2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@arz-u https://gibem.business.site/ buyrun hocam
-
TESEKKÜR EDRİM
-
Henüz soruları görmeden yüksek kapatacak diye kesin söylemler kurmak ne kadar mantıklı ? İlan KPSS hemen sonra geldiğini için yüksek kapattı şimdi alsın başvuruları bakalım kaçla kapatacak iller hepsinde düşüşler olur. Diğer senelerde hazırlanan insanlarda bizim seviyemizde insanlardı hiç birisi kötü değildi bu sene nasıl iyiyse o sene sınava girenlerde iyiydi . İlgöç sınavını da baz almayın dostlar 85 puanla kapattı 85 doğruyla değil
-
@ztrkrdvn Katılıyorum hocam moral bozmadan strs yapmadan ders çalışmaya devam etmek en doğrusu
-
arakadaslar ckms sorulari kac kere cozdunuz acaba ezberelemek mi lazm bunlari ben simdi 2. ciye donuyorm hala yanlislarm cikiyor
-
Kpss puanınız kaç ? Benimde ikinci çözmede yine 15-18 yanlisim cikti
-
ben çok endişeliyim açıkçası sani bi şey bilmiyorum gibi geliyor
-
@aytenka hocam bende öyleyim belli ki bi çok kişi de böyle ama sınav anında bilgiler mutlaka gelecektir yani öyle umuyorum
-
@swezy açıkçası çıkmış sınav soruları için çok kolay falan denmişti ama bana öyle hiç de çok kolay gelmedi gayet zihin yorucu sorular
-
@earth11 hocam ckmslari 3. cuye doncek misiniz yoksa konuyla mi devam
-
@rabia89 2014 den beri tek guy sınavı hariç bütün guylara girdim ve girmeden önce bir kez çözdüm cıkmışları ve inan her çözüşümde soruları ilk defa görüyormuşum gibi oluyordu ki hala öyle yanlışlarının cıkması cok normal her çözüşte aynı kafa dinginliği ve aynı bilgiyle çözmüyorsun hatta bzn cok bildiğin zaman çok yanılıyorsun sorularda ayrıntıya inip o yüzden guy çıkmışlara takılmayın soruyu çözün çözümlerini iyice okuyup irdeleyin ve geçin gitsin
-
@rabia89 konu çalışıyorum anayasa vs gibi nerede eksiğim varsa bu hafta soru çözmenin bi anlamı yok.genel kitaplarda önemli yerlere bakıyorum.puanınız kaç cikmislarda ne kadar yanlışınız var?
-
@earth11 ben max 88 doğru falan yaptım bugune kadar ama çıkmışları yeni çözmeye başladım hiç bakmamıştım
-
@aytenka ilk çözmede 88 doğruysa endişe edecek bisey yok benimde 2012 ye kadar 75 dogru yaptığım oldu max 80 doğrum çıktı çıkmışlardan bence rahat olun.ben bu doğrularla kasmıyorum:)
-
@earth11 ben bir kez çözmeyi düşünüyorum bir daha aynı soruları çözmeyeceğim
-
@aytenka bende önce cozdum zaten:)son bir hafta konu bastan sona değil de aklıma takılan ne varsa çıkma ihtimali olanları bakıcam.yoksa zaman kaybı olur
-
@rabia89 ben bir defa tekrarlara baslamadan çözdüm neye nekadar çalışmalıyımı göreyim mantığıyla . Bugün tekrarlar bitti bikez daha çözeceğim .
-
Ben de bir kere çözüm çıkmısları ama ama ikinciyi dönmek konusunda kararsızım açıkası sanki zayıf hissettiğim konulara bakmak daha rasyonel olacak gibi geliyor. Yani gerçi birine bakarken aklım diğerinde kalıyor diğerine geçsem başka biri aa bana da bak diyor. Keşke beynimi bölüp aynı anda bir kaç bi şeye bakabilsem. Ama şu da bir gerçek ne kadar çok çalışsak da hep eksik varmış gibi hissetmeye devam edeceğiz sanırım böyle anlarda bi nefes alıp hepimizin aynı hisleri zaman zaman yaşadığının farkına varıp sakinleşmek gerek herkese iyi çalışmalar : )
-
Şehir dışından gelicem. Refakatçim olmayacak. Gazi Eğitim Fakültesi'nde emanet var mıdır? Ya da okulun çevresinde güvenilir bir yer? En azindan telefonu yanimda getirmem gerek. Bir de kağıt/demir para yanimizda getirebiliyor muyuz?
-
@extraordinary ben cıkmişlari ikinciye cozmedim de yapamadiklarima baktim zaten soru isareti koymusum yanlislarim belli onlara baktim daha zaman kazandirici ve mantikli geldi oyle yapabilirsiniz hocam