2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@rabia89 yanılmıyor isem 3 il tercihli dönem oluyor dediğiniz , taban puana yakın ve / veya olmuş . Niçin sordunuz?
-
Ya bu kez guy 90 üzeri kapatılır deniliyor doğru mudur acaba biz boşuna mı kürek çekiyoruz insan ne kadar bilse bile gözünden kaçabiliyor sınav telaşı bu nasıl olacak bu sınav sonuçlar nasıl mahvedecek gerçekten çok merak ediyorum canım acıya acıya
-
@ksünr kim demiş 90 la kapatır diye
-
90 olması için sınavın ekim 2010 yılında olduğu kadar kolay olması gerek. Çıkmış sorularda 80nin üstüne zor çıkıyorum o sınavda 95 yaptım ne hikmetse bence istanbul için konuşacak olursam içime 84 ile kapatacak gibi geliyo tabi soru iptali olmazsa
-
@earth11 uğurpehlivanlı hoca bilmiyorum ya onun bu tahminini duyduğumdan beri içim karardı bende İstanbul için gireceğim sınava 5 yılın içinde 2. Kez gireceğim insan korkuyor ya olmazsa bu yolun sonuna geldim diye gerçekten çok ağır bi psikoloji yaşıyoruz biz ya . Düşünüyorum da diyorum 1000 kişi içinde ben olsam 4000 kişi nasıl yanacak , ben 4000 kişi içinde olsam bende yanacam yıllarıma emeklerime ben şahsım adına söylüyorum gerçekten tek kendime değil bu yola baş koymuş başka alternatifi olmayan çaresizce sürekli kendini sınava hazır tutmak iÇin hayatında ne olumsuzluk yaşasa da her daim ders çalışmak zorunda olan herkese çok üzülüyorum . Hak eden kazansın inşallah diyeceğim ama biliyorum bir çok kişi en az benim kadar emek vermiştir o yüzden de diyorum ki aslında hepimiz hak ediyoruz bu adaletsiz sistem inşallah bi an evvel son bulur , bilgililerin işli, bilgisizlerin ise işsiz olduğu bu dönemler umarım ki son bulur . Herkese Allahtan kolaylık diliyorum
-
@marmarauzman bu bile sevindirici bi haber oldu inşallah daha düşük kapatır tabi 🤲️, çünkü belki altında kalabiliriz taban puan kaç olursa olsun hepimiz kaybetmeye daha büyük oranda adayız aslında
-
@ksünr sınav stresi inmiş sana:) istanbul en fazla 81-82 tahmin ediyorum (79 tutturmuştum)kasma kendini boyle olursa sınavda hata yaparsin illaki kaybeden olacak sen onlardan olmamaya bak:)
-
@ksünr sınav yaklaştıkça bende karamsarlığa düşüyorum.Gib soru anlamında hep tartışmalı cevap anahtarları çıkardı inşallah güzel sorularla karşılaşırız.
-
@ksünr tahminimce hocam 85 üstü kapatacak yer sayısı az olur sınav esnasında sorular ne kadar kolay olsa bile hemen yanlış yapılabiliyor o yüzden 90la veya en az 85 ile kapatacak her yer diyenlere kulak asmayın derim. Bence bütün illerde bu sınav 80 ile 85 arasında kapatır
-
Hatta daha düşük kapatan yerlerde olur
-
@earth11 ben guy sınavı öncesi yds 70 niye almamışım diye kendime kızıyorum.Bu stres insana neler düşündürüyor.Yds ve guy sınavı alakasız konular ama kaygı endişe pişmanlıklar önüne hep olumsuzlukları getiriyor.Yine de biz olumlu düşünelim moralimiz yüksek olsun son günler
-
Tahminim izmir 84 doğu illeri 79-80 diğer diğer illere 80-83 sınavdan sonra görüşürüz:))test sınavlarda yanlış yapılır bunu unutmayın hocalarım:)
-
@earth11 siz hep iyimser bakıyorsunuz ama öyle olmayacak. 3 senedir ilk guy sınavı neredeyse. puanlar uçmuş, diğer alımlar da iyice tırtlaşmış, idari yargı 87.7 gibi rekor bir puanla kapatmış. bu sınav zaten sürekli ertelene ertelene milleti ders çalışmaya adapte etti iyice. o yüzden rekor puanlar görürsek hiç şaşırmayalım.
-
@earth11 doğru söylüyorsun hocam gerçekten korku sarıyor insanın içini ne kadar bilse de bi güvenemiyor kendisine
-
@zenginmemur inşallah hocam ya bende aynı şeyden korkuyorum
-
@hopefully evet işte sorun da o , bilgilerini kağıda dökemiyorsun bilgilisin fakat dikkatszsen soruların tuzağına düşüyorsan o zaman gidiyor işte o kolay dediğimiz sorular inşallah düşmeyiz hocam biz de🤲
-
@earth11 aynen bazen diyorum ki keşke sınav klasik usul olsa
-
@AintMadAtCha nasıl kapatmış 82yle adlı yargıya giren tanıdığım var sadece bir şeyi baz almayin bu kadar negatif olmaya gerek yok guy a girenlerin kapasitesi belli zaten:)önceki yıllara bakin kpss puan kurum sınavı puanlarına genelde 79-81 bandinda yoğunluk var bu senede tek bir il 82-83 değil de bati illerinin çoğu için diyorum 90 vs abartmaya gerek yok
-
Arkadaşlar ne olacağı hakkında fikir beyan ediyorsunuz puan konusunda ama inanın hiçbirinin düzgün bir altyapısı yok. Çok çabuk unuttunuz guy taban puanlarının nasılda eşi benzeri görülmemiş şekilde yüksek kapattığını. 2018 kpss tabanlara bakın şehirlerin birde 2020ye. Yani şaşılacak kadar yüksek kapatma ihtimali var.
Ama bir yandan da İzmir bile olsa 90 falan abartı geliyor test üsulu bir sınavda, belki 85in altında bile kapatır hiç belli olmaz
Kısaca olay sınavın zorluk derecesine bağlı. Bazı guylar gibi basit olursa 80den aşağı hiçbir şehir kapatmaz. Eğer biraz daha zorlayıcı olursa diğer kurum sınavı tabanlarına benzerlik oluşabilir. -
@lannisjk birde ek olarak tüm şehirler arası ara 4-5 doğruyu geçmiyordu kurum sınavında. Mesela İstanbul en son 81doğru iken, en düşük kapatan il 77 doğru ile kapamış. Ama bu sefer hiç yapılmayan yapılıp tüm ülkeye alım yapıldı her ile 3-5 tane kadro (belkide hiç konuşulmayan ama sıkıntılı bir uygulama) verdiler. O yüzden şehirler kurum tabanları arası fark açılır.