark.bu sene 4 puan olsa (abartıyorum) ki izmir 85 o zaman 90 la kapatır benim gireceğim il 76 larda kapattı yani kpss taban olarak 80 e kadar yolu var 77 tahmin ediyorum ama.yani özetle doğuda girenler rahat olsun:))ama batiya Allah yardim etsin
-
İstanbul sanırım en son 82 ile kapatmıs ben sınav kolay olsa bile bunun çok üstüne çıkacağını sanmıyorum ya da öyle umuyorum diyelim. Var mı İstanbul için fikri olan
-
Bence bir cok yer gecmıs yıllara gore 3,4 puan artacak , adaylar uzun zamandır hazırlanıyor , herkes baya çalıştı - çalışıyor .
-
@guyguy26 en yakın kurum sınavı il göçtü iki sınav yaptı arka arkaya biri 71 ile kapattı aynı kolaylikta olmasına rağmen ikincisi 80kusurle kapattı yanı sınavın zor olucağını düşünmüyorum belirleyici olan ne kadar çalıştığımız ve herkes çok azimli biraz daha yüksek kapatır diye düşünüyorum.
-
@guyguy26 soylediginize katılıyorum yani
-
@earth11 benimde farkettiğim şey şuydu her alımda İzmir’in çok düşük kapatması gibi aşırı düşük kapatan illerin kurum sınavı ortalama kapatmış yani 71 le sondan giren arkadaş hemen belki 77 li adayın arkasına girdi listeye şans eseri.Bu yüzden kurum sınavını 71 baz alarak yorumlamamak lazım.benim gireceğim il 79 la kapatmış çok büyük ihtimal homojen dağılmıştır listeye girenler ilim de max 83-84 aralığında kapatacaktır bence.
-
@nimesay hocam arada bariz fark var muhakkak değişkenler olmuştur diye düşünüyorum Fakat sınavına girmediğim içinde yorum yapamıyorum.Belki bi önceki seneye göre taban puanı daha yüksek kapatmıştır yada sınav zorluğu vs.arada 10 küsür puan fark olunca :)2018 de guya girmiştim orada gayet istikrarlı kapatmıştı kurum sınavı taban puanları.Ki ozaman KPSS peşine gelmişti ki bu olumlu bir durumdu bence insanlar süreçten kopmadan Bilgiler tazeyken..
-
@yenikeynes bende İstanbul için gireceğim sınava tahminimce de İstanbul 84 ün altına düşmeyecek . Normalde şu 5000 kişi zaten bilgili yani hepimiz bu KPSS puanları ile işe girebilmeliydik bilgili kişiler arasında ennnnnn bilgilileri seçiyor sınav resmen sınav sadece bilgi ile de olsa iyi ama diğer etkenler de olunca korkuyor insan haliyle bilgili bile olsa Allah yardımcımız olsun ne diyim
-
Bu sınavın zorluğu, sınavın kolay olması. Basiti düşünmek daha zor.
-
@blackbird ben artık her türlü ihtimale açtım kendimi ilgöcu 81 doğruyla kaçırdım kaçıralı inşallah hakeden kazansın
-
@ksünr bilemiyorum hocam öyle de olabilir ama yüksek ya da düşük kapatmasından ziyade aslında sınavın bilgi ölçmesi önemli. Ne kadar kolay olursa olsun hata yapma oranımız çok yüksek oluyor illaki kolay soruları kaçırabiliyoruz bazen zor olsun ve bilen yapsın en azından diyorum. Öyle ya da böyle en çok hak eden ve mesleği en güzel şekilde hakkıyla yerine getirebilecek olanlarımız kazansın umarım
-
@blackbird benim anlatmaya çalıştığım o zaten en fazla 4 puan diyorum.illerdeki puan yoğunluğu da önemli önceki şenlerde 3 puan aşağıda kapatan il bile olmuş.örnek veriyorum kars mesela 76.16 kapatmış kpssde tabanda, burda en son adayla diğeri arasindaki fark fazlaysa yani bir iki tanesi 76 larda diğerleri 80 üştüyse sınavda 76yla kapatmasını beklryemezsin.su da var herkes 75-76 puana kadar çıkar zaten üstündeki 5-6 puan sıralamayı belirler.
-
Arkadaslar gecmis yillarin soru dagiliminda icra iflasin agirligi nasil acaba ?
-
Ben sunu bilirim her sene bi komplo teoriler üretilir çok şöyle çalışıldı yok boyle çalışıldı yahu çok iyi çalıştığın bi sınavda bile 100 üzerinden 80 alirsin test sınavlarında illaki hata yapilir.kpss öncesinde de çok gördük bu sene zor olur diyenleri 6 ay çalıştım hukuk vs denemelerden daha iyi yaptım bu kadar negatif olmayın sınava yansir sonra mazallah.özetle 76yla kapatan yer 78 diyorum 85 le kapatan yere 85-86 diyorum gerisi yalan olur
-
-
@yelloww bak ben icra iflasta kotuyum diye onu da inceledim adamlar sormayınca hic sormuyor sorunca tam sormuşlar en az 4 tane ard arda gördüm bi kaç yilda
-
@earth11 tesekkur ederim bir goz atmakta fayda var o zaman
-
@marmarauzman hocam ben de İstanbul başarılar